ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ο άνθρωπος, από τότε που ¨δημιουργήθηκε¨, διακρινόταν για την ¨δίψα¨ του να ανακαλύπτει το άγνωστο, την τάση του να εκλογικεύει ό,τι δεν μπορεί να εξηγήσει, την απεγνωσμένη προσπάθειά του να ¨κατακτήσει¨ τη γνώση. Όπως και κατά το παρελθόν, έτσι και σήμερα, οι άνθρωποι έχουν την άσβεστη ανάγκη να μαθαίνουν συνεχώς, να εξελίσσονται, σε σημείο, μάλιστα, που να ¨μαντεύουν¨ το μέλλον τους! Ωστόσο, κάποιοι βρήκαν την ¨ευκαιρία¨ να ¨πατήσουν¨ πάνω στην ανάγκη τους αυτή, και, ξεδιάντροπα, να τους εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος. Μέσα σε λίγα, μόλις, χρόνια, διάφοροι ¨χαρισματικοί¨ άνθρωποι (μάγοι, μελλοντολόγοι, οραματιστές κ.τ.λ.) άρχισαν να εμφανίζονται, κυριολεκτικά, από το πουθενά, ενώ, παράλληλα με κείνους, ξεπετάγονταν σαν τα μανιτάρια και διάφορα κέντρα ενόρασης, εταιρείες με υπηρεσίες, που βασίζονται στη μαντική και τη μελλοντολογία κ.ο.κ. Επίσης, χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός, κατά το οποίο πραγματοποιείται, σε καθημερινή βάση, ένας ¨βομβαρδισμός¨ από διαφημιστικά μηνύματα, σε όλα τα Μ.Μ.Ε. (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και περιοδικά), που σχετίζονται με τέτοιου είδους παροχές υπηρεσιών. Και έπεται και μεγαλύτερος καταιγισμός από τέτοια μηνύματα, καθώς, σε περιόδους κρίσης (μια τέτοια διανύουμε και εμείς τώρα), παρατηρείται έξαρση του φαινομένου αυτού, λόγω της απογοήτευσης των ανθρώπων!
Βέβαια, δεν είναι όλοι έτσι! Μέσα σε όλους αυτούς, υπάρχουν και κάποιοι, που είναι αξιόπιστοι επαγγελματίες, που κατέχουν, με λίγα λόγια, την ¨τέχνη¨ των προβλέψεων εις βάθος, που έχουν αφιερώσει όλη τους τη ζωή στο αντικείμενο αυτό. Τα άτομα αυτά, ωστόσο, είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Για να μπορέσει κάποιος/α να πραγματοποιήσει προβλέψεις, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο λειτουργίας των ενεργειακών καναλιών-δικτύων, αλλά και το πώς να εντοπίζει και να ξεχωρίζει τις εκάστοτε ακτινοβολίες. Στα προηγούμενα, θα ήθελα να προσθέσω και ένα σημαντικό σκέλος, που έχει να κάνει με τον εσωτερισμό, ο οποίος, κατ’ εμέ, πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πνευματικής έρευνας και αναζήτησης! Κάποιος, που επιθυμεί να κάνει προβλέψεις, πρέπει να λάβει υπόψιν του έναν συνδυασμό πραγμάτων και μεταβλητών, καθώς μια κατάσταση μπορεί να αλλάζει δραματικά, από ώρα σε ώρα και από λεπτό σε λεπτό! Κάθε εξέλιξη, είτε θετική είτε αρνητική, και θέλω να το τονίσω ιδιαίτερα αυτό, συνδέεται με το κάρμα. Το κάρμα έχει τελεολογικό χαρακτήρα και καμία ανθρώπινη δύναμη δεν μπορεί να το ¨παραβιάσει¨ και να επέμβει, ώστε να το ¨αλλάξει¨. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με ανώτατα ¨κέντρα¨ αντίληψης, τα οποία άπτονται θεϊκών δυνάμεων και νόμων.
Ένας σοβαρός εσωτεριστής μπορεί να διακρίνει τις επερχόμενες εξελίξεις, σε ένα σοβαρό θέμα, μέσω των ενεργειακών καναλιών της Γης, όπως προανέφερα. Ακολουθώντας τα, με συνέπεια και υπομονή, μπορεί να φτάσει σε ένα αρκετά ¨ασφαλές¨ σημείο, για πρόγνωση. Πραγματοποιώντας την τελευταία, μπορεί, επίσης, να γνωρίζει εάν μπορεί να παρέμβει ή όχι στην κατάσταση, που έπεται. Μια ενδεχόμενη αλλαγή σε ήδη δρομολογημένες εξελίξεις, μπορεί να γίνει η αφορμή, που θα σηματοδοτήσει μια αλυσίδα από απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και θετικά. Για αυτό, λοιπόν, και δεν συνίσταται η παρέμβαση πάντα, ή όταν συνίσταται (όταν έχουμε φτάσει, πλέον, στο έσχατο σημείο) πρέπει να γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή, και όχι με επιπολαιότητα! Ο εσωτεριστής, τη στιγμή της πρόβλεψης, πρέπει να έρθει σε τέτοια κατάσταση, που να μπορεί να επιτύχει σύνδεση με το εσωτερικό του ¨εγώ¨, με το ανώτατο επίπεδο της πνευματικότητάς του. Μόνο τότε, θα μπορέσει να ακολουθήσει και τα υπόγεια δίκτυα, στον επιθυμητό βαθμό.
Οι ορθές πρακτικές και μέθοδοι δεν μπορούν να περιγραφούν, απλά, σε λίγες σειρές ενός βιβλίου. Η γνώση μοιράζεται καλύτερα στα πλαίσια της επιμόρφωσης και εκμάθησης. Όταν δηλαδή αναπτύσσεται μια στενή σχέση ανάμεσα στον κάτοχο της γνώσης (δάσκαλος) και σε αυτόν που την ζητά (μαθητής). Όποιος επιθυμεί να βαδίσει αυτό το μονοπάτι, οφείλει να έχει, προηγουμένως, προετοιμαστεί κατάλληλα, έχοντας εξαλείψει κάθε ίχνος εγωισμού, έτσι ώστε να ωφεληθεί πνευματικά και ο ίδιος, αλλά και τα άτομα, που τον περιβάλλουν. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, που στο παρόν βιβλίο, έχω επιλέξει συνειδητά να παραλείψω μερικές λεπτομέρειες.
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ