ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ


ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ
Για την θρησκεία ένας "πεσμένος άγγελος" είναι ένας κακός ή επαναστατικός άγγελος που έχει εκτοπιστεί από τον ουρανό. Εκτοπίστηκε γιατί επαναστάτησε κατά του θεού παρασύροντας πλήθος αγγέλων μαζί του. Ήθελαν να στρέψουν την ανθρωπότητα κατά του θελήματος του θεού οδηγώντας τα θύματα τους στην καταστροφή, στην απογοήτευση και την αυτοκτονία. Έτσι έπεσε στον κάτω κόσμο των πονηρών πνευμάτων.
Ο πεσμένος άγγελος ονομάζεται Σατανάς. Ένας δαίμονας είναι μια υπερφυσική πηγή ή πράκτορας του κακού. Οι δαίμονες ή δαίμων στα αρχαία είναι κακοί πεσμένοι άγγελοι που ακολούθησαν τον σατανά και επιτίθονται στους ανθρώπους κατά την διάρκεια του πνευματικού πολέμου του καλού έναντι του κακού που συνεχίζεται στον κόσμο.
Ο όρος "Δαίμων" είναι αρχαία ελληνική λέξη που σημαίνει "υπερφυσικό όν" ή "πνεύμα". Αν και ταυτιζόταν συχνά με το κακοποιό ή πονηρό πνεύμα, σήμαινε αρχικά ένα πνευματικό όν που επηρέαζε τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Λίγο λίγο ο όρος έφτασε να αναφέρεται στα κατώτερα πνεύματα του υπερφυσικού Βασιλείου, τα οποία έσπρωχναν τους ανθρώπους να κάνουν πράξεις που δεν θα τους έβγαινε σε καλό.
Η ερμηνεία που επικράτησε ήθελε τον δαίμονα ένα πονηρό πνεύμα και συνεπώς ένα πνεύμα που προαναγγέλλει το κακό, την κακοτυχία και την αναστάτωση. Δεν είναι μόνο φανταστικοί χαρακτήρες σε μυθιστορήματα, ταινίες τρόμου και βιντεοπαιχνίδια λένε οι πιστοί. Οι δαίμονες είναι πραγματικά πνευματικά όντα που έχουν επικίνδυνα κίνητρα να βλάψουν τους ανθρώπους όταν αλληλεπιδρούν μαζί μας.
Ενώ οι άγγελοι και οι δαίμονες δεν είναι πάντα σε ανθρώπινη μορφή, μπορούν να εμφανιστούν με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, οι στόχοι τους είναι πολύ διαφορετικοί. Οι άγγελοι εμφανίζονται σε ανθρώπινη μορφή για να δείξουν την ενσυναίσθηση και την αγάπη τους για μας, οι δαίμονες θα μπουν στο ανθρώπινο σώμα για να πάρουν την μορφή εκείνων που επιτίθενται. Έτσι και πλέον έχουν τον έλεγχο του ατόμου. Αυτό λέγεται δαιμονισμός. Δαιμονισμός λοιπόν είναι η κατάσταση του ατόμου που βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο και την επιρροή ενός αοράτου πονηρού πνεύματος.
Είναι η κατάσταση κατά την  οποία ο άνθρωπος χάνει τον έλεγχο της προσωπικότητας του και γίνεται ανδράποδο του σατανά. Κινείται, δρα και υπάρχει σαν υποχείριο του. Αυτή η δαιμονική οντότητα εισέρχεται στο σώμα του ανθρώπου και αναλαμβάνει τον έλεγχο των κινήσεων, σκέψεων και πράξεων του. Η ανθρώπινη συνείδηση δεν αποβάλλεται αλλά παραμένει δέσμια του δαίμονα, στις επιθυμίες του οποίου υποκύπτει, καταστρέφοντας συχνά το ίδιο το υλικό σώμα που το φιλοξενεί, μέσα από φοβερές πράξεις αυτοτραυματισμού.
Οι περιγραφές τέτοιων καταστάσεων περιλαμβάνουν συχνά απώλεια μνήμης ή προσωπικότητας, έντονους μυϊκούς σπασμούς ή αδυναμία. Άλλες περιγραφές αναφέρουν πρόσβαση σε μυστικά άλλων, ομιλία αγνώστων στο άτομο γλωσσών, δραματική αλλαγή στη φωνή, την έκφραση ή και την δομή του προσώπου, απρόσμενη εμφάνιση αμυχών, δαγκωματιών η τραυματισμών και υπερφυσική δύναμη.
Αντίθετα σε άλλες μορφές κατάληψης που πιστεύεται πως υπάρχουν, ο δαιμονισμός παρουσιάζεται ως μία κατάσταση κατά την οποία αφαιρείται από το άτομο κάθε δυνατότητα αυτοελέγχου, όπου το θύμα να ελευθερωθεί, συνήθως με εξαναγκασμό μέσω τις διαδικασίας του εξορκισμού. Η επιστήμη σήμερα αρνείται να δεχτεί την θρησκευτική άποψη για το δαιμονισμό και θεωρεί το δαιμονισμένο ως άτομο ψυχικά διαταραγμένο, σχιζοφρενή με παρανοϊκές αντιλήψεις και εκτεταμένα παραληρήματα.
Όμως και εδώ τίθεται το ερώτημα πώς ακόμα και να δεχθούμε την ιατρική άποψη, είναι ολοφάνερο πως αυτή στερείται από επιχειρήματα για να αιτιολογήσει μια τέτοια συμπεριφορά, καθώς ακόμα και σήμερα η αιτιολόγηση τις σχιζοφρένειας είναι αινιγματική και δεν υπάρχουν απαντήσεις ως προς τι είναι και πως προκαλείται η σχιζοφρένεια....
Δυστυχώς έχουν αυξηθεί οι εξορκισμοί σε ολόκληρο το κόσμο και δεν τους εκτελούν πλέον τόσο οι ιερείς αλλά γίνονται και από απλούς ανθρώπους που έχουν ιδιότητα πάνω στο αντικείμενο. Ο Αντώνης Βλάχος προσφερει τις υπηρεσίες του με μεγάλη επιτυχία λόγω πολύχρονης εμπειρίας και γνώσης του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.


Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ