Ο Ανιχνευτής αποστάσεων που βρίσκει χρυσές λίρες

MEGA KING JEO PORTAL SYSTEM  – Αποστατικός Ανιχνευτής


Το νέο  σύστημα απομακρυσμένης ανίχνευσης  JEO PORTAL  της MEGA KING DETECTORS (МЕГА КОРОЛЕВСКИЙ ДЕТЕКТОР ) Ρωσικής τεχνολογίας, που πρωτοπορεί  τεχνολογικά από κάθε άλλο ανιχνευτή αποστάσεων της  κατηγορία του .
Οι προηγμένες ειδικές κεραίες και το ηλεκτρονικό κύκλωμα του συστήματα εκτελούν την επιβολή ηλεκτρομαγνητικής ανίχνευσης τους εδάφους και της ατμόσφαιρας σε μεγάλη απόσταση και βάθος, ακόμα και σε δύσκολες ατμοσφαιρικές  και εδαφικές συνθήκες  που κανένας άλλος ανιχνευτής αποστάσεων δεν μπορεί να ανταποκριθεί ,με τόση ακρίβεια στον επιθυμητό στόχο έρευνας.
Ο πιο σημαντικός λόγος επιτυχίας αυτής της μεθόδου είναι οι συχνότητες που μεταδίδονται από τα μη σιδηρούχα μέταλλα (χρυσός, ασήμι, χαλκός, μπρούντζος, πολύτιμες πέτρες)
Τα χαρακτηριστικά των στοιχείων της φύσης αποτελούνται από την μαγνητική περιοχή που σχηματίζουν και τις συχνότητες που μεταδίδουν.
Οι συχνότητες που μεταδίδουν προβλέπουν ότι τα μη σιδηρούχα μέταλλα, οι θησαυροί, τα κενά όπως οι σπηλιές, τα κελάρια και τα τούνελ μπορεί να ανιχνεύονται από το συγκεκριμένο ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ανίχνευσης JEO PORTAL  .Όσο περισσότερο διάστημα παραμένουν τα αντικείμενα κάτω από το έδαφος τόσο πιο αποτελεσματικές και πιο δυνατές συχνότητες εκπέμπουν. Με αυτό τον τρόπο, το σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ανίχνευσης JEO PORTAL  μπορεί να ανιχνεύει αυτά τα αντικείμενα αμέσως με τρομερή ακρίβεια ,προσφέροντας στον χειριστή μια αλάνθαστη αξιόπιστη έρευνα .
Η εταιρία MEGA KING  ανέπτυξε αυτό το ειδικό  σύστημα ανίχνευσης που ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες και των πιο  απαιτητικών ερευνητών . Αυτό το εξαιρετικά προηγμένο ηλεκτρομαγνητικό σύστημα που ονομάστηκε “ JEO PORTAL  SYSTEM”. Εισήχθη στην αγορά το 2019  για δώσει νέες τεχνολογικές μεθόδους  στην απομακρυσμένη έρευνα
Το JEO PORTAL  SYSTEM” είναι εμπλουτισμένο τεχνολογικά  με ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα με προηγμένο λογισμικό να ανιχνεύει τις συχνότητες που εκπέμπονται από το έδαφος και από την ατμόσφαιρα για κάθε  επιθυμητό στόχο. Αυτό το αποκλειστικά σχεδιασμένο ενισχυμένο σύστημα είναι σχεδιασμένο για την βέλτιστη απόδοση του χρήστη ακόμα και σε ιδιαίτερες δύσκολες συνθήκες που κανένας άλλος ανιχνευτής τοπικός η απόστασες δεν μπορεί να ανταποκριθεί . Το JEO PORTAL είναι απαραίτητο για κάθε σοβαρή έρευνα που ο χειριστής απαιτεί την πιο αξιόπιστη μέθοδος ανίχνευσης .
 ΛΑΒΕΣ
Οι 4 λαβες κράτησης του συστήματος έχουν κατασκευαστεί με ανθεκτική συμπαγές ρητίνη  με ειδικές μεταλλικές  ηλεκτρομαγνητικές  βελόνες  που τις διαπερνούν κατά μήκος για  συνδέονται με τις κεραίες και την μονάδα του ηλεκτρονικού συστήματος μέσω σπιράλ καλωδίου σύνδεσης  , μεταφέροντας στους  χειριστές  συγκεκριμένες  κινήσεις  των κεραιών από  τις  ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές  των επιθημάτων αντικείμενων έρευνας .
Οι λειτουργία τους γίνεται από δυο χειριστές ταυτόχρονα , κρατώντας ο καθένας από δυο λαβες κεραίες που συνδέονται μεταξύ τους από τα δυο σημεία κυκλικής  σύνδεσης .
 ΚΕΡΑΙΕΣ
Οι 4 μεταλλικές ηλεκτρομαγνητικές  κεραίες είναι κατασκευασμένες στην βάση  τους με σπιράλ ελατήριο που καταλήγει σε ευθεία γραμμή τύπου Λ ,που στην κορυφή των κεραιών υπάρχει κυκλική θηλιά για την σύνδεση τους , προστατευμένες μέρος τους  με Θερμοσυστελλόμενο μονωτικό .
ΜΟΝΑΔΑ
Η μονάδα φέρει στο δεξή πλαϊνό μέρος τις μια υποδοχή ( κόκκινη ) σύνδεσης κεραιών και στο αριστερό υποδοχή ( μαύρο ) . στην πρόσοψη 2 αντίστοιχα led σύνδεσης ανάβουν με το που ολοκληρωθεί η σύνδεση των κεραιών.
Στο κέντρο της μονάδας βρίσκετε ο κεντρικός διακόπτης κλειδιού (ON –OFF) , δεξιά βρίσκετε ο περιστροφικός διακόπτης ευαισθησίας ( MINI – MAX ) ,αριστερά ο περιστροφικός διακόπτης επίλογων αναζήτησης ( A- B- C- D ).
A = Αναζήτηση Κενού
B = Αναζήτηση  Χρυσό
C = Αναζήτηση  Ασήμι
D  =  Αναζήτηση Υγρών Στοιχείων
Το σετ περιλαμβάνει
Κεντρική μονάδα  ( 1 τεμάχιο)
Λαβες Κεραίες ( 4 τεμάχια )
Καλώδια σύνδεσης σπιράλ ( 2 τεμάχια )
Ιμάντας στήριξης μονάδας ( 1 τεμάχιο )
Θήκη μεταφοράς ( 1 τεμάχιο )
Οδηγίες χρήσης
Εγγύηση 2 χρόνια
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 
Φορέστε τη συσκευή γύρο από την μέση σας με την βοήθεια του ιμάντα στήριξης. Δυο άτομα εξασφαλίζουν την χρήση του συστήματος , (Χειριστής ) το άτομο που προσαρμόζει την συσκευή γύρο από την μέση του πρέπει να κρατάει τις δυο καλωδιωμένες λαβες κεραίες συνδεδεμένες στην ειδικές υποδοχές του συστήματος ( Κόκκινο – Μαύρο ).Το άλλο άτομο ( Βοηθός )θα πρέπει να κράτα τις άλλες δυο λαβες κεραίες , ώστε τα άκρα των κεραιών να είναι συνδεδεμένα μεταξύ του( Χειριστής + Βοηθός ) . Οι κεραίες πρέπει να κρατούνται παράλληλα με το έδαφος όπως το σχήμα (Νο 1) όπου μπορεί να υπάρχει στόχος.

Στην περίπτωση κάποιας έδειξες στην κατεύθυνση του θετικού στόχου ,οι κεραίες θα κάμπτονται προς την αυτή την κατεύθυνση όπως φαίνεται στο σήμα (Νο 2 ) υποδεικνύοντας την κατεύθυνση του στόχου .

Οπουδήποτε θεωρείτε πιθανό, θα πρέπει να ελέγχεται ακόμη μια φορά .Αν η επίδραση εμφανίζεται στην ιδία κατεύθυνση το σημείο τομής των επιδράσεων μας δείχνει στόχο .Καθώς περνάμε πάνω από τον ανιχνευμένο στόχο ,οι κεραίες παίρνουν μορφές ανάλογα με τις επιρροές που δέχονται από τον στόχο. Οι μορφές που λαμβάνονται επί του στόχου φαίνονται παρά κάτω στο σχήμα (Νο 3). Οι ερμηνείας για αυτές τις μορφές θα βελτιώνονται καθώς αποκτάει ο χειριστής μεγαλύτερη εμπειρία στο σύστημα .





Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ