10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:


10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:
1.       Να προτιμάτε πάντοτε βραδινές ώρες για τη διεξαγωγή της έρευνάς σας, διότι, τότε, η ατμόσφαιρα είναι αφενός λιγότερο επιβαρυμένη από παρεμβολές (π.χ. ηλεκτρομαγνητικές), αφετέρου εντείνονται σημαντικά οι εκπομπές του ιονισμού, που δημιουργούν τα ευγενή μέταλλα, όταν αυτά είναι θαμμένα στο έδαφος, για πολύ καιρό.
2.       Να επιλέγετε για τις αναζητήσεις σας τα κατάλληλα ραβδοσκοπικά όργανα (βέργες & εκκρεμή), αυτά δηλαδή που έχουν κατασκευαστεί με συνδυασμό πολλών και διαφορετικών επιμεταλλώσεων, οι οποίες συνεπάγονται, ως γνωστόν, μεγαλύτερη και καλύτερη αγωγιμότητα.
3.       Μην δίνετε σε άλλους τα ραβδοσκοπικά σας όργανα! Είναι εξαιρετικά πιθανό να ¨φορτιστούν¨ με άλλες αρμονικές συχνότητες και, κατά συνέπεια, να πάψουν να ανταποκρίνονται σε σας.  
4.       Όταν εντοπίζεται ένας (επιθυμητός) στόχος, οι κινήσεις του οργάνου πρέπει να  είναι αργές και σταθερές! Οι γρήγορες και απότομες κινήσεις οφείλονται, συνήθως, σε παρεμβολές ή σε κακό συντονισμό μεταξύ του πρώτου και του χειριστή.
5.       Απαραίτητη προϋπόθεση για να στεφθεί με επιτυχία μια έρευνα είναι ο χειριστής να έχει προετοιμαστεί ψυχολογικά, την αμέσως προηγούμενη μέρα, να είναι δηλαδή σε θέση να κρίνει τις ενδείξεις, που θα λάβει, αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά (δεν πρέπει να παρασύρεται από σκέψεις και συναισθήματα).
6.       Καλό θα ήταν, κατά τη διάρκεια της ερευνητικής διαδικασίας, να μην έχεις πάνω σου ηλεκτρονικές συσκευές (όπως κινητό τηλέφωνο, ασύρματο κ.ο.κ.) ή, αν έχεις, να είναι, τουλάχιστον, απενεργοποιημένες. Το ίδιο ισχύει και για μεταλλικά αντικείμενα (όπως σταυρός, ρολόι κ.ο.κ). 
7.       Προσπάθησε, πριν την έναρξη της αναζήτησης, να εναρμονιστείς με τον περιβάλλοντα χώρο, γειώνοντας τις παλάμες των χεριών σου στο έδαφος, για λίγα λεπτά.
8.       Να αποφεύγεις να έχεις μαζί σου πολλά άτομα, γιατί είναι ορατό το ενδεχόμενο να σου αποσπούν την προσοχή και να διαταράζουν την ησυχία και τη συγκέντρωσή σου, τα οποία συνιστούν αναγκαία ¨συστατικά¨ για μία έρευνα.
9.       Μην επηρεάζεσαι από την επιθυμία και, το κυριότερο, από τις υποδείξεις των υπόλοιπων, που βρίσκονται γύρω σου.
10.   Όταν λαμβάνεις ενδείξεις, που κρίνονται επιθυμητές, οφείλεις να ακολουθείς, σχολαστικά, όλες τις τεχνικές επιβεβαίωσης, πριν προχωρήσεις στην ανασκαφή. Αυτό το ¨βήμα¨ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της έρευνας και αυτό γιατί, εάν δεν είσαι αρκετά σίγουρος για το σημείο, που υποτίθεται ότι βρίσκεται ο στόχος, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να ¨καταστρέψεις¨ ανεπανόρθωτα τις, μέχρι τότε, εδαφικές συνθήκες και καταστάσεις!


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ