ΓΕΩΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

Η λέξη γεωπαθολογία είναι σύνθετη, και προέρχεται από τις λέξεις ¨γη¨ και ¨παθολογία. Οι αρχαίοι Έλληνες, με τη λέξη αυτή, ήθελαν να υποδείξουν τις θεραπευτικές ή ζημιογόνες ικανότητες, που διαθέτει η Γη, δηλαδή,με λίγα λόγια, τη βλαβερή ή ευεργετική επίδραση, που έχει η προερχόμενη από τη Γη ακτινοβολία, στο σώμα και το πνεύμα των ανθρώπων.
Η γεωπαθολογία αναφέρεται στη θεωρία περί φυσικών ακτινοβολιών της Γης αλλά και ολάκερου του σύμπαντος. Σήμερα, στη συγκεκριμένη θεωρία, περιλαμβάνονται αναπόφευκτα και οι τεχνητές ακτινοβολίες, που οφείλονται στη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και στην παρεμβατική διάθεση του ανθρώπου πάνω στο φυσικό περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, οι ακτίνες αυτές, είτε είναι φυσικές είτε τεχνητές, επιδρούν καταλυτικά στο εσωτερικό της Γης, γεγονός που,με τη σειρά του, ¨πυροδοτεί¨ μια σειρά από δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς βλάπτονται ποικιλοτρόπως όλα τα έμβια όντα (φυτά, ζώα, άνθρωποι), ενώ οι ασθένειες, με τις οποίες προσβάλλονταν μέχρι πρότινος οι άνθρωποι, γίνονται πιο ανθεκτικές ή, ακόμη, ¨μεταλλάσσονται¨, καθιστώντας την προσπάθεια για εύρεση αποτελεσματικών θεραπειών δύσκολη, για να μην πω ακατόρθωτη, σε ορισμένες περιπτώσεις!
Ωστόσο, αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος! Υπάρχει και η άλλη, σύμφωνα με την οποία η έκθεση σε μερικές ακτινοβολίες (ακόμη και τεχνητές) συνεπάγονται θετικά αποτελέσματα στον ανθρώπινο οργανισμό.Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ακτινοβολία, που χρησιμοποιείται στα πλαίσια θεραπευτικών προγραμμάτων, για τη μερική ή ολική εξάλειψη σοβαρών προβλημάτωνυ γείας. Στην σύγχρονη γεωπαθολογία, επίσης, γίνονται εκτενέστατες αναφορές στις βλαβερές ή ευεργετικές κοσμικές ακτινοβολίες, τις ηλεκτρο-ατομικές (PWL), που εντοπίζονται στην ατμόσφαιρα, στις ραδιενεργές (στοιχείο ¨ραδόνιο¨), κ.τ.λ.
Η εκπομπή βλαβερών ακτινών είναι, πλέον, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, και έχει ¨εισβάλει¨ για τα καλά στη ζωή μας. Είναι γύρω μας. Όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε ερχόμαστε σε επαφή με αυτές, και για αυτό, μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και το ανθρώπινο είδος! Ηλεκτρικές συσκευές,υπολογιστές, τηλέφωνα, κεραίες, ηλεκτρικό εναλλασσόμενο ρεύμα, είναι απλά ένα πολύ μικρό δείγμα.
 Όσον αφορά, τώρα, τις ακτίνες που προέρχονται από τη Γη, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έκαναν την εμφάνισή τους, για πρώτη φορά,ταυτόχρονα με τη ¨γέννηση¨ του πλανήτη μας. Μάλιστα, με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εδώ και χιλιάδες χρόνια, υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα, οι(αρχαίοι) πολιτισμοί, που πρωτοεμφανίστηκαν στην Ιστορία του ανθρωπίνου είδους,να γνώριζαν για τις παραπάνω! Με το πέρασμα των αιώνων, όμως, χάθηκαν (όπωςείναι φυσικό), και μαζί τους χάθηκε ένα μεγάλο ¨κομμάτι¨ ανεκτίμητης γνώσης. Λίγα μόνο στοιχεία διασώθηκαν, και έφτασαν σε μας αναλλοίωτα!
 Ένα παράδειγμα αποτελούν τα δέντρα, των οποίων ο κορμός παίρνει κλίση, καθώς μεγαλώνουν. Τέτοιου είδους δέντρα υπάρχουν, εάν παρατηρήσει κανείς, σε αρκετά σημεία με ισχυρές ακτινοβολίες, με την κλίση, που παίρνουν, να οφείλεται στην προσπάθειά τους να τις αποφύγουν. Τα δέντρα,αναπτύσσονται, πάντοτε, με τρόπο τέτοιο, που να εντοπίζουν τις κατευθυντήριες γραμμές της ωφέλιμης ακτινοβολίας, έτσι ώστε να μπορούν, τουλάχιστον, να¨ζημιώνονται¨, όσο το δυνατόν λιγότερο, από την αντίστοιχη ζημιογόνα.
 Άλλο ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, είναι η προτίμηση, πουδείχνουν τα περισσότερα ζώα, σε σημεία, τα οποία δεν έχουν επιβαρυνθεί από βλαβερές ακτινοβολίες και ενέργειες. Αυτό, μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει και κάποιος/α, που έχει στο σπίτι του ένα ή περισσότερα κατοικίδια, καθώς, σίγουρα,θα έχει παρατηρήσει ότι τα τελευταία ψάχνουν σημεία, προκειμένου να αναπαυτούν,όπου δεν υπάρχουν κοντά πηγές ενέργειας ή τεχνητής ακτινοβολίας. Το ίδιο,ακριβώς, συμβαίνει και με τα πτηνά, τα οποία, σε μερικά σημεία του σπιτιού,κελαηδούν πολύ περισσότερο, από ότι σε κάποια άλλα (τα οποία συνήθως είναι φορτισμένα ¨ενεργειακά¨). Κάποιοι γεωπαθολόγοι υποστηρίζουν λανθασμένα ότι τα ζώα έλκονται από τις βλαβερές ακτινοβολίες, και ότι επιδιώκουν συχνά  να κάθονται σε σημεία, που διέπονται από αυτές. Η συγκεκριμένη αντίληψη είναι τελείως άκαιρη και άκυρη, διότι κανένα έμβιο ον δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στην έκθεση σε ζημιογόνες, για τονοργανισμό του, ακτίνες, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καίριας  σημασίας είναι και οι παρατηρήσεις πάνω στονίδιο μας τον εαυτό. Όταν βρεθούμε σε σημείο με βλαβερές ακτινοβολίες, αμέσως, υπο πίπτει στην αντίληψή μας, καθώς εκδηλώνουμε διάφορα συμπτώματα όπως πονοκέφαλο, τάσηγια εμετό, κούραση, ζαλάδα, αποπροσανατολισμό, κ.τ.λ.
 Πολλοί είναι εκείνοι, που, σε τέτοιες περιπτώσεις, λανθασμένα συμπεραίνουν ότι οι απότομες αλλαγές στη σωματική μας κατάσταση, προκαλούνται από μαγγανείες, μαύρη μαγεία, βασκανίες, ¨κακό¨ μάτι, γλωσσοφαγιά, γκαντεμιά κ.ο.κ. Η αντίληψη αυτή απέχει πολύ από την πραγματικότητα! Όπως προανέφερα,πρέπει να μπούμε όλοι στη διαδικασία να παρατηρήσουμε τον εαυτό μας, στα πλαίσια της καθημερινότητάς μας, ξεκινώντας,  πρώτα, από το ίδιο μας το σπίτι, και στη συνέχεια, και σε άλλους χώρους, όπως στο εργασιακό μας περιβάλλον, στον κοινωνικό μας περίγυρο (ενν. φίλοι και γνωστοί), σε χώρους που δραστηριοποιούμαστε γενικά κ.τ.λ. Τότε, και μόνο τότε, θα μπορέσει κάποιος να αντιληφθεί το γεγονός ότι στα σημεία με βλαβερή ακτινοβολία νιώθει κάπως περίεργα και άβολα (ένταση, κακή διάθεση), ενώ, αντίθετα, στα σημεία με ωφέλιμη ακτινοβολία νιώθει ηρεμία, γαλήνη και έχει καλή διάθεση.
 Τα άτομα, γενικά, που εκτίθεται στη βλαβερή ακτινοβολία,υφίσταται σοβαρές ζημίες, καθώς το σώμα του, σταδιακά, εξουθενώνεται και γίνονται εμφανή τα συμπτώματα από διάφορες ασθένειες. Το ¨κακό¨, βέβαια, δεν σταματά εκεί, αφού από αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση δεν ξεφεύγουν ούτε οι(δια)νοητικές του λειτουργίες, με πολλούς να φτάνουν σε σημείο, τελικώς, να χάνουν τα λογικά του. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το πιο επικίνδυνο στην όλη υπόθεση είναι η εσκεμμένη μεταφορά της βλαβερής ακτινοβολίας, που έχει,ενδεχομένως, συσσωρεύσει κάποιος, στους γύρω του! Πολλές φορές, τα ¨μολυσμένα¨,είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, αναζητούν δέκτες-ανθρώπους ως ¨θύματα¨,προκειμένου να ξεφορτωθούν σημαντικό μέρος του ¨βάρους¨, που κουβαλούν. Αυτό,μπορεί να επιτευχθεί, σε μεγάλο βαθμό, και με τη σεξουαλική πράξη, καθώς και,απλά, με την επαφή(χειραψία), αλλά, φυσικά, σε λιγότερο βαθμό. Αντίθετα,υπάρχουν και εκείνοι, που λαμβάνουν και χρησιμοποιούν τις ωφέλιμες ακτινοβολίες. Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσονται οι άνθρωποι εκείνοι, που μέσω των τελευταίων, κατάφεραν να αποκτήσουν ιδιαίτερες ικανότητες, όπως το να μπορούν, επιτυχώς, να θωρακίζουν, ανά πάσα ώρα και στιγμή, τον οργανισμό τους απέναντι σε διάφορες απειλές και ασθένειες, να θεραπεύουν συνανθρώπους τους,που πάσχουν από χρόνια σωματικά και ψυχικά προβλήματα, να διατηρούνται¨ξάγρυπνοι¨ και να είναι υποψιασμένοι για καταστάσεις και συμβάντα, που,μελλοντικά, θα ακολουθήσουν, ώστε να είναι και προετοιμασμένοι κατάλληλα για να τα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.
 Όσοι συναντούν τέτοιους ανθρώπους νιώθουν ένα δέος απέναντί τους. Αισθάνονται λες και έχουν έρθει σε επαφή με κάτι το πρωτόγνωρο, με κάτι το υπερβατικό, που ξεπερνά την κοινή λογική και όσα γνώριζαν μέχρι τότε. Γύρω τους υπάρχει ένα ¨πέπλο¨ μυστηρίου, ενώ διέπονται από δυνάμεις ανώτερες, ίσωςθεϊκές! Ωστόσο, αυτό είναι μια μεγάλη υπερβολή, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι τα άτομα, που εντάσσονται σε αυτήν τηνκατηγορία, το πιθανότερο είναι να έχουν μάθει πώς να (δια)χειρίζονται τη¨δύναμη¨, που αναβλύζει μέσα από τις ωφέλιμες ακτινοβολίες, και δεν ξύπνησαν,απλά ένα πρωί, με δυνατότητες και χαρίσματα πέραν από κάθε φαντασία! Στο βιβλίο αυτό, θα δοθεί μεγάλη έμφαση, κυρίως, στις βλαβερές ακτινοβολίες, και τιςαρνητικές επιπτώσεις, που συνεπάγεται η μακρά έκθεση του οργανισμού μας σε αυτές, και όχι τόσο στις ωφέλιμες, για τις οποίες, ίσως, μάς δοθεί η ευκαιρίανα συζητήσουμε, ενδελεχώς, στο εγγύς μέλλον.
 Για να επανέλθω, λοιπόν, στο θέμα μας, έρευνες, που διεξήχθησαν, στο παρελθόν, έφεραν στο φως σημαντικά στοιχεία για τις ζημιογόνεςακτίνες. Εξαιτίας των τελευταίων, δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε, ότι έχουν προκληθεί μέχρι και πόλεμοι, επιδημίες, λιμοί, φυσικές καταστροφές (από ακραία καιρικά φαινόμενα) κ.τ.λ. Στο μακρινό παρελθόν, οι άνθρωποι, ήταν σε θέση να διαισθάνονται καλύτερα τις αρνητικές (και θετικές) ακτινοβολίες της Γης,με αποτέλεσμα να προνοούν και να λαμβάνουν περισσότερες και αποτελεσματικότερες προφυλάξεις. Κάτι το οποίο, σήμερα, που μιλάμε, τείνει να χαθεί ολοκληρωτικά,καθώς οι σημερινοί άνθρωποι έχουν γίνει ¨έρμαιο¨ του ιλιγγιώδους ρυθμού ανάπτυξης και εξέλιξης της τεχνολογίας, η οποία τους αποχαυνώνει και δεν τους επιτρέπει να έρχονται σε άμεση επαφή με το φυσικό τους περιβάλλον.
 Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, μέσω των ραβδοσκοπικών οργάνων,ανίχνευαν τις αρνητικές ακτίνες και απέφευγαν να χτίσουν τα σπίτια αλλά και τους ναούς τους σε τόπους αρνητικά φορτισμένους. Αντίθετα, αναζητούσαν επιμελώς τις θετικές ακτίνες, προκειμένου να τα έχτιζαν σε μέρη ευνοϊκά, που κατακλύζονταν από θετική ενέργεια. Είναι τυχαίο, νομίζετε,  που, σήμερα, βλέπουμε όλους τους ναούς των αρχαίων Ελλήνων να έχουν ανεγερθεί σε ενεργειακά σημεία; Με τον τρόπο αυτόν,λάμβαναν τις ωφέλιμες ακτινοβολίες της Γης και τις διοχέτευαν, μέσω αυτών, στις γύρω περιοχές, στις οποίες, αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά, υπήρχαν χτισμένακαι τα σπίτια, στα οποία κατοικούσαν. Παρόλα αυτά, μέχρι και τώρα, το μεγαλύτερο μέρος της γνώσης, που κατείχαν, παραμένει άγνωστο σε μας.
Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, μια προσωπική μου εμπειρία. Το  Μάρτιο του2001, μια οικογένεια από την Πτολεμαΐδα με κάλεσε για να ελέγξω το σπίτι, όπου διέμενε,διότι υπήρχαν σοβαρές υποψίες ότι του ¨έχουν κάνει μάγια¨(όπως χαρακτηριστικά μου ανέφεραν τα μέλη της). Την άποψή τους αυτή, τη στήριζαν στο γεγονός ότι,εκείνο το διάστημα, οι ασθένειες και η κακοτυχία είχαν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους και ότι έρχονταν, επί μονίμου βάσεως,αντιμέτωποι με μεγάλες δυσχέρειες και απίστευτα δύσκολες και άβολες καταστάσεις. Μετά, λοιπόν, την επικοινωνία, που είχαμε, και αφού μεσολάβησε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πήρα την απόφαση να πάω στο σπίτι της συγκεκριμένης οικογένειας. Από τα πρώτα λεπτά, που βρέθηκα εκεί, άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Στο εσωτερικό του σπιτιού, είχα μια περίεργη αίσθηση, λες και πραγματοποιούνταν έντονες δονήσεις, γεγονός που μου προκαλούσε μεγάλη ταραχή, και με ωθούσε στο να θέλω να φύγω από κει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ένιωθα ένα ελαφρύ τρέμουλο στα πόδια, καθώς είχα την αίσθηση ότι το πάτωμα ταλαντευόταν! Παράλληλα, συζητούσα και με τα μέλη της οικογένειας. Καθώς περνούσαν τα λεπτά, άρχισα να διακρίνω μια νευρικότητα στη συμπεριφορά τους.Μάλιστα, είχαν ένα επιθετικό ύφος, όταν απαντούσαν στις ερωτήσεις, που τους απηύθυνα. Χαρακτηριστικά, θυμάμαι, πως το ένα από τα παιδιά έκανε νύξη στο ότ ιόλα τα κατοικίδια ζώα που είχαν, πέθαιναν αιφνιδιαστικά, λίγες μόνο μέρες αφού τα έφερναν στο συγκεκριμένο σπίτι.
 Μετά από συζήτηση πολλών ωρών, σχετικά με τα προβλήματα, που καλούνταν να αντιμετωπίσουν καθημερινά, ξεκίνησα  να εξετάζω ένα προς ένα τα δωμάτια με τα ραβδοσκοπικά μου όργανα, μιας και υποψιαζόμουν έντονα ότι κάποιο συμβάν, που έλαβε χώρα,λίαν προσφάτως, ήταν υπεύθυνο για αυτές τις αρνητικές εξελίξεις, έχοντας αποκλείσει ενδεχόμενα, όπως μάγια, μαγγανείες κ.ο.κ., που πίστευαν εκείνοι.Όντως, οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο. Με τις μετρήσεις που πήρα απότα ραβδοσκοπικά όργανα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για υπόγεια κανάλια του υδροφόρου ορίζοντα! Εξήγησα λεπτομερώς στην οικογένεια ότι η¨κακοδαιμονία¨ τους οφειλόταν στο ότι, περίπου 2 χρόνια πριν, είχε πραγματοποιηθεί, κοντά στο σπίτι της, ένα μεγάλο έργο, από τα συνεργεία της Δ.Ε.Η.Το τελευταίο, πιθανότατα, είχε αλλάξει την μέχρι πρότινος κατεύθυνση των υπογείων ρευμάτων του υδροφόρου ορίζοντα, οδηγώντας τα κάτω από το σπίτι της.Εξ ου και οι δονήσεις, που ένιωσα από την πρώτη κιόλας στιγμή, που πάτησα το πόδι μέσα εκεί. Ο υδροφόρος ορίζοντας, από μόνος του, δεν θεωρείται σοβαρό  πρόβλημα. Εξελίσσεται, ωστόσο, σε τέτοιο,όταν διασταυρωθεί με τις ζημιογόνες ακτινοβολίες της Γης. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση αυτή. Πιο συγκεκριμένα, σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το σπίτι, για το οποίο κάνουμε λόγο, ο υδροφόρος ορίζοντας διασταυρωνόταν με αρνητικές ακτίνες, οι οποίες μεταφέρονταν, μέσω του πρώτου, κάτω από αυτό! 
Άμεσα, λοιπόν, άρχισα να εργάζομαι πάνω στην απενεργοποίηση της βλαβερής ακτινοβολίας, στο σημείο διασταύρωσης με τον υδροφόρο ορίζοντα,και όταν ο στόχος μου επετεύχθη, συμβούλεψα την οικογένεια να κάνει μια γεώτρηση, σε κάποιο σημείο του κτήματός της, έτσι ώστε να περιοριστεί κι άλλο η¨ροή¨ των αρνητικών ακτινών.
 Επίσης, δεν πρέπει να αμελήσω και το γεγονός ότι προέβημεν και σε αλλαγή της διαρρύθμισης του εσωτερικού χώρου του σπιτιού. Η αλλαγή στη θέση των επίπλων αλλά και των ηλεκτρικών συσκευών, ήταν ένας καταλυτικός παράγοντας, που συντέλεσε καθοριστικά στην προσπάθεια για επίτευξη μιας καλής ισορροπίας μεταξύ των ενεργειών, που υπήρχαν μέσα αλλά και έξω από το σπίτι.Στην περίπτωση αυτή, για να ολοκληρώσω την αφήγησή μου, υπήρξε ένας συνδυασμός παραγόντων και συνθηκών, που οδήγησαν αναπόφευκτα στις προαναφερθείσες δυσάρεστες καταστάσεις. Είχε δημιουργηθεί ήδη ένα αρνητικό κλίμα γύρω από την οικογένεια, η οποία, δέχθηκε και το τελειωτικό ¨χτύπημα¨ με την αλλαγή του υδροφόρου ορίζοντα. Με το πέρας των εργασιών μου, η οικογένεια βρήκε τη-για πολύ καιρό- χαμένη ισορροπία και ηρεμία, ενώ, σύντομα, έκαναν την εμφάνισή τους,και τα πρώτα σημάδια γαλήνης, χαράς και ευημερίας! Έως και τη στιγμή, που γράφω αυτό το βιβλίο, η οικογένεια αυτή ζει ακόμη στο συγκεκριμένο σπίτι, απαλλαγμένη από όλα τα προβλήματα και τις έγνοιες, που τη βασάνιζαν αδιάκοπα.Μια από τις πιο παλιές μαρτυρίες για τις βλαβερές ακτινοβολίες,εντοπίζεται στην Κίνα, την εποχή των τριών Αυτοκρατόρων και των πέντε Ηγεμόνων.Τότε, ο τίτλος του Αυτοκράτορα δεν ήταν κληρονομικός, αλλά δινόταν στους πιο άξιους και πιο καλούς, μέσω εκλογών, από τους Ηγεμόνες της χώρας. Ο Αυτοκράτορας αντιμετωπιζόταν από το λαό ως Θεός και Πατέρας. Την εποχή, λοιπόν,της ακμής του κινέζικου πολιτισμού, όσοι έφεραν το συγκεκριμένο τίτλο,φρόντιζαν  για την υγεία των πολιτών.Μάλιστα, είχαν θεσπίσει νόμο, στα πλαίσια της προσπάθειάς τους αυτής, σύμφωναμε τον οποίο οποιοσδήποτε επιθυμούσε να χτίσει ένα σπίτι όφειλε, προηγουμένως,να συμβουλευτεί έναν ειδικό, έναν εμπειρογνώμονα, που θα τον καθοδηγούσε σχετικά με την καταλληλότητα του σημείου ανοικοδόμησης, ώστε να αποφεύγονταν οι βλαβερές ακτινοβολίες!
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ