ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ - AFRODITIS GOLD + BIONIC X1 + 3D Gold Metal | Full Pack

AFRODITIS GOLD + BIONIC X1 + 3D Gold  Metal | Full Pack

Επαγγελματική αναζήτηση κρυμμένων θησαυρών από μεγάλης  απόστασης που ξεπερνά το 1 χιλιόμετρο και βάθος που ξεπερνούν  τα 10 μέτρα με επιλεκτικές αναζητήσεις πολύτιμων αντικειμένων  . Ένας επαγγελματικός συνδυασμός οργάνων ανίχνευσης κρυμμένων θησαυρών  για όλες τις εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες .
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΘΗΣΑΥΑΡΩΝ
Επαγγελματικό πακέτο προσφοράς
Επαγγελματικής ραβδοσκοπίας Βέργες  AFRODITIS GOLD + Ραβδοσκοπικός ατμοσφαιρικός ανιχνευτής  αποστάσεων βιοσυχνοτήτων  BIONIC X1 + Εκρεμμες 3D Gold  Metal

Επαγγελματικό πακέτο αναζήτησης  θησαυρών & πολύτιμων  αντικειμένων
Ο συγκεκριμένος συνδυασμός του επαγγελματικού  ραβδοσκοπικού  οργάνου με τον ενισχυτή βιοσυχνοτήτων δίνει την ποιο αξιόπιστη μέθοδος ανακάλυψης όλων κρυμμένων θησαυρών σε μεγάλη απόσταση και βάθους.

Ένας μοναδικός  αξιόπιστος συνδυασμός των τεχνολογικών οργάνων αναζήτησης με την κλασική ραβδοσκοπία .
Το σετ περιλαμβάνει

  • Βέργες  AFRODITIS GOLD ( Γ ) ραβδοσκοπίας (2 τεμάχια )
  • 2 Κεραίες αποσπώμενη σε 4 τεμαχίων   (κατηγορία SLIM υψηλής
  • Εκρεμμες 3D Gold  Metal  (1τεμάχιο)
  • Ραβδοσκοπικός ατμοσφαιρικός ανιχνευτής  αποστάσεων BIONIC X1  (1τεμάχιο)
  • Καλώδια σύνδεσης ( 2 τεμάχια )
  • 4 δείγματα  μαρτύρων μετάλλων
  • 1.Θήκη μεταφοράς υφασμάτινη παραλλαγής
  • DVD Βιβλίο ραβδοσκοπίας + Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά (1τεμάχιο)
  • Σεμινάριο ραβδοσκοπίας 1 ώρας από των ερευνητή Αντώνη Βλάχο
  • Κάρτα εγγύησης καλής λειτουργίας
  • Κάρτα μέλλους
  • Εγγύηση 2 χρόνια
Πως φτιάχνονται τα  αυθεντικά ραβδοσκοπικά όργανα
Τα ραβδοσκοπικά μας όργανα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε, ότι είναι ένα ατόφιο ¨κομμάτι¨ του μακρινού παρελθόντος, το οποίο έχει φτάσει ¨σώο¨ στις μέρες μας. Ο κάθε χειριστής τους γίνεται έμμεσα ¨μάρτυρας¨ των μυστικιστικών εκδηλώσεων αλλά και της μυστηριακής ατμόσφαιρας που διέπει την όλη διαδικασία της αναζήτησης και έρευνας. Οι επιδόσεις τους δεν προϋποθέτουν κάποια προηγούμενη εμπειρία από τον πρώτο πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Αρκεί μόνο η άσβεστη διάθεση για αναζήτηση και η συνεχής προσπάθεια για σύνδεση με το εσωτερικό του ¨εγώ¨. Για αυτό, λοιπόν, θεωρείται μία τέχνη για αυστηρά εσωτεριστές.
Η αυθεντικότητα των οργάνων αυτών είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο ειδικός ερευνητής Αντώνης Βλάχος χρησιμοποιεί τεχνογνωσία και τεχνικές, παρμένες αυτούσιες από το τότε, κατόπιν μακροχρόνιας μελέτης και έρευνας καθώς και υλοποίησης πολλών, και υπό διάφορες συνθήκες, δοκιμών. Είναι τεχνικές, με λίγα λόγια, ¨ανθεκτικές¨ στο πέρασμα των αιώνων, ιδιαίτερα αποδοτικές, έχοντας εγγυημένα αποτελέσματα. Ενδείκνυνται, φυσικά, για τον οποιονδήποτε και την οποιαδήποτε επιθυμεί να δοκιμάσει την ¨τύχη¨ του/της στην έρευνα.
Η αφοσίωση του, επίσης, στο αντικείμενο αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνουν χώρα έρευνες που αναλαμβάνει να φέρει εις  πέρας, ενώ γίνονται και δοκιμές πάνω στα ίδια τα όργανα προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθή λειτουργία και η άριστη απόδοσή τους. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτήν, είναι, όπως προαναφέραμε, η πολυετής μελέτη μέσα από τον προφορικό αλλά και γραπτό λόγο (έγγραφα, γραπτές μαρτυρίες, αφηγήσεις-παραδόσεις, τοιχογραφίες και ζωγραφιές κ.ο.κ.)
Δεν πραγματοποιούνται δηλαδή περιστασιακά (οι έρευνες), όπως πράττουν οι περισσότεροι. Οι τελευταίοι, συχνά, επιλέγουν να θυσιάζουν γνώσεις και τεχνικές στο ¨βωμό¨ του εύκολου χρήματος και του πλουτισμού, ενώ, δεν είναι λίγες οι φορές, που κυκλοφορούν στην αγορά απομιμήσεις των ραβδοσκοπικών οργάνων, τα οποία και, ασφαλώς, δεν φέρουν σε καμία περίπτωση τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γνώσεις, οι οποίες δεν είναι απαραίτητα, βάσιμες καθώς πολλοί είναι αυτοί που ευαγγελίζονται επαγγελματισμό και ειδίκευση πάνω στο αντικείμενο, ενώ, αντιθέτως, δεν έχουν ίχνος εμπειρίας πάνω στο ¨κομμάτι¨ της αναζήτησης και τον τομέα της έρευνας.
Ο Αντώνης Βλάχος, λοιπόν, είναι σε θέση να εγγυηθεί γραπτώς την άριστη λειτουργία των ραβδοσκοπικών οργάνων καθώς και την αυθεντικότητά τους στον εκάστοτε χειριστή. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά, υπάρχει και η ανάλογη καθοδήγηση μέσα από παρουσιάσεις (manual), οι οποίες συνοδεύουν τα διάφορα προϊόντα, ώστε να λυθεί οποιαδήποτε απορία ανακύπτει στην πορεία της έρευνας. Είμαστε κοντά στον πελάτη προκειμένου αυτός να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να επιτύχει το στόχο, που έχει θέσει. Καλή τύχη!
Προσωπικό μήνυμα
Αντώνης Βλάχος | Ερευνητής συγγραφέας

Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να βαδίσει το μονοπάτι της περιπέτειας και της  ανακάλυψης ,είναι η απόφαση και σας εγγυούμαι ότι μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους ενδιαφερομένους κάθε επιτυχία με τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις


Προσοχή στις απομιμήσεις που κυκλοφορούν,δεν έχουν την προβλεπόμενη αγωγιμότητα των μέταλλων και επιμεταλλώσεων των αυθεντικών επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων. Οι φτηνές απομιμήσεις είναι παρόμοιες μόνο οπτικά με τα αυθεντικά ραβδοσκοπικά όργανα ,χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές κατασκευής.Δεν φέρουν την ειδική σφραγίδα Vlachos Team και δεν έχουν καμία πιστοποίηση σωστής λειτουργίας και εγγύησης.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος:Vlachos Team|Gold Hunter
Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ