ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ

Τα ραβδοσκοπικά όργανα ΕΚΚΡΕΜΕΣ έχουν δυο κατηγορίες . Η πρώτη κατηγορία είναι: αυτά που είναι κατάλληλα για φυσικές έρευνες ,δηλαδή ,για ανίχνευση αντικείμενων θαμμένων η επιφανειακών .
Με αυτή την κατηγορία των ραβδοσκοπικών οργάνων , μπορούμε να κάνουμε ανίχνευση σε φυσικό περιβάλλων για κρυμμένα πολύτιμα αντικείμενα( χρυσό , ασήμι , χαλκό, ) .Ο τρόπος που έχουν κατασκευαστεί μας εξασφαλίζει και των διαχωρισμό των μέταλλων με διαφορετικές κινήσεις του ραβδοσκοπικού οργάνου σε κάθε μέταλλο που ανιχνεύει και εντοπίζει .Σημαντικό σε αυτήν την κατηγορία είναι ,ότι μπορεί ο χειριστής να ανιχνεύσει οποιοδήποτε αντικείμενο σε μεγάλη απόσταση και σε μεγάλο βάθος , ακόμα κάποιες επιπλέων δυνατότητες που έχει αυτή την κατηγορία είναι , ο εντοπισμός κλειστών εσωτερικών χώρων , πχ τούνελ , πηγάδια , σπήλαια κλπ .
Με τις ίδιες δυνατότητες αυτή η κατηγορία των ραβδοσκοπικών οργάνων μπορούν να ανιχνεύσουν και πολύτιμα πετρώματα , και υγρά στοιχεία .
Η δεύτερη κατηγορία είναι τα ραβδοσκοπικά όργανα ΕΚΚΡΕΜΕΣ που είναι κατάλληλα για έρευνες πνευματικών αναζητήσεων , με την μέθοδο των ερωτήσεων , απαντήσεων .Αλλά και την μέθοδο ανίχνευση ενεργειών.
Με την μέθοδο των ερωτήσεων και απαντήσεων μπορούμε να λάβουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που μας απασχολούν , πχ , προσωπικά , αισθηματικά , επαγγελματικά. Επίσης μπορούμε να κάνουμε απομακρυσμένη ανίχνευση μέσο φωτογραφείων και χαρτών για εύρεση ατόμων η αντικειμένων , και ενεργειών.
Μια ακόμα δυνατότητα σε αυτή την κατηγορία είναι, η διάγνωση ενεργειών πάνω στο ανθρώπινο οργανισμό , πρόβλεψη ασθενειών , ενεργειακών κέντρων ,διάγνωση χρωματισμού αύρας, κλπ .
Ακόμα μια σημαντική δυνατότητα είναι η πρόβλεψη τυχερών παιχνιδιών .
Πρώτα από όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε με τον εαυτό μας το τι έρευνες επιθυμούμε να κάνουμε , στην συνέχεια περνάμε στην επομένη φάση για το ποιο εκκρεμές είναι κατάλληλο για εμάς .Ένας απλός τρόπος είναι να επιλέξουμε αυτό που με την πρώτη ματιά μας εντυπωσιάζει και μας βγάζει κάποια θετικά συναισθήματα περισσότερο από τα υπόλοιπα .
Ένας ποιο πρακτικός τρόπος είναι να βάλουμε ένα ένα εκκρεμές στα χεριά μας , για να δούμε ποιο κάνει ποιο έντονες κινήσεις , οι έντονες κινήσεις μας φανερώνουν ποιο εκκρεμές συντονίζετε καλύτερα στο σώμα μας και στην ενέργεια μας.
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ