ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ

Όταν ένα σώμα εκτίθεται στις βλαβερές ακτίνες, οι τελευταίες συσσωρεύονται στο πρώτο, με αποτέλεσμα να το ¨μολύνουν¨, όπως, ακριβώς,συμβαίνει και με τη ραδιενέργεια, η έκθεση στην οποία μπορεί να γίνει σοβαρή αιτία για εκδήλωση ανίατων ασθενειών. Υπάρχουν, ωστόσο, μέθοδοι (όχι ιδιαίτερα γνωστές) για την αποφυγή τους. Ένας ιδιαίτερα αξιόπιστος τρόπος είναι η επιστράτευση της ραδιαισθησίας, με τη χρήση ειδικών ραβδοσκοπικών, όπως είναι οι βέργες ή τα εκκρεμή, ενώ ένα, κατά την προσωπική μου γνώμη, καλό μέσο για διάγνωση συνιστούν οι ηλεκτρονικές συσκευές διάγνωσης, όπως είναι αυτή της VegaTest. Η έκθεση στις αρνητικές ακτίνες επιβαρύνει σημαντικά τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς προκαλεί,μεταξύ άλλων, και μείωση της ενέργειάς του. Σε κάθε κύτταρό μας υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό ενέργειας, η οποία είναι απαραίτητη για να επιτελέσει (αυτό)τις επιμέρους ζωτικές λειτουργίες, οι οποίες, με τη σειρά τους, θα εξασφαλίσουν στον οργανισμό την απαραίτητη θωράκιση απέναντι στις ¨απειλές¨. 
Η ενέργεια ενός υγιούς κυττάρου κυμαίνεται, περίπου, στα 90 milivolt. Η επιβάρυνση, που προκαλείται από την έκθεση στη ζημιογόνα ακτινοβολία, μπορεί να μειώσει δραματικά την ενέργεια αυτή, να την καταβαραθρώσει, και, έτσι, να οδηγήσει στην εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Τα πρώτα συμπτώματα της έκθεσης αυτής είναι, κατά κανόνα, η κόπωση, η γενικότερη αίσθηση αδυναμίας,οι συχνοί πονοκέφαλοι, οι διαταραχές στον ύπνο, η νευρικότητα, η ένταση και το αυξημένο άγχος. Όσο μεγαλύτερη είναι η έκθεση ενός ατόμου στις ακτινοβολίες αυτές, τόσο τα συμπτώματα αυτά εντείνονται. Πιο συγκεκριμένα, τα συστήματα, που επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό είναι:
  • Το νευρικό σύστημα
  • Το σύστημα των ενδοκρινών αδένων
  • Το πεπτικό σύστημα
  • Το κυκλοφορικό ή καρδιαγγειακό σύστημα
  • Το λεμφικό σύστημα
  • Το αναπνευστικό σύστημα
  • Το μυϊκό σύστημα
Οι αναφορές σε ανθρώπους, που κατοικούν σε αστικά κέντρα,και που παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, είτε σωματικής είτε πνευματικής φύσεως, είναι εξαιρετικά συχνές, σε σημείο να είναι αναρίθμητες. Πριν μερικούς μήνες, συνάντησα ένα ζευγάρι, που μόλις είχε μετακομίσει σε ένα καινούριο σπίτι, στο κέντρο της Αθήνας. Το ζευγάρι αυτό, ήδη, από τις πρώτες κιόλας μέρες,που διέμενε σε εκείνο το σπίτι, παρουσίαζε έντονη νευρικότητα, κατάσταση η οποία οφειλόταν στην αξιοσημείωτη επιβάρυνση, που είχαν υποστεί από την βλαβερή ακτινοβολία. Το ζευγάρι, μάλιστα, έφτασε ένα βήμα πριν το χωρισμό. Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα, και αφού είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες εξουδετέρωσής της, τα άτομα αυτά επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς, και άρχισαν να απολαμβάνουν ξανά την ηρεμία και την ευτυχία, που μέχρι και πριν λίγες μέρες αγνοούνταν.
Τέτοιες περιπτώσεις, όπως την παραπάνω, αντιμετωπίζω σχεδόν καθημερινά. Δυστυχώς, οι περισσότερες εξ αυτών είναι ήδη σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με το αποτέλεσμα να έχει ¨κριθεί¨. Το πλέον δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι ότι αντιμετωπίζω συχνά και φαινόμενα, που σχετίζονται με σοβαρές (πολλές φορές ανίατες) ασθένειες, οι οποίες είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως και απίθανο,να αντιμετωπιστούν. 
Με ένα αντίστοιχο περιστατικό, ¨κλήθηκα¨ (εμμέσως) να βρεθώ αντιμέτωπος και εγώ ο ίδιος! Ένα συγγενικό μου πρόσωπο, είχε προσβληθεί από καρκίνο. Για μια δεκαετία, περίπου, ο καρκίνος έκανε μετάσταση, προσβάλλοντας το ένα ζωτικό του όργανο μετά το άλλο. Όπως είναι φυσικό, η μία εγχείριση διαδεχόταν την άλλη, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Για την ακρίβεια, ήταν ανώφελες. Πήρα, λοιπόν, την πρωτοβουλία να του εξηγήσω τί, ακριβώς, φταίει για την κατάσταση, στην οποία είχε περιέλθει, και να του προτείνω τρόπους, ώστε η κατάστασή του, αρχικά, να σταθεροποιηθεί, και, μετέπειτα, να βελτιωθεί,¨επουλώνοντας¨ τις ¨πληγές¨ του (ενν. πάσης φύσεως). Οι προσπάθειές μου,αποδείχθηκαν απέλπιδες, καθώς ¨έπεσαν στο κενό¨. Ένιωθα λες και μιλούσα στο βρόντο. Ο άνθρωπος αυτός δεν έλεγε να πειστεί με τίποτα για τις ευεργετικές οι ιδιότητες των ωφέλιμων ακτινοβολιών! Στο μεταξύ, εισήχθη στο νοσοκομείο.
Η επιμονή μου να τον βοηθήσω, έστω και στο τελευταίο στάδιο,τελικά βρήκε αντίκρισμα. Τον έπεισα να με αφήσει να εφαρμόσω πάνω του τις τεχνικές για την εξουδετέρωση των βλαβερών ακτινοβολιών, των οποίων (ενν.τεχνικών)τυγχάνω εξαίρετος γνώστης, καθώς έχω μελετήσει το συγκεκριμένο αντικείμενο, εις βάθος και επί σειρά ετών.
Επί 10 συνεχόμενες μέρες, κατέβαλλα σημαντική προσπάθεια να τον φέρω σε επαφή με τις ωφέλιμες ακτινοβολίες, προκειμένου να τον κάνω να σταθεί, ξανά, γερά στα πόδια του. Τα θετικά αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν.Ο άνθρωπος αυτός κατάφερε, άμεσα, να επανέλθει, ενώ η κατάστασή του βελτιώθηκε αισθητά, ενδεχόμενο, που οι γιατροί, που τον επέβλεπαν, μέχρι εκείνη τη στιγμή,είχαν αποκλείσει εντελώς. Μάλιστα, μάς έλεγαν να προετοιμαστούμε για ταχειρότερα. Το μοιραίο, ευτυχώς, δεν επήλθε και το άτομο αυτό, επέστρεψε κοντά μας. Η κατάστασή του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!
Αν με είχε ακούσει, όταν η ασθένειά του βρισκόταν ακόμη στα αρχικά της στάδια, είναι βέβαιο πως τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ πιο θετικά για τον ίδιο, και, επίσης, δεν θα χρειαζόταν να περάσει όλη αυτήν την ταλαιπωρία. Θα ήθελα να τονίσω, στο σημείο αυτό,  ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις-παρανοήσεις, ότι η θετική έκβαση των πραγμάτων δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην εξουδετέρωση των αρνητικών ακτινοβολιών, όπως ανέφερα, εκτενώς, πιο πάνω. Υπήρξε ένας συνδυασμός καταστάσεων και τεχνικών-μεθόδων, που με οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι μέθοδοι αυτές σχετίζονται άμεσα και άρρηκτα με εσωτερικά ¨δίκτυα¨, και θα αναλυθούν σε παρακάτω κεφάλαια του παρόντος βιβλίου. Κατά τη διάρκεια της πορείας, που έχω χαράξει, με πολύ κόπο και ιδρώτα, στον τομέα της γεωπαθολογίας,έχω συναντήσει πολλές και διάφορες περιπτώσεις ανθρώπων, που αρρώστησαν εξαιτίας των ακτινοβολιών της Γης, αλλά και των ακτινοβολιών, που προέρχονται από τα ¨επιτεύγματα¨ της τεχνολογίας. Στις περισσότερες από αυτές, ευτυχώς,κατάφερα να εξαλείψω παντελώς το πρόβλημα, ενώ, ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις εκείνες, που ο στόχος μου δεν επετεύχθη. Παρόλα αυτά, και στις τελευταίες,οδηγούσα  τον ασθενή σε ένα σημείο μη περαιτέρω επιβάρυνσης, επιτυγχάνοντας, τοιουτοτρόπως, ένα ικανοποιητικό επίπεδο σταθερότητας! Και αυτό, όχι γιατί δεν ήταν αποτελεσματικές οι τεχνικές, που επιστράτευσα, αλλά γιατί οι συγκεκριμένοι ασθενείς δεν ήταν ιδιαίτερα δε κτικοίκαι ¨θερμοί¨ απέναντι στις τελευταίες, αλλά και απέναντι σε έμενα τον ίδιο.
Οι άνθρωποι αυτοί έρχονταν, συνήθως, σε μένα είτε λόγω παρότρυνσης από συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα, είτε γιατί αναζητούσαν εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας. Το πρόβλημα, όμως, ήταν, όπως είπα και προηγουμένως, ότι δεν έδειχναν καμία απολύτως διάθεση να ακολουθήσουν τις συμβουλές και τις οδηγίες μου, καθώς ήταν καχύποπτοι ή είχαν παραιτηθεί και δεν είχαν, πλέον, κανένα απολύτως κίνητρο για να συνεχίσουν να προσπαθούν.
Δεν μπορούσαν, δυστυχώς, να αντιληφθούν ότι εάν δεν εξουδετερώνονταν, πρώτα, οι βλαβερές ακτινοβολίες από το σώμα τους, καμία φαρμακευτική αγωγή δεν θα ήταν σε θέση να τους βοηθήσει να θεραπευθούν από μόνη της. Οι εμπειρίες,που έχω αποκομίσει, όλα αυτά τα χρόνια, ως θεραπευτής και επαγγελματίας γεωπαθολόγος,με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι οι όσοι άνθρωποι εκδήλωσαν καρκίνο, είχαν,προηγουμένως, έρθει σε επαφή με τις λεγόμενες ¨γεωπαθογόνες ζώνες¨. Οι τελευταίες μπορούν να εντοπιστούν οπουδήποτε. Από σημεία, όπου περνάμε εκεί ελάχιστες ώρες, μέχρι και μέρη, όπου ¨σπαταλάμε¨ ατέλειωτες ώρες από την καθημερινότητά μας. Χαρακτηριστικά αναφέρω το κρεβάτι, την πολυθρόνα, το γραφείο κ.τ.λ.
Πριν προχωρήσω στην επόμενη ενότητα, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο καρκίνος είναι μία νόσος, που, φυσικά, και δεν εκδηλώνεται, αποκλειστικά και μόνο, λόγω των βλαβερών γεωπαθογόνων ζωνών. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για την εμφάνισή του. Ωστόσο, οι ακτινοβολίες συνιστούν ένα πολύ σοβαρό αίτιο για την έξαρσή του. Κάθε σοβαρή νόσος οφείλεται και σε κάποια σοβαρά αίτια. Στην αρχαία Αίγυπτο, για παράδειγμα, υιοθετούσαν την αντίληψη ότι το κάρμα ήταν αυτό, που καθόριζε, σε μεγάλο βαθμό, την πιθανότητα να νοσήσει κάποιος ή όχι.Αντίστοιχα, και οι αρχαίοι Έλληνες, είχαν παρόμοιες θέσεις, πάνω σε αυτό το θέμα.
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ