V.R.C 811 Plus | Ραβδοσκοπικός ενισχυτής αποστάσεων

V.R.C 811 Plus  | Ραβδοσκοπικός ενισχυτής αποστάσεων

O νέος  Ενισχυτής βεργών VRG 811 PLUS  ενισχύει με βελτιούμενη αγωγιμότητα σε όλους τους τύπους βεργών και εκκρεμή δίνοντας μεγαλύτερη απόσταση και βάθος στον επιθυμητό εντοπισμό . Με τον ενισχυτή όλοι οι χειριστές έχουν δυνατότητα επιτυχίας καθώς το σύστημα δεν είναι πλέον βασισμένο στην ικανότητα για ραβδοσκοπία.O ενισχυτής δίνει στις βέργες μια μικρή τάση ρεύματος που της κάνει περισσότερο αγώγιμες στα ευγενή μέταλλα και παράλληλα θα βοηθήσει τους νέους χρήστες να τις ισορροπούν ευκολότερα κατά την κίνηση τους .
Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του ενισχυτή VRG 811 Plus με την βελτιωμένη αγωγιμότητα ,μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε κάθε ραβδοσκοπικό όργανο για  ανίχνευση μεγαλύτερης  απόστασης και βάθους , με σταθερότερες ενδείξεις στις κινήσεις εντοπισμού των οργάνων ακόμα και  σε περιοχές που έχουν έντονα μαγνητικά πεδία ώστε ο διαχωρισμός των μετάλλων που ψάχνουμε να μην επηρεάσουν τις βέργες σε ψευδή στόχους.
Οδηγίες χρήσης
Συνδέουμε τα δυο καλώδια του ενισχυτή στις δυο άκρες των βεργών στην ειδική θέση που βρίσκετε στην λαβή τις κάθε βέργας στο κάτω μέρος. Στην συνέχεια ανοίγουμε τον διακόπτη από τον ενισχυτή στην θέση ON και βαστάμε στα χέρια μας τις βέργες η τα εκκρεμή σε θέση αναζήτησης.Το ραβδοσκοπικό όργανο θα πάρει αμέσως κατεύθυνση στόχου πάνω στην γραμμή εκπομπής κατευθύνοντας τον χειριστή στο σημείο μηδέν που βρίσκετε το επιθυμητό αντικείμενο.
Τα καλώδια του ενισχυτή που συνδέονται στις βέργες παίζουν ρόλο το δεξιά με το αριστερό. Πρέπει να ενώσουμε πάντα το (κόκκινο +) στην δεξιά βέργα (μαύρο -) στην αριστερή βέργα. Σε μονές βέργες και εκκρεμή το (κόκκινο + ) και το ( μαύρο – )στο αριστερό χέρι του χειριστή για γείωση.
Όλοι οι ενισχυτές που κατασκευάζουμε είναι με διακόπτη ΟΝ – OFF και με φωτεινή ένδειξη lead .
Το σετ περιλαμβάνει
  • Ενισχυτή V.R.C 811 Plus
  • Καλώδια σύνδεσης
  • Οδηγίες χρήσης
  • Εγγύηση 2 χρόνια


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ