15 επισημάνσεις που ξεχωρίζουν τους ερευνητές από τους ¨φαντασμένους¨:


15 επισημάνσεις που ξεχωρίζουν τους ερευνητές από τους ¨φαντασμένους¨:
Ο ερευνητής:
1.       Βαδίζει με αργά και σταθερά βήματα το δύσβατο μονοπάτι της ανακάλυψης, χωρίς να τον απασχολεί τίποτα και κανένας άλλος.
2.       Δεν μπαίνει στο ¨τρυπάκι¨ του ανταγωνισμού με τους άλλους ερευνητές! Υπάρχει θέση για όλους στο μαγικό ταξίδι της έρευνας και της αναζήτησης!  
3.       Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, που καταπιάνεται με την ερευνητική διαδικασία. Υπήρξαν πολλοί στο παρελθόν, υπάρχουν πολλοί στο παρόν και θα υπάρξουν πολλοί στο μέλλον!
4.       Είναι ο εαυτός του και δεν νιώθει την ανάγκη να μιμηθεί κάποιον/α άλλον/η.
5.       ¨Ξετυλίγει το κουβάρι¨ της Ιστορίας με τις ανακαλύψεις, που, κατά καιρούς, πραγματοποιεί.
6.       Αφήνει τις πράξεις και τα έργα του να ¨μιλούν¨ για τον ίδιο, χωρίς να προσδοκά την παραμικρή επιβράβευση ή αντάλλαγμα από τους γύρω του. ¨Ένα γραμμάριο δράσης ισούται με έναν τόνο θεωρίας¨!
7.       Είναι αντικειμενικός και όχι υποκειμενικός, είναι αδέκαστος και όχι μεροληπτικός, είναι ψύχραιμος και όχι νευρικός.
8.       Απέχει από δημόσιες συζητήσεις, που διεξάγονται σε ιστοσελίδες και σε forums αμφιβόλου περιεχομένου!
9.       Έχει πάντοτε στην κατοχή του έναν ολοκληρωμένο και, εννοείται, υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό. Η ποικιλία σε ηλεκτρονικά μηχανήματα και ραβδοσκοπικά όργανα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, την έκβαση μιας έρευνας (επιτυχία/αποτυχία).
10.   Διαθέτει γραπτές πιστοποιήσεις και οπτικοακουστικό υλικό από τις έρευνές του (καταγραφή των τελευταίων με βιντεάκια).   
11.   Το επάγγελμά του ήταν, είναι και θα πρέπει να είναι ερευνητής.
12.   Εκθέτει με απλό, λιτό και απέριττο τρόπο τις προσωπικές του απόψεις. Δεν τις επιβάλλει!  
13.   Χαίρεται και δεν ζηλεύει με τις επιτυχίες των άλλων!
14.   Προσπαθεί να φέρει σε πέρας την υπόθεση, που μελετά, ελέγχοντάς την, όσο το δυνατόν, πιο διεξοδικά και σχολαστικά γίνεται. 
15.   Παρέχει εγγυήσεις για το αποτέλεσμα! 

Ο ¨φαντασμένος¨:
1.       Όχι μόνο δε βαδίζει στο μονοπάτι της ανακάλυψης, αλλά πλάθει με το μυαλό του διάφορα σενάρια, με τα οποία ικανοποιεί την ανάγκη του για επιβεβαίωση.
2.       Εξαπολύει μύδρους εναντίων των άλλων ερευνητών και έχει κάνει επάγγελμά του τη λασπολογία, σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά του να νιώσει σημαντικός!
3.       Με την ίδια ευκολία που σήμερα δηλώνει ερευνητής, αύριο θα δηλώνει κάτι άλλο. Με λίγα λόγια, έχει κάνει επιστήμη το ¨παπατζηλίκι¨!
4.       Παριστάνει τον ερευνητή σαν άλλος αποτυχημένος ηθοποιός, που τον έδιωξαν κακήν κακώς από τη δραματική σχολή!  
5.       Δημιουργεί εκ του μηδενός βιώματα και ιστορίες, που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα! Η φαντασία των μικρών παιδιών δεν οργιάζει τόσο όσο η δική τους!  
6.       ¨Καπηλεύεται¨ έργα και κατορθώματα, που άλλοι ίδρωσαν για να τα κάνουν!
7.        Είναι ένας πρώτης τάξεως παρλαπίπας, που ¨υπηρετεί¨ πιστά τη λογική του ¨Πες, πες, κάτι θα μείνει!¨. 
8.       Σπαταλάει εξωφρενικά πολλές ώρες στα διάφορα blogs και forums, εκθειάζοντας τα υποτιθέμενα επιτεύγματά του και αποδοκιμάζοντας τη δουλειά των υποτιθέμενων ανταγωνιστών του. 
9.       Όχι μόνο δεν διαθέτει δικό του, προσωπικό εξοπλισμό, αλλά επιστρατεύει και διάφορα tricks/μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, προκειμένου να προσεγγίσει άτομα, που έχουν στην κατοχή τους ηλεκτρονικά μηχανήματα και ραβδοσκοπικά όργανα, με απώτερο σκοπό να τα ξεγελάσει.
10.   Τα ακράδαντα στοιχεία, που να αποδεικνύουν τις (υποτιθέμενες) επιτυχίες του, είναι προϊόν της φαντασίας του και δεν υφίστανται στην πραγματικότητα!
11.   Δεν είναι πραγματικός ερευνητής και, φυσικά, δεν έχει καταξιωθεί επαγγελματικά στον κλάδο του, όποιος κι αν είναι αυτός.
12.   Επιβάλλει με το ¨έτσι θέλω¨ τη γνώμη του-που είναι λάθος-στους άλλους και, φυσικά, δεν είναι ποτέ ¨ανοιχτός¨ στο ενδεχόμενο ενός πολιτισμένου διαλόγου!
13.   Δεν επικροτεί ποτέ την προσπάθεια, που καταβάλλουν οι άλλοι ερευνητές, ακόμη κι όταν αυτή αποδίδει και συνοδεύεται από αξιόλογα αποτελέσματα! Λογικό, αν λάβει κανείς υπόψιν του το γεγονός ότι βλέπει παντού γύρω του ¨εχθρούς¨!
14.   Αναζητά, σε μόνιμη βάση, υποψήφια ¨θύματα¨, προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί οικονομικά.
15.   Δεν παρέχει εγγυήσεις ποτέ και για τίποτα!



Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ