ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Τίποτα γύρω μας δεν είναι όπως το αντιλαμβανόμαστε! Ακόμη και τα αντικείμενα, τα αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Ένα μικρό μόνο μέρος του ¨όλου¨ είμαστε σε θέση να δούμε. Φυσικά, το ίδιο συμβαίνει και με τα έμβια όντα, όπως είναι τα ζώα, τα φυτά και οι άνθρωποι. Η υπόστασή τους δεν αρκείται μόνο στο κομμάτι της ύλης! Μέσα από τους ζωντανούς αυτούς οργανισμούς αναδύεται ενέργεια, η οποία αποτελεί και το απαραίτητο ¨συστατικό¨ της ζωτικότητάς τους. Η τελευταία, ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή με ¨απλό μάτι¨. Για αυτό και, για πολλούς, είναι αδύνατο να την κατανοήσουν.
Ορισμένοι, την ενέργεια αυτήν, επιλέγουν να την αποκαλούν ¨αύρα¨! Στο παρελθόν, μάλιστα, είχαμε φτάσει στο (ακραίο) σημείο να κατασκευάζουμε μέχρι και ειδικές φωτογραφικές μηχανές, οι οποίες υποτίθεται ότι μπορούσαν, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, να την ¨συλλάβουν¨, απεικονίζοντάς την με διάφορα χρώματα κ.τ.λ.
Η αλήθεια είναι πως η προαναφερθείσα ¨εκπομπή¨ ενέργειας, επιστημονικά, έχει οριστεί ως ¨αρμόνικες συχνότητες¨. Οι αρμονικές συχνότητες, όπως συνηθίζω να τις αναφέρω και εγώ προσωπικά, είναι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα. Τι εννοώ με αυτό; Όπως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός ως προς το είδος του, με τα δακτυλικά του αποτυπώματα να τον καθιστούν, μεταξύ άλλων, ξεχωριστό, έτσι και οι πρώτες είναι μοναδικές για τον καθένα και τη καθεμιά! Συγκεκριμένα, στον άνθρωπο, οι συχνότητες αυτές μεταβάλλονται, λόγω πολλών και διάφορων παραγόντων, όπως είναι π.χ. η θερμοκρασία του σώματός μας, η εναλλαγή και η ένταση των αισθημάτων μας κ.ο.κ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα αντικείμενα, των οποίων η ¨ενέργεια¨ επηρεάζεται, ως επί το πλείστον, από τις ατμοσφαιρικές αλλά και τις εδαφικές συνθήκες της περιοχής, στην οποία τυγχάνει να βρίσκονται θαμμένα ή κρυμμένα.
Εξετάζοντας το συγκεκριμένο θέμα εις βάθος, και προσεγγίζοντάς το, όσο το δυνατόν, πιο σφαιρικά, γρήγορα, θα παρατηρήσουμε, ότι οι αρμόνικες συχνότητες εμπλέκονται και με έναν άλλον, κομβικής σημασίας, παράγοντα, πέραν του σώματός μας. Αυτός, λοιπόν, έχει να κάνει με τις βλαβερές ή ωφέλιμες ακτινοβολίες, που συνδυάζονται με τα υπόγεια κανάλια-δίκτυα, δημιουργώντας, με αυτόν τον τρόπο (έχει αναφερθεί και παραπάνω), τα λεγόμενα ¨πλέγματα¨. Μελετώντας τον παραπάνω συνδυασμό, μπορούμε, με ασφάλεια, να συμπεράνουμε μερικά πράγματα, ακόμη και για την υγεία (είτε σωματική είτε ψυχική) ενός ατόμου. Η εκάστοτε ασθένεια κάποιου/ας εκδηλώνεται, πρωτίστως, σε επίπεδο αρμονικών συχνοτήτων και, μετέπειτα, σε επίπεδο ύλης (ενν.σώμα). Αυτό, βέβαια, οφείλεται και σε ¨μεταβλητές¨ πνευματικής φύσεως, που, άμεσα, σχετίζονται με το επίπεδο της εσωτερικής μας δύναμης και ενέργειας.
Ο χρωματισμός των συχνοτήτων καθορίζεται, σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό, από το πνευματικό επίπεδο του κάθε ανθρώπου. Για να γίνω πιο σαφής, το χρώμα, για παράδειγμα, της ¨αύρας¨ των ανθρώπων, που χαρακτηρίζονται από πνευματικές ανησυχίες, είναι, συνήθως, το κίτρινο (και όλες οι αποχρώσεις του). Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι στις αγιογραφίες, το φωτοστέφανο, που υπάρχει πάνω από τους αγίους, είναι χρυσό. Η γνώση αυτή, μάλιστα, δεν ανακαλύφθηκε τώρα! Από την αρχαιότητα, κιόλας, πίστευαν πως οι ¨φωτισμένοι¨ άνθρωποι έχουν ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Αντίθετα με τους τελευταίους, εκείνοι, που ουδεμία σχέση έχουν με πνευματικές αναζητήσεις, διέπονται από συχνότητες σκούρων χρωμάτων, όπως το μαύρο.
Πριν λίγες μέρες, με επισκέφτηκε ένας άνδρας, ηλικίας, περίπου, 40 ετών, για να τον βοηθήσω να καταπολεμήσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που, εδώ και καιρό, τον ταλαιπωρούσε. Συγκεκριμένα, υπέφερε από δυνατούς πόνους στον αριστερό του ώμο. Στην προσπάθειά του να βρει μια αποτελεσματική θεραπεία, επισκέφθηκε μερικούς γιατρούς, οι οποίοι, αφού τον εξέτασαν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ψύξη. Του έδωσαν, λοιπόν, ορισμένες αλοιφές και παυσίπονα για να ανακουφίσει τον πόνο του. Ωστόσο, ο πόνος αυτός, όχι μόνο δεν υποχωρούσε, αλλά γινόταν, μέρα με τη μέρα, όλο και πιο έντονος.
Παρατηρώντας τον προσεκτικά, διαπίστωσα ότι στον αριστερό του ώμο, είχε μια μαύρη κηλίδα 4 εκατοστών, πράγμα που σήμαινε ότι, πολύ σύντομα, θα ερχόταν αντιμέτωπος με κάτι πολύ δυσάρεστο. Τον παρότρυνα, λοιπόν, να επισκεφθεί άμεσα έναν ορθοπεδικό, προκειμένου να προλάβει τις αρνητικές εξελίξεις, με τη συνάντησή μας να λήγει κάπου εκεί. Για να μην μακρυγορώ, μετά από δύο μέρες, με πήρε τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει θερμά, καθώς, όπως (ο ίδιος) μου είπε, εσωτερικά, στο σημείο του ώμου του, υπήρχε κύστη, η οποία, εάν δεν επισκεπτόταν εγκαίρως τον ειδικό αυτόν γιατρό, πιθανότατα να έσπαγε, προξενώντας του ακόμη περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα.
Θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες αντίστοιχες περιπτώσεις, με ανθρώπους, που συνάντησα και είχαν παρόμοια προβλήματα υγείας, άλλα θα σπαταλούσα το χρόνο σας, διότι η ουσία του πράγματος δε βρίσκεται στο αν εγώ τους βοήθησα ή όχι, άλλα στο πώς μπορεί κάποιος/α, εάν έχει την απαιτούμενη επιθυμία και ¨δίψα¨ για μάθηση, να μεταπηδήσει σε ένα ανώτερο επίπεδο σκέψης και αντίληψης! Το να διαβάσεις απλά ένα βιβλίο, χωρίς να έχεις τη διάθεση να προχωρήσεις ¨επί του πρακτέου¨, φυσικά, και δεν αρκεί!
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του. 


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ