ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Στην εποχή μας, οι σχέσεις, που οι άνθρωποι συνάπτουμε μεταξύ μας, είναι, ως επί το πλείστον, επιδερμικές και ανούσιες! Δημιουργούμε σχέσεις υιοθετώντας, από μικρή, κιόλας, ηλικία, τα πρότυπα των πατεράδων και των μανάδων μας, των παππούδων και των γιαγιάδων μας κ.ο.κ. και, στη συνέχεια, τα μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά μας, με τον ίδιο, ακριβώς, τρόπο. Εν ολίγοις, γινόμαστε πειθήνια ¨μέσα αναπαραγωγής¨ ιδεών και αντιλήψεων προηγούμενων γενεών! Για παράδειγμα, τί μαθαίνουμε από μικρά παιδιά; Ότι πρέπει να σπουδάζουμε για να βρούμε καλή δουλειά, να παντρευόμαστε τον άντρα ή τη γυναίκα, που είναι ο/η εκλεκτός/ή της καρδιάς μας και να κάνουμε μαζί του/της οικογένεια, να συντηρούμε οικονομικά την τελευταία κ.τ.λ.
Όμως, αν επιχειρήσουμε να εμβαθύνουμε στο όλο θέμα, σύντομα, θα διαπιστώσουμε αυτό, που είπαμε παραπάνω, ότι δηλαδή οι σχέσεις, που δημιουργούμε, είναι επιφανειακές και ρηχές! Η έλξη, που αναπτύσσεται ανάμεσα στα δύο φύλα, και λαμβάνει χώρα υποσυνείδητα, είναι ουσιαστικά ένας κατ’ επίφαση ενθουσιασμός, μια εσωτερική αναστάτωση της στιγμής!
Η ενέργεια, τώρα, που αναδύεται μέσω της σεξουαλικής πράξης, είναι ενέργεια ικανή να ¨δημιουργήσει¨. Τι ακριβώς; Είναι σε θέση να ¨δημιουργήσει¨ σώμα αλλά και πνεύμα. Η μετουσίωση της ενέργειας αυτής, στα δύο παραπάνω, συνιστά ένα από τα πιο ιερά και παλιότερα ¨μυστήρια¨ της ανθρώπινης ύπαρξης! Την περίοδο του Μεσαίωνα, κυρίως, αλλά και πιο πριν, διάφοροι αλχημιστές προσπαθούσαν απεγνωσμένα να ¨ανακαλύψουν¨ τη ¨φόρμουλα¨ αυτή, βάσει της οποίας θα μπορούσαν, μετά, να δώσουν απαντήσεις στα πιο φλέγοντα και ¨μεγάλα ερωτήματα¨. Φυσικά, οι περισσότεροι απέτυχαν παταγωδώς. Ελάχιστοι τα κατάφεραν και μπόρεσαν, τελικά, να την αξιοποιήσουν, τόσο για τον συνειδητό διαχωρισμό ύλης-πνεύματος όσο και για τα ¨ταξίδια¨ σε άλλες, ανωτάτου πνευματικού επιπέδου, διαστάσεις. Το ¨ιερό μυστήριο¨, που συνεπάγεται η ένωση των δύο φύλων, μεταφέρθηκε σε μας, από αιώνα σε αιώνα, από εποχή σε εποχή. Ειδικά στην αρχαιότητα, η μεταφορά αυτή πραγματοποιείτο, υπό άκρα μυστικότητα, στους διάφορους κύκλους εσωτεριστών, και μόνο όταν κάποιος έφτανε στο ανώτατο σημείο ελεύθερης βούλησης, γινόταν κάτοχος της πραγματικής Γνώσης! Σήμερα, υπάρχουν πολλά ψευδο-εσωτεριστικά και ψευδο-αποκρυφιστικά σχολεία, τάγματα κ.ο.κ., που, δήθεν, διδάσκουν και μεταφέρουν την τελευταία ¨ατόφια¨, από το μακρινό παρελθόν, αλλά, ουσιαστικά, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εκμεταλλεύονται, προς ίδιον όφελος, τα υποψήφια ¨θύματα¨. Δεν λειτουργούν, σε καμία των περιπτώσεων, ανιδιοτελώς (όπως θα όφειλαν), αλλά πράττουν τα παραπάνω, με ξεκάθαρο γνώμονα το εύκολο και γρήγορο κέρδος, ¨θυσιάζοντας¨, έτσι, κάθε ¨ίχνος¨ ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας στο ¨βωμό¨ του χρήματος!
Συχνά, βλέπω διαφημιστικά σποτάκια, είτε στην τηλεόραση είτε στο ίντερνετ, που άμεσα σχετίζονται με τις προαναφερθείσες προσπάθειες για εξαπάτηση αφελών και ανίδεων ανθρώπων. Διάφοροι ¨λύκοι¨, υπό τον ¨μανδύα¨ του ¨προβάτου¨, παραμονεύουν στη γωνία για να ¨κατασπαράξουν¨ οικονομικά το υποψήφιο ¨θύμα¨ τους! Ας είμαστε ρεαλιστές! Η Γνώση, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ενέργεια, είναι κάτι πολύ εσωτερικό και ¨μυστήριο¨, και δεν ¨δίνεται¨ έτσι τυχαία, δεξιά και αριστερά, λες και είναι το πιο ευτελές ¨εμπόρευμα¨! Η θέση μου, σε αυτό το ζήτημα, είναι εξαιρετικά λεπτή, και δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε περαιτέρω αναφορές, για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων. Θα αρκεστώ μόνο στο να σας δώσω μία συμβουλή: να είστε προσεκτικοί και εξαιρετικά επιφυλακτικοί με όλους και με όλα! Δεν μπορεί κανείς να είναι απόλυτα σίγουρος για τις ενέργειες και τα κίνητρα, που κρύβονται πίσω από αυτές, τέτοιων ψευδο-διδασκάλων!
Πριν μερικά χρόνια, συνάντησα μία κυρία, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, υπήρξε μέλος διάφορων σχολών εσωτερισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η κυρία αυτή επιθυμούσε να ¨έρθει σε επαφή¨ με την υπέρτατη Γνώση! Μέσα από τις ¨γλαφυρές¨ αφηγήσεις της και τις πάμπολλες συζητήσεις μας, γρήγορα διαπίστωσα ότι είχε πέσει ¨θύμα¨ εξαπάτησης. Η εκπαίδευση και οι γνώσεις, που έλαβε, δεν θύμιζαν σε τίποτα εσωτερισμό! Ομολογώ πως, για λίγο, σάστισα, καθώς μου περιέγραφε το πώς άφησε, επανειλημμένα, τον εαυτό της να παρασυρθεί και να γίνει ¨αντικείμενο¨ εκμετάλλευσης, πάσης φύσεως (ενν.σωματικής, ψυχικής, οικονομικής κ.ο.κ.), από τους διάφορους ψευδο-εσωτεριστές δασκάλους της. Η εν λόγω γυναίκα ξεγελάστηκε από τα βαρύγδουπα λόγια των δήθεν κατόχων της Γνώσης, τις ¨γεμάτες¨ επισημότητα ενδυμασίες τους κ.τ.λ. Τα ¨σχολεία¨ αυτά (μόνο τέτοια δεν ήταν) είναι φαντασμαγορικές ¨βιτρίνες¨, που μοναδικό τους στόχο έχουν να προσεγγίσουν ¨πελατεία¨! Καλό, λοιπόν, θα ήταν να μην εντυπωσιάζεστε τόσο εύκολα! ¨Ο,τι λάμπει δεν είναι (απαραίτητα) χρυσός¨!
Η αληθινή Γνώση είναι παντού και δεν ¨μπαίνει σε καλούπια¨! Είναι ¨θαμμένη¨ μέσα μας, είναι γύρω μας, σε ό,τι και αν παρατηρήσουμε! Έχω, κατά καιρούς, συναντήσει ανθρώπους, απόλυτα συνειδητοποιημένους, που, καθημερινά, ¨αγωνίζονται¨ προκειμένου να την ¨(επανα)φέρουν στην επιφάνεια¨. Ανθρώπους, που, φαινομενικά, εξασκούν ¨συμβατικά¨ επαγγέλματα, χωρίς, ωστόσο, να παραγκωνίζουν και να περιθωριοποιούν τις πνευματικές τους αναζητήσεις. Όλα είναι θέμα θέλησης και πείσματος!
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του. 


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ