Ανιχνευτής αποστάσεων που βρίσκει χρυσές λίρες

EXADAS IONIC- Ανιχνευτής μεγάλων αποστάσεων 

Η εταιρεία Mega King Detectors σάς παρουσιάζει το νέο της μοντέλο, ονόματι ¨EXADAS IONIC¨, έναν ανιχνευτή μεγάλης εμβέλειας, τόσο προηγμένο τεχνολογικά, που όμοιός του δεν κυκλοφορεί, αυτήν τη στιγμή, στην παγκόσμια αγορά!
Ο παραπάνω ανιχνευτής ουδεμία σχέση έχει με όλους αυτούς τους χαμηλού προφίλ αποστατικούς ανιχνευτές, που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο συγκεκριμένος έχει κατασκευαστεί με προδιαγραφές στρατιωτικές και με τρόπο τέτοιο, που να ανιχνεύει θαμμένα χρυσά αντικείμενα, ανεξάρτητα από την ποσότητα (όγκος) και το χρόνο ¨ταφής¨ τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο να εκπέμπουν ιονισμό (χρυσός με υψηλή ¨καθαρότητα¨).
Ο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος, με τον οποίον ανιχνεύει, μέσω των ξεκάθαρων και αλάνθαστων, αν μπορούσαμε να το θέσουμε έτσι, ενδείξεων, το κάνουν αυτομάτως να ξεπερνά όλες τις προσδοκίες των εκάστοτε χειριστών, καθώς διεκπεραιώνει σοβαρές έρευνες, ανεξαρτήτως συνθηκών και κωλυμάτων!
Ο EXADAS IONIC μπορεί και εντοπίζει οποιονδήποτε ¨στόχο¨, ακόμη κι αν αυτός βρίσκεται σε σημεία, που, θεωρητικά αλλά και πρακτικά, είναι δύσκολα. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια διαφόρων δοκιμών, που έλαβαν χώρα υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες (ατμοσφαιρικά και εδαφικά), διαπιστώθηκε ότι ο ανιχνευτής αυτός λειτουργεί απερίσπαστα και αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι οι πωλήσεις του εκτοξεύτηκαν, από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του! Είναι ξεκάθαρα ένα πολύτιμο ¨εργαλείο¨ στα χέρια οποιουδήποτε θέλει να ασχοληθεί με το χόμπι της έρευνας.
Το εν λόγω αποστατικό μηχάνημα ΔΕΝ είναι, σε καμία περίπτωση, ραβδοσκοπικός ανιχνευτής! Είναι ένας ανιχνευτής μεγάλων αποστάσεων, που εντοπίζει, αυστηρά και ΜΟΝΟ, τον χρυσό! Κάθε φορά, που εντοπίζει έναν θαμμένο ¨στόχο¨, ακόμη κι αν αυτός εκπέμπει χαμηλά επίπεδα ιονισμού, ο ανιχνευτής ¨ειδοποιεί¨ τον χειριστή ηχητικά (παράγει δηλαδή ήχο, ο οποίος εντείνεται, όσο πλησιάζει ο τελευταίος στον πρώτο), αλλά και οπτικά (οι ενδείξεις στην κλίμακα των LED θα αυξάνονται/μεγαλώνουν).
Ο EXADAS IONIC διαθέτει αυτόματη λειτουργία ευαισθησίας, καθώς και εξισορρόπησης του εδάφους, προκειμένου να απορρίπτονται κάθε λογής παρεμβολές και ¨ψευδή σήματα¨, από όπου κι αν αυτά προέρχονται. Μάλιστα, οι επεξεργαστές, που υφίστανται στο εσωτερικό του συγκεκριμένου ανιχνευτή, δύνανται να αποκωδικοποιούν όλα τα σήματα, που λαμβάνουν, είτε αυτά είναι εδαφικά είτε ατμοσφαιρικά, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να αξιοποιούν μόνο τα αξιόλογα, καθιστώντας, με αυτόν τον τρόπο, το EXADAS IONIC αλάνθαστο!
Το σετ περιλαμβάνει:
Κεντρική μονάδα ¨EXADAS IONIC¨
Πυξίδα κατεύθυνσης (ενσωματωμένη στην κεντρική μονάδα)
Αποσπώμενη σταθερή λαβή κράτησης
Αποσπώμενη τηλεσκοπική κεραία
Αποσπώμενη κεραία ιονισμού (¨τρίαινα¨)
Αποσπώμενη θήκη μπαταριών (εξωτερική)
Βαλίτσα ασφάλειας για μεταφορά και αποθήκευση
Εγγύηση 2 χρόνια
Οδηγίες χρήσης   
Τοποθετούμε στην κεντρική μονάδα EXADAS IONIC τη λαβή κράτησης. Στη συνέχεια, τοποθετούμε την τηλεσκοπική κεραία, με πλήρη ανάπτυξη, στο μπροστινό μέρος του ανιχνευτή, καθώς και την ¨τρίαινα¨ (κεραία ιονισμού) στο πάνω μέρος του. Αμέσως μετά, συνδέουμε την μπαταρία, με την προϋπόθεση ότι κρατάμε τον ανιχνευτή σε θέση παράλληλη με το έδαφος, αλλά και με κατεύθυνση προς το νότο (η πλάτη μας δηλαδή πρέπει να είναι γυρισμένη στον βορρά), και τον θέτουμε σε λειτουργία από τον διακόπτη ¨ON/OFF¨.
Αφού πραγματοποιήσουμε τα παραπάνω βήματα, περιστρέφουμε το ποτενσιόμετρο μέχρι να ανάψουν τα 3 LED του ιονισμού (max), που βρίσκονται στο πάνω μέρος του ανιχνευτή. Στη συνέχεια, περιστρέφουμε ξανά το ποτενσιόμετρο, προς την αντίθετη κατεύθυνση, αυτήν τη φορά (mini), ωσότου σβήσουν τα προαναφερθέντα LED. Τότε, και μόνο τότε, μπορούμε να πούμε ότι ο ανιχνευτής μας είναι έτοιμος για αναζήτηση και εντοπισμό θαμμένων ¨στόχων¨.
Τέλος, ο χειριστής ξεκινά την έρευνά του, περιστρέφοντας το σώμα του αριστερά-δεξιά, ώσπου να λάβει τις φωτεινές αλλά και τις ηχητικές ενδείξεις, από τον ¨στόχο¨, που επιθυμεί. Η κλίμακα των ενδείξεων αυτών (χαμηλή/ υψηλή) είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με παραμέτρους όπως η απόσταση, το βάθος, ο όγκος του αντικειμένου κ.ο.κ. Για παράδειγμα, όσο πιο μεγάλη η κλίμακα του ανιχνευτή, τόσο πιο πολύ ο χειριστής πλησιάζει στο σημείο, όπου βρίσκεται το αντικείμενο!
Διευκρινίσεις
Αν ο χειριστής, κατά τη διεξαγωγή της έρευνας, αλλάξει το επίπεδο ανάπτυξης της τηλεσκοπικής κεραίας του ανιχνευτή, αυτομάτως ¨μεταβάλλει¨ και τα επίπεδα ευαισθησίας του τελευταίου, με αποτέλεσμα να πρέπει (ενν. ο χειριστής) να ρυθμίσει ξανά τον περιστροφικό διακόπτη του ιονισμού.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό ο χειριστής να έχει την πλάτη του γυρισμένη στον βορρά! Ο ανιχνευτής, μάλιστα, διαθέτει μια ενσωματωμένη πυξίδα, η οποία φανερώνει στον πρώτο την εν λόγω κατεύθυνση.
Να προτιμάτε πάντοτε βραδινές ώρες για τις έρευνές σας, διότι η ατμόσφαιρα είναι πιο ήπια (λιγότερα σήματα και παρεμβολές) και οι εκπομπές του ιονισμού είναι πιο έντονες!
Το EXADAS IONIC λειτουργεί με 2 μπαταρίες των 9V (αλκαλικές), οι οποίες έχουν διάρκεια ζωής 4-6 ώρες.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ