BIONIC X2 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

BIONIC X2 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
(ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ )


Ο ενισχυτής BIONIC X2 ραβδοσκοπικών οργάνων, έχει κατασκευαστεί για την χρήση όλων των τύπων ραβδοσκοπικών οργάνων ( βέργες,εκκρεμές )και συνεργάζεται με όλες τις μοριακές γεννήτριες εδάφους του εμπορίου η ιδιοκατασκευών. 

ΜΙΚΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ο ενισχυτής BIONIC X2 είναι κατασκευασμένος με έναν μικρό επεξεργαστή δεδομένων ,που έξυπνα επεξεργάζεται κάθε σήμα που λαμβάνει η εκπέμπει,για να εντοπίζει μόνο επιθυμητούς στόχους χωρίς παρεμβολές.  

Η τεχνολογία που έχει κατασκευαστεί είναι BIONIC συχνότητες επιλεκτικής ρύθμισης συχνοτήτων  με ειδικό περιστρεφόμενο  διακόπτη και οθόνη υγρών κρυστάλλων που βοηθούν των χειριστή να βλέπει τις συχνότητες που επιθυμεί να ρυθμίσει για τον εντοπισμό των αντικειμένων .

οι BIONIC συχνότητες μεταφέρονται πάνω στο ραβδοσκοπικό όργανο κάνοντας να εντοπίζει μόνο αντικείμενα που έχουν την ίδια μοριακή συχνότητα των αντικειμένων,δηλαδή αν ψάχνουμε για χρυσό ,συντονίζουμε τον ενισχυτή στην μοριακή συχνότητα του χρυσού,η BIONIC μοριακή συχνότητα μεταφέρεται στο ραβδοσκοπικό όργανο και στην συνέχεια το ραβδοσκοπικό όργανο ψάχνει μόνο αντικείμενα χρυσά .
  
Ο ενισχυτής BIONIC X2 εντοπίζει όλα τα μέταλλα  και τα διαχωρίζει με τις επιλεκτικές συχνότητες που θα επιλέξει ο χειριστής,το ίδιο μπορεί να κάνει και στην εύρεση του ΚΕΝΟΥ,μπορεί ο χειριστείς να επιλέξει συχνότητες που εκπέμπουν  τα κενά σημεία λόγο των εδαφικών καταστάσεων , και το ραβδοσκοπικό όργανο να οδηγήσουν των χειριστή στο σημείο εντοπισμού που είναι το ΚΕΝΟ .  
Ο ενισχυτής BIONIC X2  δεν λαμβάνει  σήματα από μαγνητικά παιδία και από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές  από άλλες πηγές τις ατμόσφαιρας,είναι κατασκευασμένος μόνο να μεταφέρει τις εσωτερικές του συχνότητες στο ραβδοσκοπικό όργανο.
 
Ο ενισχυτής BIONIC X2 κάνει όλα τα ραβδοσκοπικά όργανα να μην μπερδεύονται με ψευδή στόχους που δημιουργούνται από εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες,οξειδώσεις,πετρώματα,συρρεύσεις μεταλλικών στοιχείων ,κλπ .
 
Ο ενισχυτής BIONIC X2   έχει διπλή λειτουργία και εκτός από τις BIONIC συχνότητες,παράγει και ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ συχνότητες ίδιες με του ανθρωπίνου οργανισμού , αλλά σε μεγαλύτερη ένταση ώστε ο χειριστής να λαμβάνει ενίσχυση  της ενέργεια του συντονίζοντας το ραβδοσκοπικό όργανο στην επιθυμητή συχνότητα για την εύρεση μόνο πραγματικών στόχων .

Οι ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ  συχνότητες συντονίζουν την ανθρώπινη ενέργεια με το ραβδοσκοπικό όργανο,δίνοντας το πλεονέκτημα στον χειριστή να λειτουργεί τα ραβδοσκοπικά  όργανα που επιθυμεί χωρίς να χρειάζεται α έχει ιδιαίτερες ικανότητες.Η bionic συχνότητες είναι αυτές που κάνουν τον κάθε χειριστή να εντοπίζει επιθυμητούς θαμμένους οι επιφανειακούς στόχους ακόμα και στις ποιο δύσκολες εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες . 
  
Οι ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ  συχνότητες αυξομειώνονται πάνω στον ενισχυτή με έναν  περιστρεφόμενο διακόπτη , ανάλογα με την επιθυμία του χειριστή , έτσι ώστε να κατά την ώρα της έρευνας ο χειριστής να έχει διαθέσιμη την ποιο αρμονική ενέργεια για να μπορεί να συγκεντρώνετε καλύτερα και ποιο αποτελεσματικά  στον εντοπισμό του επιθυμητού στόχου . Με αυτές τις ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ συχνότητες μπορεί και ο οποίο  άπειρος χειριστής να χρησιμοποιεί  κάθε ραβδοσκοπικό όργανο με σίγουρα αποτελέσματα .
Οι επιλεκτικές ρυθμιζόμενες  συχνότητες  που μπορεί να επιλέξει στον ενισχυτή ο χειριστής είναι σε ένα πλήρη φάσμα στην πάντα των  συχνοτήτων για  να εντοπίζουν όλα τα στερεά και υγρά στοιχεία οδηγώντας τον χειριστή ακριβός στο σημείο που βρίσκονται  .

Ο ενισχυτής BIONIC X2 δεν χρειάζεται μάρτυρα για να εντοπίσει τον επιθυμητό στόχο , οι συχνότητες που εκπέμπει και λαμβάνει είναι ίδιες των επιθυμητών αντικειμένων , κάνοντας το κάθε ραβδοσκοπικό όργανο να λειτουργεί αυτόνομα χωρίς να επηρεάζεται από την επιθυμία του χειριστή.

Ο συγκεκριμένος ενισχυτής BIONIC X2 είναι ένα τεχνολογικό όργανο ανίχνευσης , και λειτουργεί με  συχνότητες που λαμβάνει και εκπέμπει χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα την συνδρομή της ενέργειας του χειριστή όπως τα περισσότερα ραβδοσκοπικά όργανα.

 Ο ενισχυτής BIONIC X2 είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα στην ανίχνευση αντικειμένων από απόσταση , οι εξελιγμένες τεχνολογικά συχνότητες που παράγει και λαμβάνει μέσα από έναν μικρό επεξεργαστή στο εσωτερικό του,είναι οι μοναδικές που μπορούν να εντοπίσουν μόνο επιθυμητούς στόχους  .

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Ο ενισχυτής BIONIC X2 μόλις συνδεθεί στο ραβδοσκοπικό όργανο ,απελευθερώνει τις επιθυμητές συχνότητες μεγάλης εμβέλειας και μπορεί να εντοπίσει στόχο θαμμένο η επιφανειακό σε μεγαλύτερο απόσταση των 2 χιλιομέτρων.

 ΒΑΘΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ   
Ο ενισχυτής BIONIC X2 σε σύνδεση με οποιοδήποτε ραβδοσκοπικό όργανο  μπορεί να ανιχνεύσει θαμμένα αντικείμενα σε μεγαλύτερο βάθος των 50 μέτρων.Oι BIONIC συχνότητες διαπερνούν ακόμα και τα δυσκολότερα συμπαγές εδάφη .  

Manual BIONIC X2
Ο ενισχυτής BIONIC X2 έχει τρεις  υποδοχές για σύνδεση καλωδίων γεφύρωσης των ραβδοσκοπικών οργάνων , οι δύο υποδοχές 1 – 2 παράλληλες (κόκκινο – μαύρο) χρώμα είναι για σύνδεση σε διπλές βέργες .Υποδοχή 3 ( κόκκινο ) είναι για σύνδεση μονής βέργας,η εκκρεμές .Συνδέουμε τα καλώδια γεφύρωσης στον ενισχυτή και στην συνέχεια τα ενώνουμε στο επιθυμητό ραβδοσκοπικό όργανο.

Ανοίγουμε τον διακόπτη ON – OFF στην θέση ON , ανάβει η φτηνή ένδειξη ενεργοποίησης και  περιμένουμε 10’’ δευτερόλεπτα να μπει ο ενισχυτής σε θέση λειτουργιάς,η οθόνη σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχει ένδειξη σε ρύθμιση συχνοτήτων.στην συνέχεια περιστρέφουμε των περιστροφικό διακόπτη στο πάνω μέρος του ενισχυτή για να ρυθμίσουμε την επιθυμητή BIONIC  συχνότητα .   
Στην συνέχεια βάζουμε σε θέση ON τον δεύτερο διακόπτη στο πάνω μέρος του ενισχυτή,μια φωτεινή ένδειξη θα ανάψει  μπαίνοντας σε λειτουργία οι ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ συχνότητες .

Στην συνέχεια περιστρέφουμε τον κάτω περιστρεφόμενο διακόπτη σε επιθυμητή ένταση που επιλέγει ο χειρίστης .   
Σε αυτό το σημείο ο ενισχυτής BIONIC X2 και το επιθυμητό ραβδοσκοπικό όργανο είναι έτοιμο σε θέση αναζήτησης,ο χειριστής  τοποθετείται στο κέντρο του επιθυμητού περιβόλων χώρου που θέλει να ερευνήσει και το ραβδοσκοπικό όργανο μόλις εντοπίσει έναν επιθυμητό στόχο θα στέψει το ραβδοσκοπικό όργανο στην κατεύθυνση του στόχου.

Ο χειριστής θα πρέπει να προχωρήσει πάνω στην γραμμή εκπομπής στην κατεύθυνση που έχει εντοπίσει το ραβδοσκοπικό όργανο,και όσο πλησιάζει στον στόχο το ραβδοσκοπικό όργανο θα αρχίσει να σταυρώνει ( διπλές βέργες ),στην (μονή βέργα) θα αρχίσει να κλείνει προς το εσωτερικό μέρος,στο( εκκρεμές ) θα αρχίσει να κάνει και κύκλους παράλληλα με την κατεύθυνση.

Όταν φτάσουμε ακριβός πάνω στον στόχο τότε τα ραβδοσκοπικά όργανα θα κάνουν το λεγόμενο κλείδωμα στόχου,στις διπλές βέργες θα σταυρώσουν και θα κάνουν το σχήμα Χ.Στην μονή βέργα θα κλειδώσει πάνω στο στήθος στο αριστερό μέρος,και το εκκρεμές θα κάνει μόνο κυκλικές κινήσεις πάνω στον στόχο .

Αυτό το σημείο που θα λάβουμε αυτές τις ενδείξεις,αναφαίρετε ως το σημείο μηδέν,δηλαδή ακριβός σε αυτό το σημείο είναι θαμμένος ο επιθυμητός στόχος .

Με τον  ενισχυτή BIONIC X2 δεν χρειάζεται να κάνουμε επιβεβαίωση από άλλη κατεύθυνση , όπως συνήθως χρειάζονται άλλα ραβδοσκοπικά όργανα η ενισχυτές μοριακών συχνοτήτων. Επίσης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τις τεχνικές απορρίψεων για την επιβεβαίωση του στόχου. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ
•    Επεξεργαστής δεδομένων
•    Οθόνη υγρών κρυστάλλων
•    Επαναφορτιζόμενες μπαταριές μεγάλης διαρκείας 
•    Δυναμικοί διακόπτες επιλεκτικής ρύθμισης
•    Φωτεινές ενδείξεις lead
•    Ηχείο ακουστικής λειτουργιάς
•    Διαστάσεις  :15,5 Χ 10 Χ 5
•    Βάρος : 0,575
•    Εγγύηση 3 χρόνια

ΣΕΤ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
•    Ενισχυτή BIONIC X2
•    Φορτιστή
•    Οδηγίες χρήση : Ελληνικά 


Gold Detector –Alexopoulos
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ – ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Ενοικίασεις -Πωλήσεις – Ανταλλαγές – Επισκευές – Αναβαθμίσεις – Αποσύρσεις
Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – Whats up -6974115407 –F2G- 6906836170 –CU - 6956615312
Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
www.gold-detector.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ