AT-PLANET – Σύστημα Ειδικής Αναζήτησης

ΑΤ-PLANET – Σύστημα Ειδικής Αναζήτησης


Πολυμορφικό όργανο ειδικής  αναζήτησης που μετατρέπεται σε ευθεία ( Ι )βέργα ταλάντωσης και σε τύπου ( Γ )ανάλογα την επιθυμητή έρευνα του χειριστής. , για λήψη ατμοσφαιρικών εκπομπών
ΕΝΑ  ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
Το σύστημα ραβδοσκοπικής αναζήτησης AT-PLANET είναι σε θέση να εντοπίσει, μέσω της διαδικασίας έρευνας, οποιονδήποτε επιθυμητό στόχο, εκμεταλλευόμενο τόσο τη μοριακή δομή της ύλης όσο και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, που διέπουν τη Γη. Το συγκεκριμένο σύστημα συνιστά ένα χειροκίνητο ερευνητικό ¨εργαλείο¨, το οποίο δύναται να λάβει, αναλόγως την περίσταση, πολλές και διαφορετικές μορφές (πολυμορφικότητα), εξυπηρετώντας, με αυτόν τον τρόπο, ποικίλες ανάγκες. Χαρακτηριστικά, μπορεί να εντοπίσει ¨κρυμμένα¨ πολύτιμα αντικείμενα αλλά και ¨χαμένα¨ πρόσωπα, με την ίδια ακριβώς ευκολία και σε απόσταση, που να ξεπερνά ακόμη και τα 10 χιλιόμετρα! Το γεγονός ότι οι λειτουργίες, που επιτελεί, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τα ενεργειακά κανάλια, που εκπέμπει η Γη, του επιτρέπει να φτάνει σε βάθος (έρευνας) περίπου τα 80 μέτρα!
Το AT-PLANET αποτελεί, χωρίς υπερβολή, ένα μοναδικό σύστημα αναζήτησης, το οποίο συνδέεται άμεσα με τον εκάστοτε χειριστή, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του τελευταίου, ενώ, χάρις στην ενέργεια, που αναβλύζει από τα υπόγεια κανάλια της Γης, μπορεί και πραγματοποιεί αναζητήσεις σε οποιονδήποτε περιβάλλοντα χώρο, ανεπηρέαστο από ατμοσφαιρικές και εδαφικές συνθήκες, με ποσοστά ακρίβειας, μάλιστα, που αγγίζουν το τέλειο! Το εν λόγω σύστημα, σε καμία περίπτωση, δεν ανήκει στην κατηγορία των συμβατικών ραβδοσκοπικών οργάνων, ενώ δεν μπορεί να καταταχθεί ούτε στα κλασσικά ηλεκτρονικά μηχανήματα. Θα λέγαμε πως το AT-PLANET είναι περισσότερο ένα υψηλών προδιαγραφών γεωμαγνητικό όργανο, καθώς η εύρυθμη λειτουργία του οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα διαμορφωμένα ενεργειακά κανάλια, που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της Γης (ο ανθρώπινος παράγοντας εν ολίγοις δεν διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προκειμένη περίπτωση).
Αυτό, λοιπόν, το μοναδικό, ως προς το είδος του, σύστημα εξειδικευμένης αναζήτησης συνιστά κάτι το πρωτοποριακό, αφού δίνει στον υποψήφιο χειριστή του ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια για τον στόχο, που εντοπίζει. Συγκεκριμένα, δίνει πληροφορίες-μετρήσεις σχετικές με: την απόσταση, το βάθος, τον όγκο, τη συχνότητα και την αγωγιμότητα (ενν. του μετάλλου), και, το σημαντικότερο, την ταυτότητα (μέσω της ανάλυσης της μοριακής δομής και σύνθεσης του αντικειμένου). Μέσα από τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα, ο χειριστής μπορεί να εντοπίσει στόχους, τόσο στερεούς όσο και υγρούς, ενώ, όσον αφορά τους πρώτους, μπορεί να βρει, εάν ο ίδιος το επιθυμεί, αφενός ευγενή μέταλλα, όπως ο χρυσός, το ασήμι, ο χαλκός κ.ά., αφετέρου πολύτιμα πετρώματα, όπως τα διαμάντια, τα ρουμπίνια, τα ζαφείρια, τα σμαράγδια κ.ά.
Το σύστημα ραβδοσκοπικής αναζήτησης ΑΤ-PLANET, λόγω της εξαιρετικά προσεγμένης κατασκευής του, έχει απεριόριστες δυνατότητες. Η δυναμική που φέρει είναι άνευ προηγουμένου, σε σημείο που να ξεπερνά σε αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα κάθε άλλο ραβδοσκοπικό ή ηλεκτρονικό όργανο, που έχει δημιουργηθεί, μέχρι σήμερα! Μάλιστα, ήδη φαίνεται να προτιμάται από μεγάλη μερίδα του ¨κόσμου των ερευνητών¨, καθώς πολλοί είναι οι επαγγελματίες, που καταφεύγουν στη χρήση του, έχοντας φέρει, μέχρι στιγμής, ιδιαιτέρως ικανοποιητικά αποτελέσματα!
Το AT-PLANET θεωρείται ιδανικό για όλους τους τύπους έρευνας και συνθηκών, από τις πιο ευνοϊκές μέχρι και τις πιο αντίξοες. Κατασκευάζεται με γομώσεις, που προέρχονται από πετρώματα ενεργειακών συχνοτήτων, σε συνδυασμό με μέταλλα, τα οποία, με τη σειρά τους, έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία, έτσι ώστε τα επίπεδα αγωγιμότητά τους να φτάνουν στο ζενίθ. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται όχι η μόνο η χωρίς εμπόδια (ενν. παρεμβολές) λήψη των γεωμαγνητικών σημάτων του εδάφους και της ατμόσφαιρας (δηλ. των ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών), αλλά και η αυτόματη φόρτιση του ίδιου του AT-PLANET, αφού, πλέον, κρίνονται περιττές και οι αρμονικές συχνότητες του χειριστή (μέσω των οποίων επιτυγχάνεται, ως γνωστόν, η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των υπολοίπων ραβδοσκοπικών οργάνων) και οι συμβατικές πηγές ενέργειας, όπως είναι, για παράδειγμα, οι μπαταρίες και οι φορτιστές (οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για τα απανταχού ηλεκτρονικά μηχανήματα).
Όπως είναι γνωστό τοις πάσι, η πλειονότητα των οργάνων ανίχνευσης, είτε αυτά είναι ραβδοσκοπικά είτε ηλεκτρονικά, υφίσταται σημαντική επιρροή, κυρίως αρνητική, από τα μαγνητικά πεδία, που διέπουν τον πλανήτη μας, με αποτέλεσμα, πολλές φορές, οι μετρήσεις, που πραγματοποιούνται, να είναι ασαφείς και λανθασμένες, καθιστώντας το έργο των ερευνητών τόσο δυσχερές, σε βαθμό τέτοιο, που η διεκπεραίωσή του να φαντάζει αδύνατη.
Κάτι τέτοιο δεν γίνεται με το AT-PLANET! Διαπιστώσαμε πως το τελευταίο, έχοντας δοκιμαστεί επιτυχώς στις πιο ακραίες εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες, εντοπίζει τον επιθυμητό στόχο γρήγορα, αποτελεσματικά και με εξαιρετική ακρίβεια, ενώ, το ίδιο άνετα, φανερώνει στο χειριστή όλες τις σχετικές με το αντικείμενο (ή μη) πληροφορίες (τις παραθέσαμε λεπτομερώς παραπάνω)! Τα πολύτιμα ή ημι-πολύτιμα ενεργειακά πετρώματα, που υπάρχουν στις ειδικές γομώσεις, στο εσωτερικό του συστήματος αυτού, λειτουργούν ως ¨φίλτρα¨, τα οποία ελαχιστοποιούν-εκμηδενίζουν τις όποιες παρεμβολές που υφίστανται στο περιβάλλοντα χώρο, ενώ, την ίδια ώρα, τα επεξεργασμένα μέταλλα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του μέρος, ενισχύουν την όλη λειτουργία και απόδοσή του.
Το ΑΤ-PLANET είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναζήτησης, του οποίου η δημιουργία και το ¨πνεύμα¨ έχουν βασιστεί πάνω στους φυσικούς νόμους. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος για τον οποίο ο συγκεκριμένος μηχανισμός δύναται να εντοπίσει το οτιδήποτε, με μεγάλη επιτυχία, ακόμη και όταν αυτό βρίσκεται μέσα ή και κάτω από μεγάλο όγκο νερού, όπως πηγάδια, ποτάμια, λίμνες, υδροφόρους ορίζοντες, θάλασσες, κ.ο.κ. Παρομοίως, εντοπίζει με μεγάλη ευκολία και τα λεγόμενα ¨κενά¨, όπως είναι, για παράδειγμα, τα υπόγεια, τα τούνελ, τα καταφύγια, τα σπήλαια, κ.ο.κ.
Και δεν σταματάμε εκεί! Το σύστημα για το οποίο κάνουμε λόγο πραγματοποιεί και αναζητήσεις, που έχουν να κάνουν με μεγάλη απόσταση. Είναι κατάλληλο δηλαδή για ¨απομακρυσμένες έρευνες¨, αφού μπορεί, μέσω είτε διαφόρων εγγράφων είτε χαρτών είτε φωτογραφιών, να εντοπίσει εξίσου αποτελεσματικά (ενν. όπως θα έκανε αντίστοιχα και στην τοπική ανίχνευση) τις επιθυμητές τοποθεσίες, που μπορεί να κρύβουν από πολύτιμα αντικείμενα και θησαυρούς μέχρι ανθρώπους! Με το σύστημα αυτό, τέλος, ο εκάστοτε χειριστής-ερευνητής μπορεί να διαχωρίσει ακόμη και τις ακτινοβολίες της Γης (διαχωρισμός ανάμεσα σε θετικές και αρνητικές ακτινοβολίες), και, στη συνέχεια, να γειώσει τις θετικές εξ αυτών σε σημεία της αρεσκείας του, αφού προηγουμένως τα έχει αποφορτίσει (ενν. από τις αρνητικές). Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να καταλάβει τη σημασία της παραπάνω διαδικασίας, στα πλαίσια της έρευνας, αφού το αν θα στεφθεί ή όχι με επιτυχία η τελευταία, κρίνεται από το πόσο σωστά θα γίνει η πρώτη.
Το πολυμορφικό σύστημα ραβδοσκοπίας ΑΤ-PLANET μπορεί να συνδεθεί με δύο τρόπους: σε μορφή Υ, όταν πρόκειται για αναζήτηση δονήσεων, ή σε μορφή Γ, όταν πρόκειται για αναζήτηση κατεύθυνσης. Και στις δύο μορφές, η γεωμαγνητική βελόνα, που υπάρχει στην κεφαλή του συστήματος (συγκεκριμένα, στο σημείο της σύνδεσης), εξυπηρετεί στην εξισορρόπηση της λήψης των (ατμοσφαιρικών) εκπομπών, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στον υποψήφιο χειριστή του να φτάνει στο σημείο, όπου βρίσκεται ο στόχος, ¨φανερώνοντάς¨ του τα κανάλια εκπομπής!
Δεν είναι ¨εργαλείο¨, που μπορεί κάποιος να το πάρει και απλά να κάνει το χόμπι του! Είναι ένας υψηλών προδιαγραφών μηχανισμός, η χρήση του οποίου ενδείκνυται για έρευνες υψηλών απαιτήσεων. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, που το AT-PLANET προτείνεται σαν ¨λύση¨ στα ¨προβλήματα¨ των επαγγελματιών (κυρίως) ερευνητών, που, ως επί το πλείστον, πραγματοποιούν τέτοιου τύπου έρευνες.
Για να μπορέσει κάποιος να κατανοήσει πλήρως τις εκπληκτικές δυνατότητες, που συνοδεύουν το AT-PLANET, καλό θα ήταν, προηγουμένως, να έχει καταπιαστεί με το αντικείμενο (για να αποκτήσει μια γενικότερη εικόνα και ιδέα γύρω από αυτό), και να έχει προβεί στη χρήση και άλλων οργάνων, ραβδοσκοπικών και μη, ώστε να διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, τις κυριότερες αδυναμίες τους! Έτσι, θα είναι σε θέση και να μεταπηδήσει ομαλότερα στο πρώτο και να το θέσει σε λειτουργία, με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία (διότι, αφενός θα είναι περισσότερο υποψιασμένος, αφετέρου θα διαθέτει, πλέον, μια κάποια εμπειρία πάνω στον τομέα της έρευνας).
Το σετ περιλαμβάνει: Σύστημα ΑΤ-PLANET

  • Κεντρικός άξονας (λαβή στήριξης) με εσωτερικές μόνιμες γομώσεις και επιλεκτικά μέταλλα
  • Σύστημα ενεργειακής μαγνητικής βελόνας
  • Μαγνήτες ενεργειακής μαγνητικής βελόνας
  • Ευθεία κεραία ( Ι)  μαγνητικής ταλάντωσης
  • Κεραία γωνιακής κατεύθυνσης ( Γ ) ενεργειακών σημάτων
  •  Θάλαμο μόνιμων ενεργειακών γομώσεων
  • Αποσπώμενος θάλαμος μόνιμων γομώσεων
  • Σετ ειδικών ενεργειακών γομώσεων
  • Θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς
  • Εγγύηση 2 χρόνια
  • Οδηγίες χρήσης σε CD
  • Οδηγίες χρήσης σε έντυπη μορφή
Ό, τι πρέπει να γνωρίζει κανείς για την κατασκευή των επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων
Διπλές βέργες τύπου Γ – Υ – Ι
Στις διπλές βέργες τύπου Γ, η κάθε βέργα κατασκευάζεται με κάποιες διαφορές στα μέταλλα και τις επιμεταλλώσεις, όπως και στο βάρος και τη σύνθεση, έτσι ώστε το ραβδοσκοπικό όργανο να δημιουργεί, αφενός, την κατάλληλη αγωγιμότητα (+ και -), αφετέρου να έλκεται από τις εκπομπές εκείνων των μεταλλικών πολύτιμων αντικειμένων, για τα οποία και έχει κατασκευαστεί, αφού, προηγουμένως, έχει μπει στη θέση αναζήτησης. Το πώς θα λειτουργήσει το εκάστοτε ραβδοσκοπικό όργανο έχει να κάνει, σε πρώτη φάση, με την κατασκευή του, καθώς και με τον συνδυασμό των μετάλλων, αφού από εκεί κρίνεται το αν θα έχουμε την επιθυμητή αγωγιμότητα (σύνδεση ραβδοσκοπικού οργάνου με χειριστή), το αν δηλαδή οι αρμονικές συχνότητές μας θα εξισορροπήσουν σε ικανοποιητικό βαθμό με το πρώτο και, κατά συνέπεια, το αν θα είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε με ακρίβεια τον εκάστοτε στόχο της αρεσκείας μας. Σε δεύτερη φάση, έχει να κάνει με την μαγνητική φόρτισή του, η οποία γίνεται με ποικίλους τρόπους, βάσει, πάντοτε, των μετάλλων κατασκευής και των επιμεταλλώσεων.
Οι λεπτομέρειες, κατά τη διάρκεια της δημιουργίας των ραβδοσκοπικών οργάνων, διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στη γενικότερη λειτουργικότητά του (ορθή ή μη), καθώς και στο αν θα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τους πιθανούς στόχους, ανεξάρτητα από τις εδαφικές (επιφάνεια ή υπέδαφος) και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, που θα επικρατούν στον περιβάλλοντα χώρο.
Κάποιος, που δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις πάνω στην τέχνη της ραβδοσκοπίας και την έρευνα, πιστεύει ότι με το να φτιάξει μια μπρουτζόβεργα ή ένα χάλκινο καλώδιο ή, ακόμα, κι ένα σίδερο σε σχήμα ραβδοσκοπικού οργάνου θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με ένα επαγγελματικό. Αυτό, φυσικά, είναι τελείως λάθος γιατί ένα απλό σύρμα μπορεί μεν να εντοπίσει κάποιες εκπομπές μετάλλων, αλλά δεν δύναται να πραγματοποιήσει διαχωρισμό (ταυτοποίηση), και δεν μπορεί, επίσης, να προβεί σε ακριβή εντοπισμό της τοποθεσίας, όπου βρίσκεται θαμμένος ο πιθανός στόχος.Επιπροσθέτως, δεν κρίνεται εφικτό, για ένα απλό σίδερο, να ¨επικεντρωθεί¨ στις λεγόμενες ¨επιθυμητές¨ εκπομπές. Για να γίνουμε πιο σαφείς, αν ένας χειριστής επιθυμεί να εντοπίσει, μέσω της έρευνας, που πραγματοποιεί, ευγενή μέταλλα (λίρες, κοσμήματα, νομίσματα κ.ο.κ.), και χρησιμοποιεί μια ιδιοκατασκευή, ένα ¨όργανο¨ δηλαδή χωρίς τις απαραίτητες προδιαγραφές, το πιθανότερο είναι ότι οι εκπομπές, που θα βρει, θα είναι ¨ψευδείς¨ (οξειδώσεις εδάφους, μαγνητικά πεδία, ηλεκτρικά φορτία, ραδιοκύματα/ραδιοσυχνότητες κ.τ.λ.), και ουδεμία σχέση θα έχουν με τις επιθυμητές, που διοχετεύονται μεν σε ατμόσφαιρα και έδαφος, αλλά εντοπίζονται αν και εφόσον χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα εργαλεία και οι σωστές τεχνικές.
Αυτή είναι και η βασική αιτία, που πάρα πολλοί απογοητεύονται και μένουν με τη λανθασμένη εντύπωση ότι η ραβδοσκοπία δεν είναι για όλους, καθώς και ότι ¨απαιτείται¨ ένα ειδικό χάρισμα, για την ενασχόληση μαζί της. Η πραγματικότητα, ωστόσο, απέχει παρασάγγας από την αντίληψη αυτή, διότι όλοι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, μπορούμε να εντρυφήσουμε στην τέχνη της ραβδοσκοπίας, φτάνει να το θέλουμε πραγματικά!
Είναι βέβαιο ότι πολλοί θα μπερδευτούν (εάν δεν έχουν ήδη μπερδευτεί) σχετικά με το ποιο επαγγελματικό ραβδοσκοπικό όργανο πρέπει να προμηθευτούν, προκειμένου να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς κυκλοφορεί πληθώρα τέτοιων στην αγορά, με ελάχιστα εξ’ αυτών, ωστόσο, να είναι αυθεντικά (είναι, ως επί το πλείστον, αντιγραφές). Για αυτόν, λοιπόν, το λόγο ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος οφείλει να αξιολογήσει πολύ σοβαρά το τί προϊόν θα προμηθευτεί και από ποιό κατάστημα, πριν προβεί στην (τελική) αγορά του πρώτου. Και επειδή η αναφορά μου αυτή δεν θέλω να θεωρηθεί μια προσπάθεια, που αποσκοπεί στην προώθηση των ραβδοσκοπικών οργάνων, που προμηθεύω εγώ προσωπικά, σταματώ εδώ και ο νοών νοείτω.
Μονές βέργες τύπου Γ – Υ – Ι
Στις μονές βέργες η κατασκευαστική μέθοδος διαφέρει σε σχέση με τις διπλές, καθώς τα μέταλλα κατασκευής, στην περίπτωση για την οποία κάνουμε λόγο τώρα, συνδυάζονται (+ και -) στο ίδιο ραβδοσκοπικό όργανο. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι για να λειτουργήσει στον επιθυμητό βαθμό το ραβδοσκοπικό αυτό όργανο (για να απορρίψει, εν ολίγοις, τις παρεμβολές) θα πρέπει να συνδυαστούν η αγωγιμότητά του, η ένταση της μαγνητικής του φόρτισης και, τέλος, οι αρμονικές συχνότητες του ίδιου του χειριστή.Η κατασκευή των μονών βεργών, συγκριτικά με τις διπλές, είναι πιο σύνθετη διαδικασία, καθώς εκεί πρέπει να ληφθούν υπόψιν περισσότερες παράμετροι, προκειμένου να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Βάρος, σχήμα, μήκος, επιμεταλλώσεις, χρόνος μαγνητικής φόρτισης είναι ένα μόνο δείγμα του πόσοι παράγοντες πρέπει να συνδυαστούν σωστά για να φτάσει ο εκάστοτε χειριστής στο αποτέλεσμα της επιθυμίας του.
Κάθε λεπτομέρεια στον κατασκευαστικό τομέα παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς εκεί έγκειται η μετέπειτα λειτουργία (ορθή ή μη) του ραβδοσκοπικού οργάνου, το αν, δηλαδή, θα είναι, μελλοντικά, το τελευταίο σε θέση να εντοπίζει τα επιθυμητά σήματα ή, αντίστοιχα, να απορρίπτει τα ψευδή.
Τα ¨μυστικά¨ της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων έχουν τις ¨ρίζες¨ τους πολλούς  αιώνες πίσω, όταν και η σημερινή τεχνολογία δεν υπήρχε, ούτε καν σαν ιδέα. Η δημιουργία τους πραγματοποιείτο από τους ανθρώπους με τη χρήση φυσικών πόρων και πρώτων υλών, που συνέλλεγαν, με μεγάλη προσοχή, με απώτερο σκοπό/στόχο τόσο τον εντοπισμό μεταλλικών και υγρών στοιχείων, όσο και την ανίχνευση διαφόρων ενεργειών (θετικών-αρνητικών/ ωφέλιμων-ζημιογόνων), που ¨εμπλέκονταν¨ στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Αυτές οι ανεκτίμητης αξίας γνώσεις έφτασαν σε μας, στο σήμερα, κυρίως με την προφορική παράδοση, αλλά και με γραπτές αναφορές, όπως είναι τα διάφορα κείμενα, οι ζωγραφιές, οι τοιχογραφίες κ.ά.
Για να μπορέσει κάποιος να ολοκληρώσει επιτυχώς την κατασκευή ενός επαγγελματικού οργάνου θα πρέπει να διαθέτει, αφενός εκείνες τις γνώσεις, που θα του επιτρέψουν να το κάνει, αφετέρου την πολύχρονη εμπειρία, που θα έχει αποκομίσει τόσο από τις έρευνες όσο και από τους πειραματισμούς.Τα υλικά κατασκευής (μέταλλα, πετρώματα κ.τ.λ.) συνδυάζονται ανάλογα με το πώς θέλουμε να αντιδράει, κατά τη διαδικασία της έρευνας, το ραβδοσκοπικό μας όργανο. Για παράδειγμα, ο συνδυασμός μετάλλων οδηγεί σε Α αποτέλεσμα, ο συνδυασμός πολύτιμων και ημι-πολύτιμων λίθων/πετρωμάτων σε Β και ο συνδυασμός μετάλλων με πετρώματα οδηγεί σε Γ.
Οι ηλεκτρομαγνητικές φορτίσεις, κατά την ολοκλήρωση της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων, φέρνουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι συνδυασμοί, που μπορούν να γίνουν είναι δεκάδες, για αυτό και οι χειρισμοί μας πρέπει να είναι καθ’ όλα λεπτοί, καθώς η ακρίβεια από την ανακρίβεια στο αποτέλεσμα, που θέλουμε, χωρίζονται από μια λεπτή κλωστή.
Εκκρεμή ραβδοσκοπίας
Για τα εν λόγω όργανα αναζήτησης είναι εξαιρετικά σημαντικό να υφίσταται ένα θεωρητικό υπόβαθρο (εξειδικευμένες γνώσεις) πριν κάποιος προβεί στην κατασκευή τους. Συγκεκριμένα, για να μπορέσει ο υποψήφιος κατασκευαστής να φέρει εις πέρας το παραπάνω έργο, απαιτούνται οπωσδήποτε η εμπειρία αλλά και η γνώση πάνω σε θέματα όπως είναι τα πετρώματα, τα μέταλλα, οι επιμεταλλώσεις, οι ενέργειες κ.ο.κ. Τότε, και μόνο τότε, θα είναι σε θέση να δημιουργήσει με τον τρόπο, που ενδείκνυται (με ακρίβεια δηλαδή), τα προαναφερθέντα ραβδοσκοπικά όργανα.
Τα ¨συστατικά¨(κατασκευαστικά υλικά), από τα οποία και απαρτίζονται τα εκκρεμή, θα πρέπει να έρχονται σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους, σε σημείο, μάλιστα, να καθίστανται ουδέτερα προς τον εκάστοτε χειριστή, έτσι ώστε να φορτίζουν, αυστηρά και μόνο, από τις αρμονικές συχνότητες, που εκπέμπει το σώμα του τελευταίου. Καταλυτικό ρόλο στα παραπάνω έχει το σχήμα, το βάρος, ακόμη και το μήκος της αλυσίδας! Αναλόγως το σύνολο και τη ¨φύση¨ των υλικών, από το τα οποία και απαρτίζεται το εκκρεμές, του δίνουμε και το αντίστοιχο σχήμα και βάρος και, κατά συνέπεια, τις (επιθυμητές) αντιδράσεις, που επιθυμούμε να έχει, κατά τη διεξαγωγή της έρευνας.
Κατά τη διάρκεια της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων, τίποτα δεν πρέπει να αφήνουμε στην τύχη, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια θα μπορούσε να αλλάξει δραματικά, προς το χειρότερο, το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τέχνη της δημιουργίας αυτών των ¨πνευματικών εργαλείων¨, συνιστά ένα επτασφράγιστο ¨μυστικό¨, στο οποίο ελάχιστοι έχουν ¨πρόσβαση¨. Όλα αυτά τα δήθεν ραβδοσκοπικά όργανα, που κυκλοφορούν στο εμπόριο, και που κατασκευάζονται χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές, από άτομα, που είναι παντελώς ανίδεα/άσχετα με το αντικείμενο, ουδεμία σχέση έχουν με τα αυθεντικά και εξυπηρετούν, καθαρά και μόνο, στην οικονομική εξαπάτηση του αγοραστικού κοινού. Για αυτό, λοιπόν, προσοχή στις απομιμήσεις! Στο ¨βωμό¨ του εύκολου κέρδους, πολλοί είναι εκείνοι, που ¨ευαγγελίζονται¨ τον εύκολο εντοπισμό και την επιτυχία! Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν τέτοια άτομα. Αν ένα ραβδοσκοπικό όργανο δεν είναι αυθεντικό, όσο κοντά και αν είναι οπτικά, δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει σοβαρή έρευνα (ανίχνευση), στον αιώνα τον άπαντα!


Polymorphic special search tool that turns into a straight (I) oscillation rod and type (L) depending on the operator’s desired search. , for receiving atmospheric emissions.
A MULTIPLE SPECIAL POLYMORPHIC SEARCH SYSTEM
The AT-PLANET dowsing search system is able to locate, through the search process, any desired target, taking advantage of both the molecular structure of the matter and the electromagnetic fields that govern the Earth. This system is a handheld research tool, which can take many different forms depending on the circumstances, thus serving a variety of needs. Typically, he can locate “valuable” objects but also “exposed” persons with the same ease and at a distance that exceeds even 10 km! The fact that the functions it performs are inextricably linked to the energy channels emitted by the Earth, allowing it to reach a depth of about 80 meters!
AT-PLANET is, without exaggeration, a unique search system that is directly connected to the operator, regardless of the level of experience of the operator, and, thanks to the energy flowing from the underground channels of the Earth, in any environment, unaffected by atmospheric and terrestrial conditions, with precision rates, indeed, touching the perfect! In no case does this system fall under the category of conventional dowsing instruments, nor can it be classified as conventional electronic machinery. We would say that AT-PLANET is more of a high-standard geomagnetic instrument, since its proper functioning is due solely to the formed energy channels, which are under the surface of the Earth (the human factor in short does not play an important role in this case ).
This, therefore, the unique type of specialized search system is something innovative, since it gives the candidate operator even the smallest detail about the target he / she finds. In particular, it gives information-measurements related to: distance, depth, volume, frequency and conductivity (including metal), and most importantly, identity (through analysis of the molecular structure and composition of the object). Through electromagnetic signals, the operator can detect targets, both solid and liquid, and, in the case of the former, he can find, if he so desires, both noble metals such as gold, silver, copper on the other, valuable rocks such as diamonds, rubies, sapphires, emeralds, etc.
The AT-PLANET dowsing search system, due to its extremely careful construction, has unlimited possibilities. The dynamics it brings is unprecedented, to the point where it exceeds the credibility and efficiency of any other instrument that has been created so far! Indeed, it seems to be preferred by a large portion of the “researchers world”, as many professionals are turning to use, having so far achieved particularly satisfactory results!
AT-PLANET is considered ideal for all types of research and conditions, from the most favorable to the most challenging. It is made with charges derived from energy frequency rocks, combined with metals, which in turn have undergone a special treatment so that their conductivity levels reach the zenith..!
In this way, it is not only the non-obstructive (interference) reception of the Earth and atmosphere geomagnetic signals (ie electromagnetic emissions), but also the automatic loading of the AT-PLANET itself, since, the operator’s harmonic frequencies (through which the smooth and well-functioning of the other dowsing instruments is achieved) and conventional energy sources, such as batteries and chargers (which are deemed necessary for the ap counter electronics machines).
As is well known, most of the detection organs, whether they are dowsing or electronics, have a significant influence, mostly negative, on the magnetic fields that govern our planet, with the result that many times the measurements made are are unclear and erroneous, making the work of the researchers so difficult, to such an extent that it is impossible to process.
This is not done with AT-PLANET! We have found that the latter, having successfully tested the most extreme ground and atmospheric conditions, finds the desired target quickly, efficiently and with extreme precision, while equally comfortable, it reveals to the operator all relevant (or non) we have detailed above).
The valuable or semi-precious energy rocks, which exist in the special charges, inside this system, act as “filters” which minimize-eliminate any interference that exists in the surrounding space, while, at the same time, the processed metals , both at home and abroad, enhance its overall performance and performance.
AT-PLANET is an integrated search system, whose creation and spirit are based on natural laws. This is the main reason why this mechanism can detect anything, with great success, even when it is in or under a large volume of water such as wells, rivers, lakes, aquifers, seas. Similarly, it also locates with great ease the so-called “CENON”, such as, for example, underground, tunnels, shelters, caverns, and so on.
And we do not stop there! The system we are talking about also makes searches that have to do with a long distance. It is suitable for “remote investigations”, since it can, by means of various documents or maps or photographs, locate as efficiently as possible local localization that may hide from valuable objects and treasures up to people. With this system, the operator-researcher can even separate the Earth’s radiation (separation between positive and negative radiations) and then ground the positive ones at points of his own liking, having previously has discharged (if negative). Anyone who understands the importance of the above process in the context of the research, whether or not the latter will succeed or not, is judged by how well it will become the first.
The AT-PLANET polymorphic dowsing system can be connected in two ways: in Y format when searching for vibrations, or in C form when searching for direction. In both forms, the geomagnetic needle on the system head (in particular at the point of connection) serves to balance the (atmospheric) emission, thus enabling the candidate operator to reach the point where it is located the goal, “shouting” the broadcast channels!
It’s not an “instrument” that one can take and just do his hobby! It is a high-end mechanism, the use of which is suited to high-demand research. This is the main reason why AT-PLANET is proposed as a solution to the problems of professional (mostly) researchers who, for the most part, carry out such surveys.
The set includes: AT-PLANET system
•Center shaft (support handle) with internal fixed charges and selective metals
•Energy magnetic needle system
•Energy Magnetic Needle Magnets
•Straight antenna (I) of magnetic oscillation
•Angle-direction antenna (L) of energy signals
•Chamber of permanent energy charges
•Detachable chamber of permanent charges
•Set of special energy charges
•Storage and transport case
•Warranty 2 years
•Instructions for use on CDs
•Instructions for use in copy


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ