ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η γνώση, γύρω από τα μέτρα, που πρέπει να λαμβάνει κανείς, ώστε να ¨θωρακίζει¨ τόσο τον εαυτό του όσο και τους γύρω του, απέναντι στην αρνητική ενέργεια, είναι σημαντική! Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μάθει, από την παιδική τους, κιόλας, ηλικία, να εμπιστεύονται μόνο την όρασή τους! Να αγνοούν δηλαδή καθετί, που δεν μπορεί να γίνει, άμεσα, αντιληπτό με τις βασικές τους αισθήσεις.
Η πραγματικότητα, ωστόσο, διαφέρει. Η ύπαρξή μας είναι πολυσύνθετη, και φέρει πολλά παραπάνω χαρακτηριστικά και γνωρίσματα, από αυτά που νομίζουμε. Ο άνθρωπος διέπεται από ενέργεια, που ρέει άφθονη μέσα του, και η οποία χωρίζεται σε θετική και αρνητική. Με τη δημιουργία του σύμπαντος, έκανε την εμφάνισή της και αυτή. Ωστόσο, εκείνος (ενν. ο άνθρωπος), σπάνια είναι σε θέση να την αντιληφθεί και να τη ¨χαλιναγωγήσει¨. Ως επί το πλείστον, την αγνοεί επιδεικτικά, σε σημείο, μάλιστα, να γίνεται ¨έρμαιό¨ της! Για αυτό και η ανάγκη για διαχείρισή της και λήψη μέτρων προστασίας απέναντί της φαντάζει επιτακτική.
Τους περασμένους αιώνες, ήταν σύνηθες να χρησιμοποιούνται κρυστάλλινοι λίθοι και ενεργειακά πετρώματα και μέταλλα, για την εξουδετέρωση της αρνητικής ακτινοβολίας. Η πρακτική αυτή, χρησιμοποιείται και σήμερα, για την κατασκευή ραβδοσκοπικών οργάνων, που επιτελούν την παραπάνω λειτουργία, πολύ πιο αποτελεσματικά και εύστοχα!
Πριν μερικά χρόνια, βρέθηκα σε ένα σπίτι, στην Πελοπόννησο, για να εξηγήσω κάποια έντονα φαινόμενα, που, μέχρι εκείνη τη στιγμή, παρουσίαζε. Από την πρώτη, κιόλας, στιγμή, που παρευρέθηκα εκεί, αντελήφθην κάποιες περίεργες κινήσεις, τις οποίες δεν μπορούσα να εξηγήσω λογικά. Όσο περνούσαν τα λεπτά, τα φαινόμενα αυτά όλο και γίνονταν πιο έντονα. Μέχρι και η μετακίνηση διαφόρων αντικειμένων υπέπεσε στην αντίληψή μου! Ένιωθα κάποιες παρουσίες γύρω μου, οι οποίες παρατηρούσαν προσεκτικά κάθε μου βήμα και κίνηση.
Σιγά σιγά, κατάλαβα ότι στο συγκεκριμένο σπίτι, είχαν, στο παρελθόν, λάβει χώρα κάποια κομβικής σημασίας γεγονότα, τα οποία και ήταν ¨υπεύθυνα¨ για τη γενικότερη ένταση, που επικρατούσε εκεί. Το πρώτο πράγμα, που έκανα, λοιπόν, ήταν να ¨μελετήσω¨ τον ευρύτερο χώρο, επειδή υποψιαζόμουν ότι, και εδώ, είχαμε να κάνουμε με διασταύρωση αρνητικής ακτινοβολίας με ενεργειακά κανάλια, που περνούσαν από το σπίτι αυτό. Αφού ολοκλήρωσα το παραπάνω βήμα, επισκέφθηκα το τελευταίο, εκ νέου, μετά από λίγο καιρό. Τότε, ξεκίνησα να παίρνω μερικές μετρήσεις, με σκοπό να βρω το σημείο διασταύρωσης. Δεν άργησα να καταλάβω ότι, σε ένα από τα δωμάτια, οι μετρήσεις μου ¨χτυπούσαν ταβάνι¨, γεγονός που ανταποκρινόταν πλήρως και στην πραγματικότητα, αφού, εκεί ήταν, που είχα δει, και εγώ ο ίδιος,, κατά τη διάρκεια της πρώτης μου επίσκεψης, τις πιο έντονες ¨δραστηριότητες¨.
Παρατηρώντας, επί σειρά ωρών, το προαναφερθέν σημείο, διαπίστωσα ότι η διασταύρωση, που πραγματοποιείτο, ¨προκαλούσε¨ ένα είδος μαγνητικών πυλών, οι οποίες συνέδεαν δύο διαφορετικούς κόσμους!
Τώρα, θα ήθελα να σάς αναφέρω και ένα περιστατικό, για το οποίο είχα την ευκαιρία να διαβάσω σε ένα απόσπασμα, από τα χειρόγραφα του θρυλικού λήσταρχου, Φώτη Γιαγκούλα, ο οποίος καταγόταν από το χωριό Μεταξάς Σερβίων. Εκείνος και η συμμορία του, κάθε φορά, που πραγματοποιούσαν μια ¨επιτυχημένη¨ ληστεία, και δεν συλλαμβάνονταν από τις Αρχές, έστελναν στην τελευταία, γράμματα και σημειώσεις, με τα οποία την περιγελούσαν και την ειρωνεύονταν. Το περίεργο, όμως, στο όλο σκηνικό, δεν ήταν η ενέργειά τους αυτή, αλλά το γεγονός ότι κάθε σημείωμα και κάθε γράμμα τους, έφερε στο τέλος του, πέραν των ονομάτων των συμμοριτών, μία σφραγίδα με ένα πολύ περίεργο σχέδιο!
Όταν ρωτήθηκε, από μέλος της ομάδας του, από τί εμπνεύστηκε το σχέδιο αυτό, η απάντησή του, η οποία, παρεμπιπτόντως, υπάρχει καταγεγραμμένη σε έγγραφο, της περιόδου εκείνης, ήταν πολύ γενική και αόριστη. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι ένα βραδύ, που τον κυνηγούσαν οι Αρχές, κρύφτηκε μέσα σε μια σπηλιά. Έχοντας παραμείνει εκεί για πολλές ώρες, κάποια στιγμή, πήρε την απόφαση να πάει σε μια κοντινή πηγή για να πιεί νερό. Τότε, σημειώνει, η φύση ¨σχίστηκε¨ στα δύο και, από μέσα της, ξεπήδησε ένα ανθρωπόμορφο μαύρο πλάσμα, όπως αυτό στη σφραγίδα! Από το φόβο του, ο Γιαγκούλας, έβγαλε το όπλο του και το πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να ακουστεί ένας ήχος, που όμοιό του δεν είχε ξανακούσει. Το πλάσμα αυτό, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, χάθηκε και η φύση επανήλθε στην φυσιολογική της ¨όψη¨.
Με αυτήν την πραγματική ιστορία, ήθελα να ενισχύσω τη θέση μου περί μαγνητικών πυλών, που, κατά καιρούς, δημιουργούνται λόγω των ενεργειακών πλεγμάτων, δίνοντας πρόσβαση σε άλλες, παράλληλες, με τη δική μας, διαστάσεις! Ο τρόπος και οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες γίνεται αυτό, δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να τις γνωρίζουμε ακόμα. Υπάρχουν, επίσης, και ντοκουμέντα (κυρίως κείμενα), από αρχαίους πολιτισμούς, οι οποίοι μπορεί έχουν χαθεί τώρα, αλλά τα χειρόγραφα και οι γνώσεις τους έχουν φτάσει, στο σήμερα, σε μας, αναλλοίωτα και ¨έτοιμα¨ να αξιοποιηθούν
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ