ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρόμοια τεχνική μπορούμε να εφαρμόσουμε σε φωτογραφείς φυσικών και πνευματικών στόχων, ένα παράδειγμα είναι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρων οι ιστορίες για παλιά σπίτια, είτε για πνευματικές δραστηριότητες , είτε για κρυμμένους θησαυρούς.
Με αυτήν την τεχνική μπορούμε από απόσταση με ασφάλεια να ελέγξουμε ένα σπίτι , η έναν περίβολων χώρο , για κάποιον κρυμμένο θησαυρό, σε πρώτη φάση πρέπει να έχουμε μια φωτογραφία του συγκεκριμένου σπιτιού.
Στην συνέχεια παίρνουμε ένα κομμάτι πανί βαμβακερό με διάστασης τουλάχιστον 50 εκατοστά, και το στρώνουμε πάνω σε μια επιφάνεια πχ , τραπέζι , καρέκλα ,κλπ , βάζουμε την φωτογραφία πάνω στο πανί με την εικόνα προς τα εμάς .
Και βάζουμε το εκκρεμές σε θέση αναζήτησης στο κέντρο τις φωτογραφεία , το αφήνουμε 2 – 3 δευτερόλεπτα να ανιχνεύσει και να μας βγάλει κατεύθυνση , στην συνέχεια ακλουθούμε την κατεύθυνση σιγά σιγά ώσπου να μας οδηγήσει στο σημείο που το εκκρεμές θα κάνει κυκλικές κινήσεις.Στο σημείο αυτό είναι και ο στόχος .
Την ίδια τεχνική μπορούμε να την εφαρμόσουμε σε πολλές επιθυμητές έρευνες , όπως και στην πιστοποίηση αυθεντικότητας χαρτών θησαυρών, σημαδιών ανταρτών, την είσοδο σπηλιάς , κλπ .
Η έρευνα έγινε πρώτα στην φωτογραφία απομακρυσμένα, και στην συνέχεια στο φυσικό περιβάλλων , όπου ανακαλύφθηκε το αμπρί στο συγκεκριμένο σημείο που είχε εντοπιστεί και στην φωτογραφία.
Με αυτόν το τρόπο μπορούμε να ανακαλύψουμε από απόσταση θαμώνα αντικείμενα, φυσικά κοιτάσματα , υδροφόρο ορίζοντα , κλπ
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ