ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ-ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Ο άνθρωπος, στην πραγματικότητα, δεν κατέχει μια καθορισμένη ατομικότητα. Αναντίρρητα, αυτή η έλλειψη ψυχολογικής ενότητας είναι η αιτία για τόσες δυσκολίες και πίκρες. Το φυσικό σώμα αποτελεί μια απόλυτη ενότητα και δουλεύει σαν ένα οργανικό σύνολο, εκτός κι αν είναι άρρωστο. Όμως, η εσωτερική ζωή του ανθρώπου, με κανέναν τρόπο, δεν είναι μια ψυχολογική ενότητα! Το πιο σοβαρό από όλα αυτά, αντίθετα με ότι λένε οι διάφορες σχολές ψευδο-εσωτεριστικού και ψευδο-αποκρυφιστικού τύπου, είναι η απουσία ψυχολογικής οργάνωσης στο εσωτερικό βάθος κάθε ατόμου. Βέβαια, κάτω από τέτοιες συνθήκες, δεν υπάρχει συνολική αρμονική δουλειά στην εσωτερική ζωή των ατόμων. Ο άνθρωπος, όσον αφορά την εσωτερική του κατάσταση, είναι μια ψυχολογική πολλαπλότητα, ένα άθροισμα από παράσιτα-ελαττώματα.
Οι αγνοούντες μορφωμένοι της σκοτεινής, αυτής, εποχής, λατρεύουν τον ίδιο τους τον εαυτό, τον θεοποιούν, τον ¨βάζουν σε βωμούς¨. Δε θέλουν να καταλάβουν οι δοκησίσοφοι αυτής της μαύρης εποχής που ζούμε, ότι ο εαυτός μας, με όλα αυτά τα ψυχικά παράσιτα, δεν είναι τίποτα άλλο από πολλά καθοδηγούμενα ελαττώματα, χωρίς τίποτα πνευματικό. Ο άνθρωπος δεν έχει ένα ελάττωμα, αλλά μια πληθώρα διαφόρων απάνθρωπων και παράλογων ελαττωμάτων. Συγκεκριμένα, μοιάζει με ένα ακατάστατο σπίτι, όπου αντί για έναν οικοδεσπότη, υπάρχουν πολλοί υπηρέτες, οι οποίοι, πάντοτε, θέλουν να διατάζουν και να κάνουν ότι τους έρχεται στο κεφάλι. Το μεγαλύτερο λάθος του φτηνού ψευδο-εσωτερισμού και ψευδο-αποκρυφισμού είναι να υποθέτουν ότι οι άνθρωποι κατέχουν ή ότι υπάρχει, μια σύνθεση ψυχής, χωρίς αρχή και τέλος.
Αν αυτοί, που σκέπτονται έτσι, αφύπνιζαν τη ¨συνείδηση¨, έστω και για μια στιγμή, θα μπορούσαν να διαπιστώσουν ξεκάθαρα από μόνοι τους, ότι ο άνθρωπος ποτέ δεν είναι ο ίδιος. για πολύ καιρό, αλλά αλλάζει συνεχώς! Το να σκεφτούμε ότι ένα πρόσωπο, που ονομάζεται π.χ. Γιώργος, είναι πάντοτε ο Γιώργος, είναι κάτι σαν ένα κακόγουστο αστείο. Αυτό το άτομο έχει μέσα του άλλα ¨παράσιτα¨, που εκφράζονται μέσα από την προσωπικότητά του, σε διάφορες στιγμές. Και μολονότι στον Γιώργο δεν αρέσει η απληστία, σε άλλο ¨παράσιτο¨, μέσα του, αρέσει κ.ο.κ. Κανείς δεν είναι ο ίδιος συνεχώς! Πράγματι, δεν χρειάζεται να είναι κανείς πολύ σοφός για να καταλάβει τις αναρίθμητες αλλαγές και αντιφάσεις κάθε ατόμου. Μέσα σε κάθε άτομο, ζουν πολλά πρόσωπα, πολλά ελαττώματα, και αυτό, μπορεί, άμεσα, να το επαληθεύσει ο οποιοσδήποτε αφυπνισμένος, συνειδητός.
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ