ΕΡΕΥΝΕΣ ΧΑΡΤΩΝ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Έρευνα Φωτογραφιών ( Απομακρυσμένης Διάγνωσης )


Μέσω της τέχνης της ραβδοσκοπίας καθίσταται δυνατή η πραγματοποίηση έρευνας από απόσταση (κυρίως μέσω φωτογραφιών). Οι απαρχές της συγκεκριμένης τέχνης εντοπίζονται στην αρχαιότητα, όπου και υπήρξε σημαντικό ¨συστατικό¨ στοιχείο των πολλών και διάφορων πολιτισμών, που εμφανίζονταν κατά καιρούς. Άξια αναφοράς είναι τα παραδείγματα της Ελλάδας, της Αιγύπτου, της Ινδίας, της Κίνας κ.ο.κ. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που η τέχνη αυτή επιστρατευόταν για την εύρεση στοιχείων (υγρών και στερεών)  στο έδαφος, αλλά και για την πρόβλεψη των επερχόμενων γεγονότων.
Φτάνοντας στο σήμερα, τα ραβδοσκοπικά όργανα δεν έχουν παύσει να θεωρούνται τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα ¨εργαλεία¨ , για οποιουδήποτε τύπου αναζήτηση (πνευματική και μη). Αυτά είναι, που σε συνδυασμό με την τεχνολογία, μάς επιτρέπουν σήμερα να λαμβάνουμε ενδείξεις, μέσω φωτογραφιών, από σημεία, που επιθυμούμε να ερευνήσουμε. Αποτελούν δηλαδή ιδανικό ¨αρωγό¨ στην προσπάθειά μας για εντοπισμό ενδεχομένως κρυμμένων αντικειμένων-θησαυρών, ανεξαρτήτως περιβάλλοντα χώρου και εδαφικών συνθηκών.
Η έρευνα μέσω φωτογραφιών δεν περιορίζεται αυστηρά στον εντοπισμό αντικειμένων, αλλά αφορά και άλλες ¨εκφάνσεις¨ της αναζήτησης, πιο πολύπλοκες και ασυνήθιστες, όπως: η εύρεση χαμένων ατόμων, ο εντοπισμός και, κατά συνέπεια, η εξουδετέρωση  βλαβερών εκπομπών, σε κατοικίες, καταστήματα και επιχειρήσεις, η πρόβλεψη των μετέπειτα εξελίξεων, η ανίχνευση αρνητικών ενεργειών του ανθρώπινου σώματος , η διάγνωση και η θεραπεία διαφόρων ασθενειών, η επίλυση προσωπικών ζητημάτων (συναισθηματικά, οικονομικά θέματα) κ.ο.κ.
Διάγνωση  Αρνητικών  Ενεργειών

Αρκετές είναι οι επιχειρήσεις, ανά τον κόσμο, που χρησιμοποιούν ποικίλες τεχνικές ¨καθαρισμών¨ αρνητικής ενέργειας, μέσω της ραβδοσκοπίας,  προκειμένου να εξασφαλιστεί η ευημερία των υπαλλήλων και η επίτευξη των στόχων, που, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αυτές θέτουν. Η ύπαρξη ¨δικτύων¨ θετικής ενέργειας συνεπάγεται και σταθερή ανάπτυξη των κερδών τους (ευημερούν δηλαδή οικονομικά).
Αντίστοιχα, αρνητική ενέργεια, είναι δυνατόν να εντοπιστεί και στο οικιακό μας περιβάλλον, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα. Η αρνητική ενέργεια είναι βλαβερή για την υγεία μας (σωματική και ψυχική), ενώ μπορεί να είναι και ¨οιωνός¨ δυσάρεστων καταστάσεων και αρνητικών εξελίξεων.
Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών (απομακρυσμένης διάγνωσης):
  • Εντοπισμός πολύτιμων αντικείμενων και κρυμμένων θησαυρών 150 ευρώ
  • Εντοπισμός υγρών στοιχείων 50 ευρώ
  • Ανίχνευση και κάθαρση της αρνητικής ενέργειας 150 ευρώ
  • Εντοπισμός χαμένων ατόμων 100 ευρώ
  • Απαντήσεις σε προσωπικά ζητήματα , συναισθηματικής και οικονομικής φύσεως 150 ευρώ
  • Απεμπλοκή των chakra και ¨ξεκλείδωμα¨ ενέργειας 100 ευρώ
  • Προστασία από βασκανίες και κακές επιρροές 150 ευρώ
  • Αποβολή πίεσης (στρες) και αρνητικών συναισθημάτων 50 ευρώ
  • Πρόβλεψη μελλοντικών εξελίξεων 150 ευρώ


ereyniths-vlaxos
Ποιός δεν θα ήθελε να ζήσει τη ¨μαγεία¨ των εκκρεμών; Ποιός δεν έχει γοητευτεί από την απαλή κίνηση που πραγματοποιούν; Τα εκκρεμή, αν το καλοσκεφτεί κανείς, βρίσκονται παντού γύρω μας και μάς παρακινούν, με έναν έμμεσο και ¨μαγικό¨  τρόπο, να γίνουμε μέρος της θαυμαστής τους ενέργειας.
Ο ειδικός ερευνητής-συγγραφέας, Αντώνης Βλάχος, εξερευνεί με λεπτομέρεια τα εκκρεμή,  και τις δυνάμεις, που αυτά εκπέμπουν. Τι μαγεία βρίσκεται εκεί; Αν τη συλλάβουμε, θα έχουμε, τότε, μια ζωή τρομερά δημιουργική και παραγωγική, που θα την ελέγχουμε και θα την εμπλουτίζουμε καθημερινά με πρωτόγνωρα συναισθήματα.
Με την πάροδο του χρόνου, και, καθώς θα αποκτάται εμπειρία στο κομμάτι αυτό, ο καθένας θα μπορεί να γίνει ΕΝΑ με το ραβδοσκοπικό του όργανο, και, κατά συνέπεια, με τις κινήσεις-κραδασμούς, που αυτό πραγματοποιεί. Έτσι, θα επιτύχει έναν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, που θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο για τον ίδιο (στην ψυχοσύνθεσή του) όσο και για τους γύρω του. Θα μπορείς να μαγευτείς και να μαγέψεις!.
.Ιστορία των εκκρεμών
Η Ραβδοσκοπία έχει μακρά Ιστορία πίσω της. Η τέχνη αυτή, πιθανότατα, να ξεκίνησε να ασκείται από τους αρχαίους Σαμάνους, οι οποίοι έπρεπε να βρουν νερό για τη φυλή τους. Η αρχαιότερη αναφορά στη Ραβδοσκοπία εντοπίζεται περί το 6.000 π.Χ., στους τοίχους των σπηλαίων Τασίλι (σημερινή Νότια Αλγερία). Στους τοίχους αυτούς απεικονίζονται ξεκάθαρα ανθρώπινες φιγούρες να κρατούν στα χέρια τους βέργες (¨ράβδους¨), σε σχήμα διχάλας.
Η βέργα και το εκκρεμές αποτελούν το αρχαιότερο (και πιο αξιόλογο) μέσο μαντικής, που εμφανίστηκε ποτέ στον πλανήτη μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και το απόσπασμα της Αγίας Γραφής, όπου ο Μωυσής εμφανίζεται να εντοπίζει νερό, μέσα σε ένα βράχο, με τη χρήση του ραβδιού του (μπαστούνι) και μόνο. Ακόμη, οι αρχαίοι Κινέζοι, το 2.000 π.Χ., συνήθιζαν να περνούν σε ένα δαχτυλίδι, μια μεταξωτή κλωστή, το οποίο, μετέπειτα, χρησιμοποιείτο για να προβλεφθεί το μέλλον και πιθανές επερχόμενες καταστροφές.
Η χρήση διαφόρων ραβδοσκοπικών εργαλείων φτάνει ¨ατόφια¨ μέχρι τις μέρες μας, καθώς πολλοί ραβδοσκόποι εξακολουθούν και τώρα να δραστηριοποιούνται έντονα σε διάφορες περιοχές του κόσμου.
ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΊΑ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΌΡΓΑΝΑ
Η Ραβδοσκοπία είναι η άσκηση της ανθρώπινης ικανότητας, η οποία επιτρέπει σε κάποιον να αποκτά πληροφορίες με τρόπο πέρα από το πεδίο και τη δύναμη των ανθρώπινων φυσικών αισθήσεων της όρασης, του ήχου, της αφής κτλ.
Είναι μια μορφή μαντείας που διεξάγεται με τη βοήθεια ενός θεαματικού εργαλείου .Μια εσωτερική σύνδεση.
Τα ραβδοσκοπικά εργαλεία διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Τα πιο συνηθισμένα είναι οι ράβδοι (Γ), οι ράβδοι (Υ) και τα εκκρεμές. Σημαντικές δεξιότητες για επιτυχή Ραβδοσκοπία είναι η συγκέντρωση, η πρόθεση, η γείωση και η διαίσθηση. Ένα εργαλείο Ραβδοσκοπίας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ειδική κατασκευασμένη  κεραία συσκευή σε έναν συγκεκριμένο συνδυασμό μετάλλων η πετρωμάτων  επικοινωνίας και από μόνη της δεν έχει καμία δύναμη και καμία δυνατότητα να κινηθεί.
Παρόλο που κανείς δεν ξέρει πως λειτουργεί η ραβδοσκοπία, φαίνεται ότι η κίνηση των εκκρεμών η των ραβδών ελέγχεται από το ανώτερο υποσυνείδητο μας. Συγκεκριμένο αντικείμενο ειδικά κατασκευασμένο κρέμεται από ένα  συγκεκριμένο  κατασκευασμένο κομμάτι μέταλλου η πετρώματος  είναι ένα εκκρεμές. Δεδομένου ότι τα ραβδοσκοπικά εργαλεία έρχονται σε συγκεκριμένα  μεγέθη, σχήματα και  ειδικά υλικά κατασκευής , είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα εργαλείο που να σας ταιριάζει.
Το σωστό εργαλείο για σας θα είναι αυτό που θα είναι άνετο να κρατάτε και να χρησιμοποιείτε. Είναι το ραβδοσκοπικό εργαλείο που θα είναι σε πλήρη αρμονία με σας. Με την διαδικασία της Ραβδοσκοπίας μπορείτε να ανακαλύψετε πράγματα που δεν μπορούν να ανακαλυφθούν με τις καθημερινές μας αισθήσεις.
Πρόκειται για έναν όρο, ο οποίος στο παρελθόν συνδέθηκε κυρίως για την εύρεση πηγών νερού.
Η σύγχρονη Ραβδοσκοπία για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τα μέταλλα, το νερό, τα χαμένα αντικείμενα και τους χαμένους ανθρώπους.
Επίσης Πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι η χρήση του εκκρεμούς  μπορεί να καθορίσει την κατάσταση της υγείας και ακόμα για να εντοπίσει μελλοντικά γεγονότα.
Τα εκκρεμή χρησιμοποιούνται συχνά ως εργαλεία πνευματικής επούλωσης και εσωτερικής ανάπτυξης.
Με το προσωπικό σας εκκρεμές, θα έχετε το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τα μυστήρια της γης και τα ενεργειακά πεδία της και να αξιοποιήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες του δικού σας μυαλού.
Είναι ένα εργαλείο που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του (λογικού) αριστερού εγκεφάλου και του (διαισθητικού) δεξιού εγκεφάλου. Ενεργεί ως κεραία, βοηθώντας σας να συντονίσετε την διαίσθησή σας και να πάρετε τις ενέργειες και τις δονήσεις που εκπέμπονται από ανθρώπους, αντικείμενα και μέρη.
Με την ερμηνεία των κινήσεων ενός αιωρούμενου  συγκεκριμένου εκκρεμούς μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση. Τα εκκρεμή μπορούν να προσφέρουν πολλά καλά πράγματα σχετικά με την καθημερινότητα μας.
Αν γίνει σωστά μπορεί να προσφέρει τις υψηλότερες και φωτεινότερες μορφές καθοδήγησης και απαντήσεων.
Ο Αντώνης Βλάχος χρησιμοποιεί το εκκρεμές  σε βάθος ανάγνωση που τον βοήθησε στο ταξίδι της ζωής του.Σας προτείνει ότι σε αυτό τον κόσμο σύνθετων συναισθημάτων ζητημάτων και βίας ότι είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να μπορείτε να εμπιστευτείτε για καθοδήγηση και τα ραβδοσκοπικά όργανα είναι αυτά που μπορούν να σας βοηθήσουν πάρα πολύ αρκεί να τα χρησιμοποιείτε με σύνεση και να απολαύσετε τα πολλά οφέλη που μπορούν να σας προσφέρουν.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ