ΓΕΩΠΑΘΟΓΟΝΕΣ ΖΩΝΕΣ

Γενικά, υπάρχουν 3 βασικές κατηγορίες ακτινών. Αυτές είναι οι εξής: οι βλαβερές, οι ωφέλιμες και οι ουδέτερες. Οι  γεωπαθογόνες ζώνες, με τη σειρά τους,συνιστούν περιοχές, που κατακλύζονται από τις, προερχόμενες από τα έγκατα της Γης, βλαβερές ακτίνες, με αποτέλεσμα να θεωρούνται εξαιρετικά ακατάλληλες για κάθε έμβιο ον, είτε πρόκειται για ανθρώπους, είτε για ζώα, είτε για φυτά. Οι αιτίες ύπαρξής τους είναι πολλές, με τις πιο γνωστές, εξ αυτών, να είναι οι παρακάτω:
Οι υδάτινες φλέβες και τα υπόγεια στάσιμα νερά (blackstreams), που συνδυάζονται με διάφορα ρήγματα ή πλέγματα ακτινών, όπως είναι:
  • Το πλέγμα ¨HARTMANN¨  (10 μέτρα)
  • Το πλέγμα ¨CURRY¨­ (170 μέτρα)
  • Το πλέγμα ¨BENKER¨ (400 μέτρα)
Τα πλέγματα αυτά, δημιουργούνται εξαιτίας των ενεργειακών τειχών. Υπάρχουν διπλά και τριπλά τείχη ακτινών, τα οποία, ουκ ολίγες φορές,διασταυρώνονται με άλλα, αντίστοιχα, σε σημείο που να δημιουργούν πολύπλοκα πλέγματα, που φτάνουν μέχρι και τα 400 μέτρα! Τα τελευταία, συνιστούν γεωμαγνητικές δομές, που ακολουθούν τη φορά του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της Γης.
Οι γεωπαθογόνες ζώνες εντοπίζονται στους οικιακούς χώρους,σε ποσοστό 95%. Από προσωπική έρευνα, που πραγματοποίησα, επί σειρά ετών,διαπίστωσα ότι τα απαλλαγμένα, από τις γεωπαθογόνες ζώνες, νοικοκυριά είναι ελάχιστα, και ότι δεν βρίσκονταν σε μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά στην ύπαιθρο.Και ο πιο ανίδεος φαντάζομαι ότι γνωρίζει για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό! Η ανάγκη  για εξουδετέρωση των ζωνών αυτών, είναι επιτακτική, ειδικά για εκείνους, που επιθυμούν έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα,αλλά λίγα και απλά! Μια αλλαγή στη διαρρύθμιση του χώρου και η εφαρμογή μερικών τεχνικών είναι μέτρα (υπερ)αρκετά. Επειδή μου αρέσει να μιλώ με παραδείγματα,θα σας αναφέρω ακόμη ένα. Τα άτομα, που διέμεναν σε ένα σπίτι, στην περιοχή της Ξάνθης, έρχονταν αντιμέτωπα, καθημερινά, με διάφορα συμπτώματα δυσφορίας, όπως πονοκέφαλο, κόπωση, ατονία κ.ο.κ. Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, η οικογένεια αυτή έψαχνε απεγνωσμένα βρει λύση στο πρόβλημα, που την ταλάνιζε.Απευθύνθηκε δεξιά και αριστερά αλλά μάταιος κόπος.
 Η λύση ήταν πραγματικά πολύ απλή. Όταν, τελικά, απευθύνθηκε σε μένα, το πρώτο πράγμα, που έκανα ήταν να πάρω τις απαραίτητες μετρήσεις,επιστρατεύοντας ραβδοσκοπικά όργανα της κατηγορίας GEOMAGNETIC και ENERGY COLLECTIBLES.Στη συνέχεια, εξουδετέρωσα τα αρνητικώς φορτισμένα σημεία με την τεχνική του βελονισμού του εδάφους. Τοποθέτησα δηλαδή, γύρω από το σπίτι, και σε απόσταση, περίπου,30 μετρά, 4 ατσάλινες και χάλκινες ράβδους , καθώς και μια ατσάλινη ορθογώνια πλάκα, διαστάσεων 70Χ40, στο κέντρο του. Τα εργαλεία αυτά,σε συνδυασμό με τα ενεργειακά πετρώματα, με βοήθησαν, αφενός να εξουδετερώσω τις βλαβερές ακτινοβολίες, αφετέρου να γειώσω στο σπίτι και τους ανθρώπους τις ωφέλιμες. Εντός ολίγων ημερών, η ζημιογόνα ενέργεια εξαλείφθηκε πλήρως, και η οικογένεια επανήλθε στους παλιούς, καλούς της ρυθμούς. Τα ραβδοσκοπικά όργανα(εκκρεμή και βέργες) της κατηγορίας GEOMAGNETICκαι ENERGY COLLECTIBLES είναι τα πιο αξιόπιστα, όταν πρόκειται για διάγνωση και εξουδετέρωση βλαβερών ακτινοβολιών, αλλά και όταν πρόκειται για πρόγνωση και θεραπεία.
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ