Εχουν ολοι το χαρισμα για ραβδοσκοπια

                    Έχουν όλοι το χάρισμα ?


Η ραβδοσκοπία είναι μια αρχαία τέχνη που έχει χρησιμοποιηθεί   αιώνες πριν  από πολλούς πολιτισμούς  ( Ελλάδα , Αίγυπτο , κλπ  ) με μεγάλη επιτυχία  και  στηριζόμενοι  αποκλειστικά στην προσωπική ικανότητα  του κάθε  ανθρώπου, υπάρχουν άνθρωποι με θετικότερη  ενέργεια που στην ραβδοσκοπία έχουν καλύτερα αποτελέσματα από άλλους  ,αυτό όμως δεν σημάνει ότι δεν μπορεί να καλλιεργηθεί σε όλους  με θετικά αποτελέσματα η τέχνη της ραβδοσκοπίας  .
Η μέθοδος τις ραβδοσκοπίας έχει μεγάλη ποικιλία οργάνων ,τα ποιο γνωστά  είναι οι  δυο βέργες τύπου Γ  και το εκκρεμές  ΤΙΤΑΝ κατασκευασμένα  από διάφορα  ευγενή μέταλλα  και αυτές  οι μέθοδοι  έχει χαρακτηριστεί από τις  ποιο αποτελεσματικές  και εύκολες  στην χρήση έχοντας δώσει τους  μεγαλύτερους στόχους εύρεσης .

Τα όργανα  ραβδοσκοπίας  δουλεύουν με το μαγνητικό πεδίο της γης ( βοράς – νότος ) προκαλώντας έλξη  από διάφορα στοιχεία  που βρίσκονται  στο έδαφος  πχ  υγρά στοιχειά , μέταλλα  , αέρια  κλπ  , σε πολλές περιπτώσεις έχει αναφερθεί ότι  οι ραβδοσκόποι την ώρα της έρευνας σε ένα στόχο   νιώθουν μια εσωτερική δόνηση  που όσο πλησιάζουν στο στόχο γίνετε ποιο έντονη και  άλλοι υποστηρίζουν ότι νιώθουν μια έλξη προ το αντικείμενο  που αναζητούν   οι αναφορές από άτομα που ασχολούνται με την ραβδοσκοπία είναι πολλές και διαφορετικές αλλά το σημαντικότερο είναι ότι όλες συγκλίνουν σε κάτι εσωτερικό  που έχει να κάνει με την εσωτερική δύναμη του καθενός ,και το πώς την έχει αναπτύξει .

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε καλά είναι ότι η τέχνη της ραβδοσκοπίας  στηρίζετε περισσότερο στο εσωτερικό μέρος του κάθε ανθρώπου και δεν έχει να κάνει με τεχνολογικά μέσα , ακόμα και τα εξαρτήματα της ραβδοσκοπίας στην ουσία δεν είναι αυτά που μας δίνουν τους στόχους σε μια έρευνα γιατί απλά είναι ένα  μέσο εκδηλώσεις της εξωτερικής μας δύναμης και θέλησης   . Ποιο αναλυτικά αναφέρω ότι  είναι απλά οι κεραίες σε έναν δέκτη που έχουμε μέσα μας και το μόνο που κάνουν είναι να στέλνουν ποιο ενισχυμένα σήματα στο εσωτερικό μας δέκτη.

Πολλοί ερευνητές  έχουν φτάσει σε σημείο να βρίσκουν   τους στόχους με γυμνά χέρια ανοίγοντας τις παλάμες τους πάνω από το έδαφος έτσι ώστε να λάβουν την ενέργεια του αντικειμένου που είναι θαμμένο ,αυτό μας δίνει ένα πραγματικό παράδειγμα στο να κατανοήσουμε ότι   η ραβδοσκοπία έχει να κάνει με την ενέργεια μας και όχι τόσο με τα όργανα εντοπισμού  .

Οι περισσότεροι που ξεκινούν την τέχνη τις ραβδοσκοπίας πιστεύοντας  λανθασμένα ότι μόνο με ένα καλό φτιαγμένο  όργανο   ραβδοσκοπίας θα τους δώσει  το ακριβές σημείο του κρυμμένου  θησαυρό  αγνοώντας το εσωτερικό κομμάτι  της εσωτερικής δύναμης που πρέπει να αναπτύξουν και να εκπαιδευτούν    , σαφώς ένα καλοφτιαγμένο όργανο  ραβδοσκοπίας  θα φέρνει θετικότερα αποτελέσαμε αλλά παράλληλα με την σωστή  εσωτερική εκπαίδευση .

Έτσι λοιπών τα περισσότερα άτομα που ξεκινούν την ραβδοσκοπία σύντομα  θα ανακαλύψουν ότι όλοι οι υποτιθέμενοι στόχοι που ερεύνησαν δεν είχαν τίποτα και ο θησαυρός να γίνετε άνθρακας  με αποτέλεσμα  να βαρεθούν και να παρατήσουν  την κάθε προσπάθεια για την τέχνη της ραβδοσκοπίας , κάνοντας το επόμενο βήμα τους στα τεχνολογικά προϊόντα ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ χάνοντας  την ευκαιρία  να μάθουν την πραγματική ραβδοσκοπία .        
Το να καταφέρει κάποιος να λειτουργήσει  την τέχνη τις ραβδοσκοπίας το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή εκπαίδευση και θέληση , είναι τα πρώτα συστατικά που μπορούν έναν άνθρωπο να τον οδηγήσουν στα μεγάλα μυστικά της έρευνας   και ανακάλυψης. 

 Η σωστή εκπαίδευση για την τέχνη της ραβδοσκοπίας  θα πρέπει να   ξεκινήσει πρώτα από το εσωτερικό  μέρος  της κρυμμένη μας δύναμης , μαθαίνοντας να αξιοποιούμε τις δυνάμεις μας  και την εσωτερική  ενέργεια ακλουθώντας  βήμα  βήμα όλους τους ιερούς μυστικούς κανόνες  τις ραβδοσκοπίας . 

Η ραβδοσκοπία είναι ένα μυστικό μονόπατη που οδηγεί σε έναν διαφορετικό επίπεδο γνώσεων  και αντιλήψεων πέραν από  κάθε γνώριμο   , ο καθένας  από  εμάς πρέπει να το  βαδίζει μόνος του το μυστικό μονοπάτι της  γνώσεις και της έρευνας ώστε να αποκτήσει   τις προσωπικές του  εμπειρίες .
Ο καθένας από εμάς ανεξάρτητα την ηλικία και το φύλο μπορεί να μάθει την τέχνη της ραβδοσκοπία  , αρκεί να έχει ένα ανοικτό παράθυρο στην γνώση και να αποβάλει όλες τις αρνητικές σκέψεις .
Το μονοπάτι για την τέχνη της ραβδοσκοπίας είναι  συναρπαστικό και μας ξεδιπλώνει ένα μαγικό κόσμο μπροστά μας  δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις κρυφές εσωτερικές μας δυνάμεις  .
Δυστυχώς ο σημερινός τρόπος ζωής που ακλουθούμε  μας έχει ξεκόψει από κάθε τι εσωτερικό , με αποτέλεσμα να βυθιζόμαστε καθημερινά ποιο βαθειά στην ύπνωση τις καθημερινότητας ,μαγεμένοι από μια εικονική πραγματικότητα ξοδεύοντας σπάταλα όλοι την ενέργεια και το χρόνο  μας σε κατασκευασμένους προβληματισμούς .

Γνωρίζοντας την τέχνη τις ραβδοσκοπίας είναι το ξεκλείδωμα μιας πόρτας  στην εσωτερική γνώση , με απλά λόγια είναι το ερέθισμα για κάποιους να ανακαλύψουν κάποιες μικρές δυνάμεις για τον εαυτό τους  που ως σήμερα τις αγνοούσαν , έτσι ώστε να πάρουν την ώθηση να βαδίσουν πάνω στο μονοπάτι τις έρευνας και της ανακάλυψης των εσωτερικών μας δυνάμεων. 
Το σίγουρο είναι ότι όποιος ξεκινήσει  την τέχνη της ραβδοσκοπίας θα βιώσει  συναρπαστικές εμπειρίες  και γνώσεις .

Gold Detector – VLΛCHOS TEΛΜ
‘Ζήσε την Εμπειρία’
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ – ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Ενοικίασεις -Πωλήσεις – Ανταλλαγές – Επισκευές – Αναβαθμίσεις – Αποσύρσεις
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – Whats up -6974115407 –F2G- 6906836170 –CU - 6956615312
Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
www.gold-detector.gr    -  www.gold-hunter.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ