ΠΡΟΒΛEΨΕΙΣ – ΧΡΗΣΜΟI


ΠΡΟΒΛEΨΕΙΣ – ΧΡΗΣΜΟI
Το φαινόμενο των χρησμών ήταν διαδεδομένο στην Αρχαιότητα και ήταν μια μαντική ικανότητα που προφήτευαν μελλοντικά σημαντικά γεγονότα (συνήθως δυσάρεστα ή φοβερά). Χρησμός είναι μια μέθοδος ή όχημα της μαντείας. Ένας χρησμός ξέρει να ταξιδεύει μεταξύ των κόσμων ή των διαστάσεων για να συγκεντρώσει τη σοφία, να μιλήσει με όντα ή οδηγούς σε αυτά τα κράτη και να φέρει τα μηνύματα, τους ήχους, τα σημάδια ή τα σύμβολα πίσω σε αυτόν τον κόσμο. Χρησμός είναι μια πνευματιστικής  προέλευσης πληροφορία και αφορούσε ένα γεγονός που δεν έχει ακόμα συμβεί. Μια πολύ γνωστή πηγή χρησμών ήταν η Πυθία η οποία πριν από κάθε χρησμοδότηση μασούσε φύλλα δάφνης και ανέβαινε σε ένα τρίποδα στο ιερό. Ερχόταν σε μέθη και εκστόμιζε τον χρησμό μην έχοντας επαφή με την πραγματικότητα. 
Ένας από τους πιο δημοφιλείς λόγους ενασχόλησης με την Ραβδοσκοπία είναι η χρήση του για την πρόβλεψη του μέλλοντος όπως και για γεγονότα τα οποία ήδη συμβαίνουν. Όλοι ενδιαφέρονται για αυτό που το μέλλον θα φέρει και όλοι ψάχνουμε για καθοδήγηση, απαντήσεις και ελπίδες από την μεταφυσική και πνευματική σφαίρα. Η ώθηση για τις αναζητήσεις της ζωής μας είναι η επιθυμία να μάθουμε τι μας εμποδίζει να δημιουργήσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ένας ειδικός ερευνητής μπορεί να προσφέρει παρελθόντα, σημερινά, μελλοντικά οράματα και μηνύματα μέσα από αυτό το μαντικό μέσο. Ο ερευνητής Αντώνης Βλάχος δίνει ψυχικές απαντήσεις και με την ειδίκευση του στην τέχνη της Ραβδοσκοπίας και στην γεωπαθολογία αλλά και μέσω της διαίσθησης και του οραματισμού προβλέπει, καθοδηγεί, πληροφορεί και δίνει ελπίδες για το μέλλον. Όταν ο κόσμος έχει σαφήνεια του νου, αισθάνεται πιο χαλαρός και οι αποφάσεις και οι επιλογές του μπορούν να γίνουν πιο εύκολα. Η τέχνη της Ραβδοσκοπίας και της γεωπαθολογίας σε σύνδεσμο με την γνώση μπορούν  να βοηθήσουν  σε συναισθηματικά προβλήματα και στις θολές σκέψεις προσφέροντας μια νέα προοπτική στη ζωή. Ο Αντώνης Βλάχος χρησιμοποιεί αυτο το θαυμάσιο μέσο για να ανοίξει την υποσυνείδητη διάνοια του ανθρώπου και να επιτρέψουμε στις απαραίτητες σωστές απαντήσεις να φτάσουν στην επιφάνεια.
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ