ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Η Γη, λόγω της ενέργειας του πυρήνα της, δημιουργεί ένα πλέγμα, που απλώνεται σε όλη της την επιφάνεια, και, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα εσωτερικά της κανάλια. Το πλέγμα αυτό, πραγματοποιεί άμεση ¨επαφή¨ με κάθε έμψυχο (έμβια όντα) και άψυχο (αντικείμενα) ον. Όπως συμβαίνει και με τον ανθρώπινο οργανισμό, όπου η καρδιά, μέσω των αρτηριών, ¨στέλνει¨ το αίμα, σε όλα τα ζωτικά και μη όργανά μας, έτσι και η Γη ¨στέλνει¨ ενέργεια, σε όλα τα σημεία της, μέσω των δικτύων και των πλεγμάτων, που έχει δημιουργήσει. Η ¨επαφή¨ αυτή, σε συνδυασμό με την επίδραση, που έχουν οι ακτινοβολίες, ευθύνονται, ουσιαστικά, για την εξέλιξη της ίδιας μας της ύπαρξης! Πολλοί εσωτεριστές, προκειμένου να φτάσουν στο ¨στόχο¨, που επιθυμούν , είτε αυτός είναι υλικός είτε πνευματικός, ¨εκμεταλλεύονται¨ την παρουσία των προαναφερθέντων πλεγμάτων. Δεν είναι τυχαίο, φυσικά, το γεγονός ότι επιλέγουν τον τρόπο αυτόν, καθώς είναι, ίσως, ο πιο αξιόπιστος!
Το να ακολουθήσει κάποιος/α ένα κανάλι είναι εξαιρετικά απλό! Το μόνο που χρειάζεται είναι η κατάλληλη εκπαίδευση. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων αιώνων, οι ιχνηλάτες επέλεγαν να ¨ερευνούν¨ ξυπόλητοι, επειδή έτσι μπορούσαν να νιώσουν, πολύ καλύτερα, τα ενεργειακά πλέγματα. Θεωρείτο, με λίγα λόγια, η ιδανική τεχνική για την εύρεση αντικειμένων, αλλά και ανθρώπων. Φτάνοντας στο σήμερα, η μέθοδος αυτή, όχι μόνο δεν είναι ευρέως γνωστή, αλλά τείνει να εξαλειφθεί πλήρως (σκόπιμα, κατά την ταπεινή μου γνώμη), ακόμη και σε εγκυκλοπαιδικό επίπεδο! Την κατάσταση αυτήν, έχει διαμορφώσει και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, με τους ¨ανελέητους¨ ρυθμούς ανάπτυξης και τα μέσα αποπροσανατολισμού (π.χ. κινητά, υπολογιστές, τηλεοράσεις κ.τ.λ.) από τις πνευματικές δραστηριότητες και ανησυχίες. Χαρακτηριστικά, τα ζώα και τα φυτά χρησιμοποιούν τα ενεργειακά κανάλια-δίκτυα, για να επιτελέσουν βασικές τους λειτουργίες. Τα μεν πρώτα, τα χρησιμοποιούν για να βρίσκουν τροφή και να προσανατολίζονται (το παράδειγμα των αποδημητικών πτηνών, που μεταναστεύουν, είναι το πλέον χαρακτηριστικό), τα δε δεύτερα, για να προστατεύονται από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και να συνδέονται με σημεία του εδάφους, που υπάρχει υγρασία (ειδικά σε περιόδους αφόρητης ζέστης και ξηρασίας). .
Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα ανθρώπων, που πραγματοποίησαν σημαντικές ανακαλύψεις, μόνο και μόνο, επειδή ήξεραν πώς, ακριβώς, να χειριστούν τα προαναφερθέντα πλέγματα. Υπάρχουν, επίσης, θεραπευτές, που κατάφεραν να θεραπεύσουν ασθενείς τους με ανίατες ασθένειες, καθώς και οραματιστές, που προέβλεψαν γεγονότα και φυσικές καταστροφές, που έλαβαν χώρα μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.
Ακούω, καθημερινά, ανθρώπους να παραπονιούνται για ατυχία, για άσχημες καταστάσεις, στις οποίες έχουν περιέλθει, χωρίς, ωστόσο, να αναλαμβάνουν κάποιο μερίδιο ευθύνης οι ίδιοι. Πάντα κάτι άλλο φταίει, που εκείνοι δεν είναι σε θέση να ορθοποδήσουν! Δεν τους περνά, καν από το μυαλό, ότι, ασυνείδητα, μπορεί να έχουν συνδεθεί με ένα αρνητικό ενεργειακό δίκτυο, που, έμμεσα, να τους ¨ωθεί¨ σε λανθασμένες επιλογές και δυσάρεστα φαινόμενα. Αυτή η κατηγορία είναι γεμάτη από άτομα, που δεν έχουν μπει στον ¨κόπο¨ να ασχοληθούν με τον εαυτό τους. Δεν έχουν προσπαθήσει να ψαχτούν εσωτερικά, να συμφιλιωθούν με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, να κατανοήσουν και να αντιληφθούν την κατάστασή τους εις βάθος. Είναι εκείνοι, ακριβώς, οι άνθρωποι που, μέχρι και το τέλος της ζωής τους, ¨διατυμπανίζουν¨ ότι είναι πολύ καλοί και ευγενικοί, ότι δεν έχουν αδικήσει και εκμεταλλευτεί, ποτέ κανέναν, ότι υπήρξαν ¨θύματα¨ διαφόρων συνθηκών, ότι η τύχη τους ¨έχει γυρίσει την πλάτη¨ κ.ο.κ. Εάν γνώριζαν πόσο εύκολα και απλά θα μπορούσε να βελτιωθεί η ζωή τους, θα συνειδητοποιούσαν άμεσα πόσα πράγματα έκαναν με ανορθόδοξο και λανθασμένο τρόπο ή πόσες καταστάσεις δεν διαχειρίστηκαν σωστά, όταν έπρεπε, ή, ακόμη, και πόσες αποφάσεις, που πήραν (ή δεν πήραν) απεδείχθησαν μάταιες. Το μόνο που χρειάζονταν, τελικά, ήταν μια ουσιαστική αλλαγή στο ενεργειακό κανάλι, που ακολουθούσαν, τόσο καιρό!
Πριν πολύ καιρό, είχα συναντήσει ένα ζεύγος Ελλήνων, που ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό, έχοντας στήσει, εκεί, την επιχείρησή του, ενώ, παράλληλα, είχε δημιουργήσει και οικογένεια. Για αρκετά χρόνια, τα πράγματα κυλούσαν ομαλά, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή, για έναν ¨ανεξήγητο¨ λόγο, θα άλλαζε δραματικά προς το χειρότερο! Εντελώς ξαφνικά, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν αντιμέτωποι με σοβαρά ζητήματα, πάσης φύσεως. Ενδεικτικά, τα τελευταία είχαν να κάνουν με τομείς όπως η υγεία, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Έτσι, πήραν την απόφαση να επικοινωνήσουν μαζί μου, και μου ανέθεσαν να ¨λύσω τα μάγια¨, που τους είχε κάνει (όπως υποστήριζαν) ένα συγγενικό τους πρόσωπο.
Κατάλαβα, από την πρώτη κιόλας στιγμή, που βρέθηκα κοντά τους, ότι οι αναφορές τους, ουδεμία σχέση είχαν με μάγια, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι ίδιοι, αλλά, αντιθέτως, είχαν να κάνουν με μία σειρά από διάφορες ατυχείς συγκυρίες! Το ζευγάρι, συγκεκριμένα, προέβη σε μια σειρά από αμφιλεγόμενες ενέργειες, που είχαν ως ¨στόχο¨ το προαναφερθέν συγγενικό πρόσωπο. Έχοντας ¨κλειδώσει¨ την σκέψη του στο ότι το τελευταίο ήταν αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατάσταση, στην οποία, εσχάτως, είχε περιέλθει, το λασπολογούσε και το εξέθετε στους υποψήφιους πελάτες του, δημιουργούσε ένα αρνητικό κλίμα απέναντί του, με έντονη ¨δυσφήμιση¨ και λεκτικές επιθέσεις, επισκεπτόταν διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου, προκειμένου να καταγγείλει ¨παραπτώματά¨ του και δολιοφθορές κ.τ.λ. Το φοβερό, όμως, είναι ότι δεν σταμάτησε εκεί! Επιστράτευσε κάθε πιθανό και απίθανο μέσο, που μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Για παράδειγμα, ζητούσε επιτακτικά και με ιδιαίτερο ζήλο την ¨τιμωρία¨ του, απευθυνόμενο σε χαρτορίχτρες, μέντιουμ, μάγους, αστρολόγους κ.ο.κ. Το αποτέλεσμα ήταν να μπει, αναπόφευκτα, σε έναν ¨δρόμο¨ τελείως λάθος και ¨χωρίς γυρισμό¨! Το μίσος και η ¨δίψα¨ του για εκδίκηση ήταν που το είχε, ουσιαστικά, καταβάλει! Όπως είχε πει κάποτε ο Κομφούκιος, ¨προτού ξεκινήσεις ένα ταξίδι εκδίκησης, σκάψε δύο τάφους¨. Ε, λοιπόν, εκείνο εφάρμοσε το συγκεκριμένο απόφθεγμα στο 100% του!
Από την έρευνα, που, ενδελεχώς, διεξήγαγα, συμπέρανα, επίσης, ότι όσα ελέχθησαν για το άτομο αυτό (ενν. το συγγενικό πρόσωπο) ήταν εντελώς αβάσιμα. Η θέση μου αυτή παγιώθηκε ακόμη περισσότερο, όταν έμαθα πως το τελευταίο, αφενός δεν είχε ιδέα για την εμμονή, που επιδείκνυε το ζευγάρι απέναντί του, αφετέρου είχε πολύ καιρό να το συναντήσει, σε σημείο, μάλιστα, να μην έχει μάθει νέα του για πάρα μα πάρα πολλά χρόνια!
Εγώ, σε πρώτη φάση, προσπάθησα, μέσω ειδικά κατασκευασμένων ραβδοσκοπικών οργάνων, να τους ¨απαλλάξω¨ από την εμμονή τους, εξουδετερώνοντας το αρνητικό ενεργειακό πλέγμα, που είχε ¨απλωθεί¨ γύρω τους. Στη συνέχεια, τους εξήγησα, λεπτομερώς, τη διαδικασία, που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να επιτύχουν την ¨εσωτερική κάθαρση¨, ενώ, στην τρίτη και τελική φάση, χρησιμοποίησα, πάνω τους, τεχνικές με ενεργειακά πετρώματα και λίθους, για να ¨εξαφανίσω¨, όσο το δυνατόν πιο πολλά από τα συμπτώματα, που είχαν να κάνουν με τις σοβαρές ασθένειες, που, όλο το προηγούμενο διάστημα, είχαν εκδηλώσει. Αφού ολοκληρώσαμε τα παραπάνω βήματα, και αφού πέρασαν λίγες μέρες, το ζευγάρι κατάφερε, με τη βοήθεια των μεθόδων μου, να συνέλθει και, σιγά σιγά, ξεκίνησε να ¨ξυπνά¨ από τον ¨λήθαργο¨, στον οποίο είχε πέσει. Χαρακτηριστικές είναι οι αναφορές του ότι ένιωθε λες και βρισκόταν σε ένα κακό όνειρο!
Σήμερα, έχουν επιστρέψει, αισίως, στην πρότερη κατάστασή τους και νιώθουν πιο δυνατοί και ευτυχισμένοι από ποτέ. Είναι σε θέση, πλέον, να βλέπουν τα πράγματα ξεκάθαρα, να εκτιμούν πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις και να ενεργούν ανάλογα, ενώ έχουν αφήσει, ανεπιστρεπτί, πίσω τους, την περίοδο, για την οποία έκανα λόγο πιο πάνω. Η τελευταία είναι πια μια κακή ανάμνηση!
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ