ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΛΗΣ


Σίγουρα, θα έχετε ακούσει ανθρώπους να κάνουν λόγο για διαχωρισμό του πνεύματος από την ύλη, της Ψυχής από το σώμα. Οι ορολογίες που χρησιμοποιούνται για την απόδοση του ¨φαινομένου¨ αυτού ποικίλλουν. Άλλοι μιλούν για αστρικό διαχωρισμό, άλλοι για διανοητικό, άλλοι για ¨προβολές¨ κ.τ.λ. Το ποιά θα δεχθούμε είναι ζήτημα προσωπικό του καθενός και δευτερεύον. Το να το κατανοήσουμε έχει σημασία!
Ο διαχωρισμός της Ψυχής από το σώμα παρατηρείται καθημερινά, σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Για παράδειγμα, κάθε φορά που κοιμόμαστε, βιώνουμε, ασυνείδητα, μια κατάσταση ύπνωσης, όπου η πρώτη αποσπάται-διαχωρίζεται από το δεύτερο, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ¨ταξίδια¨, σε ανώτατες ή κατώτατες πνευματικές ¨σφαίρες¨, σε άλλες διαστάσεις, που δεν μπορούμε να τις αντιληφθούμε, απλά και μόνο, με τις αισθήσεις μας. Στη συγκεκριμένη, λοιπόν, κατάσταση, επειδή, ακριβώς, έχουμε απολέσει τη συνείδησή μας, το μυαλό μας προβάλλει ¨εικόνες¨ (ενν.όνειρα), οι οποίες ¨γεννιούνται¨ μέσα από τα ερεθίσματα, που λαμβάνουμε, τόσο από το σώμα μας όσο και από την Ψυχή μας, όταν εκείνη ¨ταξιδεύει¨. Εξ’ ου και το γεγονός ότι πολλά όνειρά μας είναι ¨προφητικά¨.
Ανάλογα με το επίπεδο αντίληψής μας, τα ¨όνειρα¨ χαρακτηρίζονται ως καλά και κακά. Όταν ο νους μας υπάγεται στους ανώτερους κύκλους ύπαρξης, τα όνειρά μας είναι, ως επί το πλείστον, θετικά. Αντίθετα, όταν ο νους μας είναι μέρος των κατώτερων κύκλων ύπαρξης, ερχόμαστε, συνήθως, αντιμέτωποι με εφιάλτες, με κακά και δυσάρεστα όνειρα.
Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, ότι οι άνθρωποι, που έχουν φτάσει στο σημείο να αφυπνίζουν τη συνείδησή τους, κατά το δοκούν, αποκαλούνται ¨ταξιδιώτες¨. Ελάχιστοι είναι αυτοί, ωστόσο, που μπορούν να το καταφέρουν αυτό, και να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο την ¨ικανότητά¨ τους να διαχωρίζουν, με πλήρη συνείδηση, το πνεύμα από την ύλη. Μέσω αυτής, δύνανται να πραγματοποιήσουν σημαντικά πράγματα, όπως το να κατανοούν εις βάθος την ανθρώπινη ύπαρξη, το να έρχονται σε επαφή με ανώτερα πνευματικά πλάσματα, το να καθορίζουν και να επηρεάζουν επικείμενα συμβάντα και καταστάσεις, το να παρατηρούν αδέκαστα και με ¨καθαρό μάτι¨ το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, το να ¨κατακτούν¨ τη Γνώση, το να είναι ¨πρωταγωνιστές¨ και όχι ¨κομπάρσοι¨ στα πάσης φύσεως γεγονότα κ.τ.λ.
Η ¨συνταγή¨ για να ¨δαμάσει¨ κάποιος την παραπάνω ικανότητα, που, παρεμπιπτόντως, υπάρχει μέσα σε όλους μας, σαν φλόγα που σιγοκαίει, είναι απλή και περιλαμβάνει την απόφαση για ¨κάθαρση¨ του εαυτού μας από τα ψυχικά ¨παράσιτα¨. Εάν κάποιος δεν επιδείξει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και δεν προβεί στην ολοκλήρωση της τελευταίας, δεν θα μπορέσει ποτέ να ¨ανοίξει τις πύλες¨ της ανώτατης συνείδησής του, και να ¨γευτεί¨, με αυτόν τον τρόπο, ¨τους καρπούς¨ των δυνατοτήτων, που, απλόχερα, η τελευταία μπορεί να μάς προσφέρει! Τα ¨παράσιτα¨ είναι οι ¨Συμπληγάδες Πέτρες¨, που φράζουν την πορεία μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να βρούμε τον τρόπο, όπως και ο Ιάσονας, να υπερκεράσουμε το εμπόδιο αυτό, μια για πάντα! 
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του. 


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ