ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΥΣΟ ΕΚΚΡΕΣ - ENERGY PRO GOLD

Εκκρεμές επαγγελματικής ραβδοσκοπίας GOLD RPO ENERGY
ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
Αλλάζει μορφή ανάλογα την έρευνα
Με πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα τιμή προσφοράς  180 ευρώ


Κατηγορία  DYNAMIC
Κατασκευασμένο από έξι διαφορετικά μέταλλα υψηλής αγωγιμότητας για τον εντοπισμό  αντικειμένων θαμμένων και επιφανίων στόχων σε μεγάλη απόσταση και βάθος.Ο ειδικός σχεδιασμός του συγκεκριμένου επαγγελματικού ραβδοσκοπικού οργάνου  προσφέρει την δυνατότητα στον χειριστεί να αλλάζει επιλεκτικά το σχήμα του οργάνου ανάλογα την έρευνα που επιθυμεί να κάνει.
Με τον πλήρη σχηματισμό του είναι κατάλληλο για επί τόπου έρευνες σε φυσικό περιβάλλον. Με την  μετατροπή του σχηματισμού του γίνεται κατάλληλο για απομακρυσμένες έρευνες μέσω χαρτών και φωτογραφείων, με την μέθοδο των ερωτήσεων και απαντήσεων. Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι πολύ εξελιγμένο για τις λήψεις των σημάτων που εκπέμπουν τα θαμμένα και επιφανειακά αντικείμενα, κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις για το κάθε μέταλλο που εντοπίζει φανερώνοντας την ταυτότητα τους στον χειριστή.Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι στην κορυφή  των επαγγελματικών οργάνων ανίχνευσης εξαποστάσεων και επί τόπιων εντοπισμών δίνοντας πολλά πλεονεκτήματα στον χειριστή κατά την ώρα της έρευνας. Αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο δεν επηρεάζεται από εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες, μαγνητικά πεδία, υγρασία εδάφους, θερμοκρασία, οξειδώσεις, πετρώματα συχνοτήτων χρυσού, γαλάζια πετρωμάτων.
Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY συνδυάζει πολλαπλές έρευνες ανάλογα την επιθυμία του χειριστή. Ανιχνεύει όλα τα μέταλλα δείχνοντας στον χειριστή την ταυτότητα του αντικείμενου, διαφορετικές κινήσεις στα ευγενή μέταλλα και διαφορετικές στα σιδηρούχα. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του συγκεκριμένου επαγγελματικού οργάνου είναι ο εύκολος και γρήγορος εντοπισμός του ΚΕΝΟΥ. Έτσι, ο χειριστής μπορεί να βρει εισόδους από τούνελ, πηγάδια, καταφύγια, κλπ.
Ο ειδικός σχεδιασμός του συγκεκριμένου οργάνου προσφέρει στον χειριστή 6 διαφορετικές όψεις συνομολόγησης  του ραβδοσκοπικού οργάνου  ώστε η κάθε όψη συνομολόγησης να επιβεβαιώνει τον κάθε στόχο που εντοπίζει μηδενίζοντας αμέσως την πιθανότητα λάθους.
Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY είναι έξι ραβδοσκοπικά όργανα σε ένα  κάνοντας στον κάθε στόχο πολλαπλή επιβεβαίωση. Ο χειριστής, με αυτό το τρόπο, δεν κάνει λάθος στην ταυτότητα και στο σημείο εντοπισμού.Το Εκκρεμές RPO GOLD ENERGY λειτουργεί με λείψη εκπομπών και μαγνητισμών των θαμένων αντικειμένων και παράλληλα με τον θάλαμο  επιλεκτικών δηγμάτων,που έχει στο εσωτερικό του, δημιουργεί την λείψη ιόντων από το επιθυμητό μέταλλο εντοπισμού.
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο εκκρεμές εντοπίζει αμέσως κάθε θαμμένο η επιφανειακό πολύτιμο αντικείμενο σε μεγάλη απόσταση και βάθος , σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.Ο χειριστής μπορεί πολύ γρήγορα να λάβει ενδείξεις μέσω των κινήσεων του οργάνου  για κρυμμένα αντικείμενα στον περιβάλλοντα χώρο που επιθυμεί να ερευνήσει, το ραβδοσκοπικό όργανο αμέσως θα φανερώσει με συγκεκριμένες κινήσεις την κατεύθυνση του στόχου και θα τον οδηγήσει με μεγάλη επιτυχία  στο σημείο μηδέν .Στην συνέχεια το ραβδοσκοπικό όργανο θα φανερώσει με συγκεκριμένες κινήσεις την ταυτότητα του αντικειμένου όπως και  το βάθος .Κάθε κίνηση του συγκεκριμένου οργάνου ανίχνευσης  φανερώνει στον χειριστή  κάθε επιθυμητό εντοπισμό συγκεκριμένων μετάλλων  και πολυτίμων αντικειμένων.Το συγκεκριμένο επαγγελματικό όργανο αναζήτησης  δεν περιορίζεται μόνο στον εντοπισμό των κρυμμένων θησαυρών , αλλά και στην απομακρυσμένη αναζήτηση   μέσω φωτογραφείων και χαρτών  με τις τεχνικές των ερωτήσεων και απαντήσεων.Κάθε ραβδοσκοπικό επαγγελματικό όργανο προσφέρει στον χειριστή πολλούς τρόπους αναζήτησης , είτε τοπικούς στον περιβάλλοντα χώρο έρευνας  , είτε με την τεχνική των απομακρυσμένων αναζητήσεων.
ΘΑΛΑΜΟΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΝ  ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ
Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY έχει δημιουργηθεί με εσωτερικό θάλαμο επιλεκτικών δηγμάτων με τη δυνατότητα ο χειριστής να επιλέγει την γόμωση που επιθυμεί. Το ραβδοσκοπικό όργανο εντοπίζει μόνο το επιθυμητό μέταλλο απορρίπτοντας αμέσως όλα τα άλλα.
ΒΑΘΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ
Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY μπορεί να εντοπίσει θαμμένο στόχο σε μεγαλύτερο βάθος από 30 μέτρα σε οποιαδήποτε εδαφική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή έρευνας.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY εντοπίζει επιφανειακούς και θαμμένους στόχους σε μεγαλύτερη απόστασης από 1000 μέτρα σε οποιαδήποτε ατμοσφαιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή έρευνας.
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY μπορεί να ανιχνεύει από πολύ μικρά αντικείμενα έως πολύ μεγάλα με την ίδια ευκολία σε όλες τις εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες χωρίς να επηρεάζεται από ψευδή εκπομπές και σήματα .Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο εκκρεμές εντοπίζει αμέσως κάθε θαμμένο η επιφανειακό πολύτιμο αντικείμενο σε μεγάλη απόσταση και βάθος , σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.Ο χειριστής μπορεί πολύ γρήγορα να λάβει ενδείξεις μέσω των κινήσεων του οργάνου  για κρυμμένα αντικείμενα στον περιβάλλοντα χώρο που επιθυμεί να ερευνήσει, το ραβδοσκοπικό όργανο αμέσως θα φανερώσει με συγκεκριμένες κινήσεις την κατεύθυνση του στόχου και θα τον οδηγήσει με μεγάλη επιτυχία  στο σημείο μηδέν .Στην συνέχεια το ραβδοσκοπικό όργανο θα φανερώσει με συγκεκριμένες κινήσεις την ταυτότητα του αντικειμένου όπως και  το βάθος .Κάθε κίνηση του συγκεκριμένου οργάνου ανίχνευσης  φανερώνει στον χειριστή  κάθε επιθυμητό εντοπισμό συγκεκριμένων μετάλλων  και πολυτίμων αντικειμένων.Το συγκεκριμένο επαγγελματικό όργανο αναζήτησης  δεν περιορίζεται μόνο στον εντοπισμό των κρυμμένων θησαυρών , αλλά και στην απομακρυσμένη αναζήτηση ,μέσω φωτογραφείων και χαρτών  με τις τεχνικές των ερωτήσεων και απαντήσεων.Κάθε ραβδοσκοπικό επαγγελματικό όργανο προσφέρει στον χειριστή πολλούς τρόπους αναζήτησης , είτε τοπικούς στον περιβάλλοντα χώρο έρευνας  , είτε με την τεχνική των απομακρυσμένων αναζητήσεων.Η μοναδική σύνθεση  μετάλλων και επιμεταλλώσεων του έχουν δημιουργήσει συγκεκριμένη  συχνότητα αγωγιμότητας  για των εντοπισμό επιθυμητών αναζητήσεων και μπορεί και ο ποιο άπειρος χειριστής να το δουλέψει με μεγάλη ευκολία σε κάθε έρευνα .
Το σετ περιλαμβάνει

Εκκρεμές ραβδοσκοπίας ( 1 τεμάχιο )
2 δείγματα μαρτύρων μετάλλων
DVD Βιβλίο ραβδοσκοπίας + Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά (1τεμάχιο)
Σεμινάριο ραβδοσκοπίας 1 ώρας από των ερευνητή Αντώνη Βλάχο
1.Θήκη μεταφοράς υφασμάτινη παραλλαγής | η μεταλλική
Κάρτα εγγύησης
Κάρτα μέλους
Δώρο κάρτα  απαντήσεων ερωτήσεων   

Κατηγορία  DYNAMIC
Η κατηγορία των επαγγελματικών  ραβδοσκοπικών οργάνων DYNAMIC  έχουν την δυνατότητα να εντοπίζουν επιλεκτικά από τον χειριστή, υγρά και στέρεα στοιχεία , μεταλλεύματα ,ορυκτά πέτρωμα  ,αντικείμενα, λειτουργία  σε τεχνικές απομακρυσμένης αναζητήσεις  , προβλέψεις , διαγνώσεις ,θεραπείες, κλπ .Στην  κατηγορία αυτών των ραβδοσκοπικών οργάνων  ο χειριστής έχει την δυνατότητα να το ρυθμίσει για τις προσωπικές του επιθυμητές έρευνες , επιλογή των αποσπώμενων κομματιών του σώματος του οργάνου , σε συνδυασμό με την γόμωση του εσωτερικού θαλάμου του .Στον εσωτερικό θάλαμο του ραβδοσκοπικού οργάνου ,μπορεί ο χειριστής να επιλέξει να βάλει γόμωση κρυσταλλικών πετρωμάτων για τεχνικές λειτουργιάς ,προβλέψεις , διαγνώσεις ,θεραπείες , καθαρισμούς , προστασία , ερωτήσεις , απαντήσεις κλπ .Μπορεί να επιλέξει να βάλει γόμωση στον εσωτερικό θάλαμο από  ευγενή μετάλλων και πολυτίμων πετρωμάτων για την λειτουργία εντοπισμού και έρευνας πολυτίμων αντικειμένων & πετρωμάτων ( χρυσό , ασήμι, χαλκό , διαμάντια , ρουμπίνια, σμαράγδια  κλπ ).Επίσης μπορεί  να επιλέξει την γόμωση  υγρών στοιχειών  για τον εντοπισμό ,νερό , αέριο , πετρελαίων κλπ .Αυτή η κατηγορία των επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων DYNAMIC δίνει τεράστιες δυνατότητες στον κάθε επαγγελματία ερευνητή , ακόμα και στις ποιο δύσκολες εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες.Κατάλληλο για μέτρηση θερμοκρασίας  στην χρήση των ραβδοσκοπικών οργάνων ( ΕΚΚΡΕΜΕΣ – ΒΕΡΓΕΣ )Ο χειριστής των ραβδοσκοπικών οργάνων με αυτά τα ειδικά όργανα μέτρησης, μπορεί αμέσως να αντιληφτεί αν στον περιβάλλοντα χώρο που εξερευνεί ,υπάρχουν έντονες μεταβολές  θερμοκρασιών  που παρεμβάλουν τα ραβδοσκοπικά όργανα, στον εντοπισμό των στόχων και των κινήσεων τους .
Προσωπικό μήνυμα
Αντώνης Βλάχος | Ερευνητής συγγραφέας

Η τέχνη της ραβδοσκοπίας είναι μια αρχαία μέθοδος αναζήτησης με εκπληκτικά αποτελέσματα . Σήμερα αυτή η τεχνική αναζήτησης εξακολουθεί να είναι η ποιο αξιόπιστη μέθοδος , που έχει φανερώσει τις ποιο σημαντικές καταγεγραμμένες ανακαλύψεις πολυτίμων αντικειμένων παγκοσμίως.Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους ενδιαφερομένους κάθε επιτυχία με τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις.Η σύνδεση ενός ραβδοσκοπικού οργάνου με τον ανθρώπινο παράγοντα μπορούν να φέρουν τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις από χαμένα η κρυμμένα πολύτιμα αντικείμενα ,αλλά και απαντήσεις σε πνευματικές αναζητήσεις !!!

DYNAMIC class
Constructed from six different high-conductivity metals to locate objects of buried and surface objects at great distances and depths. The special design of the particular professional dowsing instrument offers the ability to handle selectively changing the shape of the instrument according to the research it wishes to do.
With its complete formation it is suitable for on-site research in natural surroundings. By transforming its formation it is suitable for remote surveys through maps and photographs, with the question and answer method. This particular dowsing instrument is very sophisticated for capturing the signals emitting buried and surface objects, making specific moves for each metal it detects by revealing their identity to the operator. This instrument is at the top of professional detection exposures and on the spot detection instruments, giving many advantages to the operator at the time of research. This pendulum is not affected by soil and atmospheric conditions, magnetic fields, soil moisture, temperature, oxidations, golden rocks, blue rock.
The GOLD RPO ENERGY Pendulum combines multiple searches according to the operator’s desire. It detects all metals by showing the operator the identity of the object, different movements in the noble metals and different in ferrous metals. Another advantage of this particular instrument is the easy and fast detection of CENON. Thus, the operator can find entrances from tunnels, wells, shelters,
The specific design of the instrument provides the operator with 6 different views of the dowsing instrument so that each viewing fitting verifies each target by immediately clearing the chance of an error.
The GOLD RPO ENERGY Pendulum is six dowsing instruments in one and makes a multiple confirmation. The operator, in this way, does not make mistakes in identifying and locating. The RPO GOLD ENERGY Pendulum works by eliminating emissions and magnetisations of the buried objects and parallel to the selective samples chamber inside it, generating the ions from the desired localization metal.
The particular pendulum instrument immediately locates any buried or superficial valuable object over a long distance and depth, both inside and outside.
The operator can quickly get clues through the movements of the instrument for hidden objects in the surroundings he / she wishes to investigate, the dowsing instrument will instantly reveal the direction of the target with certain movements and will lead it with great success at the zero point. the dowsing instrument will reveal with specific movements the identity of the object as well as the depth.
Each movement of the particular detection instrument reveals to the operator any desired detection of specific metals and valuable objects.
This particular professional search tool is not only limited to locating hidden treasures, but also to remote search using photos and maps with question and answer techniques.
Every dowsing professional instrument offers the operator many ways to search, either locally in the research area or with the technique of remote searches.
SELECTED SAMPLES CHAMBER
The GOLD RPO ENERGY Pendulum has been created with an internal chamber of selective samples allowing the operator to choose the desired charge. The dowsing instrument detects only the desired metal by immediately discarding all the others.
DEPTH OF DETECTION
The GOLD RPO ENERGY Pendulum can detect a buried target more than 30 meters deep in any terrestrial situation in the research area.
DISTANCE RESEARCH
The GOLD RPO ENERGY Pendulum detects superficial and buried targets over a distance of 1000 meters in any atmospheric conditions prevailing in the research area.
IDENTIFICATION OF SIZE OBJECTS
The GOLD RPO ENERGY Pendulum can detect from very small objects to very large with the same ease in all terrestrial and atmospheric conditions without being affected by false emissions and signals.
The particular pendulum instrument immediately locates any buried or superficial valuable object over a long distance and depth, both inside and outside.
The operator can quickly get clues through the movements of the instrument for hidden objects in the surroundings he / she wishes to investigate, the dowsing instrument will instantly reveal the direction of the target with certain movements and will lead it with great success at the zero point. the dowsing instrument will reveal with specific movements the identity of the object as well as the depth.
Each movement of the particular detection instrument reveals to the operator any desired detection of specific metals and valuable objects.
This particular professional search tool is not only limited to locating hidden treasures, but also to remote search, through photos and maps with question and answer techniques.
Every dowsing professional instrument offers the operator many ways to search, either locally in the research area or with the technique of remote searches.
Its unique metal and metallic composition has created a specific conductivity frequency for identifying desirable searches, and the most inexperienced operator can do it with great ease in every research.
THE SET INCLUDES:
•Dowsing pendulum (1 piece)
•2 samples of metal control
•DVD Dowsing book + Instructions for use in Greek (1 piece)
•1 hour dowsing seminar by researcher Antonis Vlachos
•1. Textile variant transfer case the metallic
•Warranty Card
•Membership card


Προσοχή στις απομιμήσεις που κυκλοφορούν,δεν έχουν την προβλεπόμενη αγωγιμότητα των μέταλλων και επιμεταλλώσεων των αυθεντικών επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων. Οι φτηνές απομιμήσεις είναι παρόμοιες μόνο οπτικά με τα αυθεντικά ραβδοσκοπικά όργανα ,χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές κατασκευής.Δεν φέρουν την ειδική σφραγίδα Vlachos Team και δεν έχουν καμία πιστοποίηση σωστής λειτουργίας και εγγύησης.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος:Vlachos Team|Gold Hunter
Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ