ISIS Gold Silver | ΧΡΥΣΗ ΒΕΡΓΑ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ

Μονή βέργα, τύπου Γ’, επαγγελματικής ραβδοσκοπίας,  ISIS Gold Silver  GEOMAGNETIC
Με πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα τιμή προσφοράς 550  ευρώ

Απόσταση έρευνας:  6 χιλιόμετρα
Βάθος αναζήτησης: 60 μέτρα
Είδος αναζήτησης:  Χρυσός, Ασήμι ,Χαλκός, Κενό


Η βέργα ISIS Gold Silver αποτελεί ένα σπάνιο ραβδοσκοπικό όργανο, υψηλής αγωγιμότητας και προδιαγραφών, κατασκευασμένο από ειδικά  υδραργυρικά μίγματα GEOMAGNETIC (κόκκινα και μαύρα), τα οποία συνδυάζονται ¨αρμονικά¨ τόσο με διάφορα πετρώματα όσο και με πολύτιμους λίθους, καθώς και με τα ευγενή μέταλλα.Οι ¨ρίζες¨ του συνδυασμού αυτού (κατασκευαστικά μιλώντας) εντοπίζονται στο πολύ μακρινό παρελθόν, από την εμφάνιση κιόλας των πολύ πρώιμων πολιτισμών (Ασσύριοι, Αιγύπτιοι, Βαβυλώνιοι, Φοίνικες κ.ο.κ.), όπου επιστρατευόταν, ουκ ολίγες φορές, αφενός για την εύρεση πολύτιμων πετρωμάτων και μετάλλων (όπως χρυσός, ασήμι, χαλκός), αφετέρου για τον εντοπισμό διαφόρων ¨ενεργειακών¨ σημείων-τόπων (κενό).

Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των συλλεκτικών επαγγελματικών ¨εργαλείων¨ αναζήτησης, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον Αντώνη Βλάχο, και βάσει της δικής του αγωγιμότητας και των προσωπικών του αρμονικών συχνοτήτων! Έχει χρησιμοποιηθεί (ενν. από τον ίδιο) σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες (ατμοσφαιρικές και εδαφικές), προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθή λειτουργία του και τα αποτελέσματα που έφερε ήταν απολύτως επιτυχή και άκρως ικανοποιητικά! Ο κύριος λόγος κατασκευής του ήταν (όπως σημειώσαμε και παραπάνω) η αναζήτηση, αρχικά, και η ¨ανίχνευση¨, στη συνέχεια, διαφόρων ενεργειακών σημείων (κενών), με το προαναφερθέν όργανο να έχει ανταποκριθεί άψογα στις ¨απαιτήσεις¨ αυτές, μέχρι τώρα .
Το ISIS Gold Silver, πέραν των μόνιμων GEOMAGNETIC υδραργυρικών γομώσεων, διαθέτει και εσωτερικούς θαλάμους επιλεκτικών γομώσεων, που παρέχουν ελεύθερα τη δυνατότητα στον εκάστοτε χειριστή και να αναζητήσει οποιοδήποτε μέταλλο της αρεσκείας του, συγκεκριμένα και στοχευμένα, καθώς και να ερευνήσει οποιοδήποτε πεδίο άπτεται του προσωπικού του ενδιαφέροντος (π.χ. πηγάδια, τούνελ, καταφύγια κ.τ.λ.).
Η ειδική αυτή βέργα, δεν είναι, σε καμιά περίπτωση, μια συνηθισμένη βέργα. Είναι ένα εξειδικευμένο όργανο, επιλεκτικής έρευνας, ιδανικό για πολύ μεγάλες αποστάσεις και βάθη αναζήτησης, ενώ, η κατασκευή του είναι τέτοια, που του επιτρέπει να υπερκεράσει κάθε πιθανό και απίθανο περιορισμό-εμπόδιο, που μπορεί να ανακύψει, στα πλαίσια της έρευνας!
Δεν επηρεάζεται από εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες, ούτε, ακόμη, και από την επιθυμία του ίδιου του χειριστή! Επίσης, λειτουργεί ανεξαρτήτως εμπειρίας του τελευταίου, δηλαδή δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο το αν ο χειριστής διαθέτει πρότερη εμπειρία και γνώση, πάνω στην τέχνη της ραβδοσκοπίας! Να σημειωθεί εδώ, ότι η ISIS Gold Silver, εντάσσεται στην κατηγορία GEOMAGNETIC, και εντοπίζει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε επιθυμητό στόχο!
 Δυνατότητα σύνδεσης με εσωτερικές πηγές ενέργειας 
Η βέργα Γ’  ISIS Gold Silver είναι εφικτό να συνδεθεί, επιπλέον (εάν αυτό κριθεί, από το χειριστή, αναγκαίο και επιθυμητό), με ενισχυτή σήματος, καθώς και με γεννήτρια συχνοτήτων, εδάφους ή ατμόσφαιρας.
Το σετ περιλαμβάνει
Βέργα ραβδοσκοπίας ISIS Gold Silver, τύπου Γ’ (1 τεμάχιο)
1 αποσπώμενη, ευθεία κεραία, σε 2 τεμάχια (κατηγορίας XL, ελεγχόμενης αγωγιμότητας)
1 στρογγυλή κεραία με πηνίο λήψης
2 δείγματα ¨μαρτύρων¨ (χρυσός και ασήμι)
1 μεταλλική θήκη μεταφοράς
DVD με αποσπάσματα από το βιβλίο ραβδοσκοπίας + οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά (1 τεμάχιο)
Σεμινάριο ραβδοσκοπίας, διάρκειας 1 ώρας, από τον ειδικό ερευνητή, Αντώνη Βλάχο
Κάρτα εγγύησης (2 χρόνια)
Κάρτα μέλους
1 τηλεσκοπική κεραία (κατηγορίας SLIM EXTRA, υψηλής αγωγιμότητας) Εκτός βασικού πακέτου .
*Το συγκεκριμένο επαγγελματικό ραβδοσκοπικό όργανο, ανήκει στην κατηγορία GEOMAGNETIC, και είναι μοναδικό στην κατασκευή του!
Ό, τι πρέπει να γνωρίζει κανείς για την κατασκευή των επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων
Διπλές βέργες τύπου Γ – Υ – Ι
Στις διπλές βέργες τύπου Γ, η κάθε βέργα κατασκευάζεται με κάποιες διαφορές στα μέταλλα και τις επιμεταλλώσεις, όπως και στο βάρος και τη σύνθεση, έτσι ώστε το ραβδοσκοπικό όργανο να δημιουργεί, αφενός, την κατάλληλη αγωγιμότητα (+ και -), αφετέρου να έλκεται από τις εκπομπές εκείνων των μεταλλικών πολύτιμων αντικειμένων, για τα οποία και έχει κατασκευαστεί, αφού, προηγουμένως, έχει μπει στη θέση αναζήτησης. Το πώς θα λειτουργήσει το εκάστοτε ραβδοσκοπικό όργανο έχει να κάνει, σε πρώτη φάση, με την κατασκευή του, καθώς και με τον συνδυασμό των μετάλλων, αφού από εκεί κρίνεται το αν θα έχουμε την επιθυμητή αγωγιμότητα (σύνδεση ραβδοσκοπικού οργάνου με χειριστή), το αν δηλαδή οι αρμονικές συχνότητές μας θα εξισορροπήσουν σε ικανοποιητικό βαθμό με το πρώτο και, κατά συνέπεια, το αν θα είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε με ακρίβεια τον εκάστοτε στόχο της αρεσκείας μας. Σε δεύτερη φάση, έχει να κάνει με την μαγνητική φόρτισή του, η οποία γίνεται με ποικίλους τρόπους, βάσει, πάντοτε, των μετάλλων κατασκευής και των επιμεταλλώσεων.
Οι λεπτομέρειες, κατά τη διάρκεια της δημιουργίας των ραβδοσκοπικών οργάνων, διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στη γενικότερη λειτουργικότητά του (ορθή ή μη), καθώς και στο αν θα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τους πιθανούς στόχους, ανεξάρτητα από τις εδαφικές (επιφάνεια ή υπέδαφος) και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, που θα επικρατούν στον περιβάλλοντα χώρο.
Κάποιος, που δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις πάνω στην τέχνη της ραβδοσκοπίας και την έρευνα, πιστεύει ότι με το να φτιάξει μια μπρουτζόβεργα ή ένα χάλκινο καλώδιο ή, ακόμα, κι ένα σίδερο σε σχήμα ραβδοσκοπικού οργάνου θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με ένα επαγγελματικό. Αυτό, φυσικά, είναι τελείως λάθος γιατί ένα απλό σύρμα μπορεί μεν να εντοπίσει κάποιες εκπομπές μετάλλων, αλλά δεν δύναται να πραγματοποιήσει διαχωρισμό (ταυτοποίηση), και δεν μπορεί, επίσης, να προβεί σε ακριβή εντοπισμό της τοποθεσίας, όπου βρίσκεται θαμμένος ο πιθανός στόχος.Επιπροσθέτως, δεν κρίνεται εφικτό, για ένα απλό σίδερο, να ¨επικεντρωθεί¨ στις λεγόμενες ¨επιθυμητές¨ εκπομπές. Για να γίνουμε πιο σαφείς, αν ένας χειριστής επιθυμεί να εντοπίσει, μέσω της έρευνας, που πραγματοποιεί, ευγενή μέταλλα (λίρες, κοσμήματα, νομίσματα κ.ο.κ.), και χρησιμοποιεί μια ιδιοκατασκευή, ένα ¨όργανο¨ δηλαδή χωρίς τις απαραίτητες προδιαγραφές, το πιθανότερο είναι ότι οι εκπομπές, που θα βρει, θα είναι ¨ψευδείς¨ (οξειδώσεις εδάφους, μαγνητικά πεδία, ηλεκτρικά φορτία, ραδιοκύματα/ραδιοσυχνότητες κ.τ.λ.), και ουδεμία σχέση θα έχουν με τις επιθυμητές, που διοχετεύονται μεν σε ατμόσφαιρα και έδαφος, αλλά εντοπίζονται αν και εφόσον χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα εργαλεία και οι σωστές τεχνικές.
Αυτή είναι και η βασική αιτία, που πάρα πολλοί απογοητεύονται και μένουν με τη λανθασμένη εντύπωση ότι η ραβδοσκοπία δεν είναι για όλους, καθώς και ότι ¨απαιτείται¨ ένα ειδικό χάρισμα, για την ενασχόληση μαζί της. Η πραγματικότητα, ωστόσο, απέχει παρασάγγας από την αντίληψη αυτή, διότι όλοι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, μπορούμε να εντρυφήσουμε στην τέχνη της ραβδοσκοπίας, φτάνει να το θέλουμε πραγματικά!
Είναι βέβαιο ότι πολλοί θα μπερδευτούν (εάν δεν έχουν ήδη μπερδευτεί) σχετικά με το ποιο επαγγελματικό ραβδοσκοπικό όργανο πρέπει να προμηθευτούν, προκειμένου να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς κυκλοφορεί πληθώρα τέτοιων στην αγορά, με ελάχιστα εξ’ αυτών, ωστόσο, να είναι αυθεντικά (είναι, ως επί το πλείστον, αντιγραφές). Για αυτόν, λοιπόν, το λόγο ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος οφείλει να αξιολογήσει πολύ σοβαρά το τί προϊόν θα προμηθευτεί και από ποιό κατάστημα, πριν προβεί στην (τελική) αγορά του πρώτου. Και επειδή η αναφορά μου αυτή δεν θέλω να θεωρηθεί μια προσπάθεια, που αποσκοπεί στην προώθηση των ραβδοσκοπικών οργάνων, που προμηθεύω εγώ προσωπικά, σταματώ εδώ και ο νοών νοείτω.
Μονές βέργες τύπου Γ – Υ – Ι
Στις μονές βέργες η κατασκευαστική μέθοδος διαφέρει σε σχέση με τις διπλές, καθώς τα μέταλλα κατασκευής, στην περίπτωση για την οποία κάνουμε λόγο τώρα, συνδυάζονται (+ και -) στο ίδιο ραβδοσκοπικό όργανο. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι για να λειτουργήσει στον επιθυμητό βαθμό το ραβδοσκοπικό αυτό όργανο (για να απορρίψει, εν ολίγοις, τις παρεμβολές) θα πρέπει να συνδυαστούν η αγωγιμότητά του, η ένταση της μαγνητικής του φόρτισης και, τέλος, οι αρμονικές συχνότητες του ίδιου του χειριστή.Η κατασκευή των μονών βεργών, συγκριτικά με τις διπλές, είναι πιο σύνθετη διαδικασία, καθώς εκεί πρέπει να ληφθούν υπόψιν περισσότερες παράμετροι, προκειμένου να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Βάρος, σχήμα, μήκος, επιμεταλλώσεις, χρόνος μαγνητικής φόρτισης είναι ένα μόνο δείγμα του πόσοι παράγοντες πρέπει να συνδυαστούν σωστά για να φτάσει ο εκάστοτε χειριστής στο αποτέλεσμα της επιθυμίας του.
Κάθε λεπτομέρεια στον κατασκευαστικό τομέα παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς εκεί έγκειται η μετέπειτα λειτουργία (ορθή ή μη) του ραβδοσκοπικού οργάνου, το αν, δηλαδή, θα είναι, μελλοντικά, το τελευταίο σε θέση να εντοπίζει τα επιθυμητά σήματα ή, αντίστοιχα, να απορρίπτει τα ψευδή.
Τα ¨μυστικά¨ της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων έχουν τις ¨ρίζες¨ τους πολλούς  αιώνες πίσω, όταν και η σημερινή τεχνολογία δεν υπήρχε, ούτε καν σαν ιδέα. Η δημιουργία τους πραγματοποιείτο από τους ανθρώπους με τη χρήση φυσικών πόρων και πρώτων υλών, που συνέλλεγαν, με μεγάλη προσοχή, με απώτερο σκοπό/στόχο τόσο τον εντοπισμό μεταλλικών και υγρών στοιχείων, όσο και την ανίχνευση διαφόρων ενεργειών (θετικών-αρνητικών/ ωφέλιμων-ζημιογόνων), που ¨εμπλέκονταν¨ στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Αυτές οι ανεκτίμητης αξίας γνώσεις έφτασαν σε μας, στο σήμερα, κυρίως με την προφορική παράδοση, αλλά και με γραπτές αναφορές, όπως είναι τα διάφορα κείμενα, οι ζωγραφιές, οι τοιχογραφίες κ.ά.
Για να μπορέσει κάποιος να ολοκληρώσει επιτυχώς την κατασκευή ενός επαγγελματικού οργάνου θα πρέπει να διαθέτει, αφενός εκείνες τις γνώσεις, που θα του επιτρέψουν να το κάνει, αφετέρου την πολύχρονη εμπειρία, που θα έχει αποκομίσει τόσο από τις έρευνες όσο και από τους πειραματισμούς.Τα υλικά κατασκευής (μέταλλα, πετρώματα κ.τ.λ.) συνδυάζονται ανάλογα με το πώς θέλουμε να αντιδράει, κατά τη διαδικασία της έρευνας, το ραβδοσκοπικό μας όργανο. Για παράδειγμα, ο συνδυασμός μετάλλων οδηγεί σε Α αποτέλεσμα, ο συνδυασμός πολύτιμων και ημι-πολύτιμων λίθων/πετρωμάτων σε Β και ο συνδυασμός μετάλλων με πετρώματα οδηγεί σε Γ.
Οι ηλεκτρομαγνητικές φορτίσεις, κατά την ολοκλήρωση της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων, φέρνουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι συνδυασμοί, που μπορούν να γίνουν είναι δεκάδες, για αυτό και οι χειρισμοί μας πρέπει να είναι καθ’ όλα λεπτοί, καθώς η ακρίβεια από την ανακρίβεια στο αποτέλεσμα, που θέλουμε, χωρίζονται από μια λεπτή κλωστή.
Εκκρεμή ραβδοσκοπίας
Για τα εν λόγω όργανα αναζήτησης είναι εξαιρετικά σημαντικό να υφίσταται ένα θεωρητικό υπόβαθρο (εξειδικευμένες γνώσεις) πριν κάποιος προβεί στην κατασκευή τους. Συγκεκριμένα, για να μπορέσει ο υποψήφιος κατασκευαστής να φέρει εις πέρας το παραπάνω έργο, απαιτούνται οπωσδήποτε η εμπειρία αλλά και η γνώση πάνω σε θέματα όπως είναι τα πετρώματα, τα μέταλλα, οι επιμεταλλώσεις, οι ενέργειες κ.ο.κ. Τότε, και μόνο τότε, θα είναι σε θέση να δημιουργήσει με τον τρόπο, που ενδείκνυται (με ακρίβεια δηλαδή), τα προαναφερθέντα ραβδοσκοπικά όργανα.
Τα ¨συστατικά¨(κατασκευαστικά υλικά), από τα οποία και απαρτίζονται τα εκκρεμή, θα πρέπει να έρχονται σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους, σε σημείο, μάλιστα, να καθίστανται ουδέτερα προς τον εκάστοτε χειριστή, έτσι ώστε να φορτίζουν, αυστηρά και μόνο, από τις αρμονικές συχνότητες, που εκπέμπει το σώμα του τελευταίου. Καταλυτικό ρόλο στα παραπάνω έχει το σχήμα, το βάρος, ακόμη και το μήκος της αλυσίδας! Αναλόγως το σύνολο και τη ¨φύση¨ των υλικών, από το τα οποία και απαρτίζεται το εκκρεμές, του δίνουμε και το αντίστοιχο σχήμα και βάρος και, κατά συνέπεια, τις (επιθυμητές) αντιδράσεις, που επιθυμούμε να έχει, κατά τη διεξαγωγή της έρευνας.
Κατά τη διάρκεια της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων, τίποτα δεν πρέπει να αφήνουμε στην τύχη, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια θα μπορούσε να αλλάξει δραματικά, προς το χειρότερο, το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τέχνη της δημιουργίας αυτών των ¨πνευματικών εργαλείων¨, συνιστά ένα επτασφράγιστο ¨μυστικό¨, στο οποίο ελάχιστοι έχουν ¨πρόσβαση¨. Όλα αυτά τα δήθεν ραβδοσκοπικά όργανα, που κυκλοφορούν στο εμπόριο, και που κατασκευάζονται χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές, από άτομα, που είναι παντελώς ανίδεα/άσχετα με το αντικείμενο, ουδεμία σχέση έχουν με τα αυθεντικά και εξυπηρετούν, καθαρά και μόνο, στην οικονομική εξαπάτηση του αγοραστικού κοινού. Για αυτό, λοιπόν, προσοχή στις απομιμήσεις! Στο ¨βωμό¨ του εύκολου κέρδους, πολλοί είναι εκείνοι, που ¨ευαγγελίζονται¨ τον εύκολο εντοπισμό και την επιτυχία! Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν τέτοια άτομα. Αν ένα ραβδοσκοπικό όργανο δεν είναι αυθεντικό, όσο κοντά και αν είναι οπτικά, δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει σοβαρή έρευνα (ανίχνευση), στον αιώνα τον άπαντα!


•Research Distance: 6 kilometers
•Search depth: 60 meters
•Search type: Gold, Silver, Copper, cenon.
The ISIS Gold Silver rod is a rare, high-conductivity instrument made of special GEOMAGNETIC mercury blends (red and black) that combine “stone” with both rocks and precious stones, as well as noble metals .
The “roots” of this combination (constructively speaking) are located in the very distant past, from the very early civilizations (Assyrians, Egyptians, Babylonians, Phoenicians, etc.), where, for a few times, the finding of precious stones and metals (such as gold, silver, copper), on the other hand, to locate various “energy” spots.
This particular dowsing instrument, which belongs to the category of collectible professional “search tools”, was created exclusively for Antonis Vlachos, and based on its own conductivity and its personal harmonic frequencies! It has been used (by the same) in extremely adverse conditions (atmospheric and terrestrial) in order to ascertain its proper functioning and the results it brought were absolutely successful and highly satisfactory! The main reason for its construction was (as noted above) the search, initially, and the “detection” of various energy points (gaps), with the aforementioned instrument having responded perfectly to these “demands” so far.
In addition to permanent GEOMAGNETIC Mercury Fillers, ISIS Gold Silver also has internal selective charging chambers that freely allow the operator to search for any metal of his choice, specifically and targeted, as well as to investigate any field that concerns his staff interest (eg wells, tunnels, shelters, etc.).
This special rod is not, in any case, an ordinary bar. It is a specialized instrument of selective research, ideal for very long distances and depths of search, while its construction is such that it allows it to overcome any potential and unlikely limitation-obstacle that may arise in the context of research!
It is not affected by soil and atmospheric conditions, nor even the desire of the operator himself! It also works regardless of the experience of the latter, that is, it does not play any role whether the operator has previous experience and knowledge on the art of dowsing! Please note here that ISIS Gold Silver is part of the GEOMAGNETIC class and instantly and efficiently identifies any desired goal..
Connectivity with internal energy sources:
The ISIS Gold Silver rod is also possible to connect, additionally (if required by the operator, necessary and desired), with a signal amplifier as well as with a frequency, ground or atmosphere generator.
THE SET INCLUDES:
•ISIS Gold Silver, type L rod (1 piece)
•1 distracted, straight antenna, in 2 pieces (Class XL, controlled conductivity)
•1 round antenna with receiving coil
•2 samples of “martyr” (gold and silver)
•1 metal carrying case
•DVD with extracts from the book of dowsing + instructions for use in Greek (1 piece)
•1 hour dowsing seminar by expert researcher Antonis Vlachos
•Warranty card (2 years)
•Membership card
•1 telescopic antenna (SLIM EXTRA class, high conductivity)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ GEOMAGNETIC
Η κατηγορία των συλλεκτικών επαγγελματικών οργάνων αναζήτησης (βέργες και εκκρεμή) Geomagnetic, δεν συνιστούν ραβδοσκοπικά όργανα με την ευρεία έννοια του όρου, αλλά περιλαμβάνουν στο εσωτερικό τους ειδικές γομώσεις, που τα καθιστούν ικανά, αφενός να ανιχνεύουν σε μεγάλο βάθος και απόσταση, αφετέρου να μην λαμβάνουν υπόψιν το εάν ο χειριστής είναι έμπειρος ή άπειρος, εάν διαθέτει ή όχι γνώσεις πάνω στην τέχνη της ραβδοσκοπίας κ.τ.λ.
Η κατασκευή αυτών των εξελιγμένων οργάνων, με τις μόνιμες γεωμαγνητικές γομώσεις στο εσωτερικό τους (γομώσεις πολύτιμων και ημι-πολύτιμων πετρωμάτων και λίθων), επιτρέπει την επίτευξη αρμονικής σύνδεσης, φυσικά, με τον χειριστή, αλλά και με τα υπόγεια ενεργειακά ¨κανάλια¨, που διέπουν τη Γη, στο σύνολό της, οδηγώντας (αναπόφευκτα), έτσι, στον καλύτερο δυνατό εντοπισμό του επιθυμητού στόχου! Αυτό συμβαίνει διότι τα συγκεκριμένα όργανα λαμβάνουν ¨ατόφιες¨ τις ¨δονήσεις¨ και τις ενέργειες, που εκπέμπουν τα αντικείμενα, όπως, ακριβώς, γίνεται, και σε αντίστοιχη περίπτωση, με τους εκάστοτε χειριστές!
Λειτουργούν ως ¨κλειδί¨, που ¨ξεκλειδώνει την πόρτα¨ των εσωτερικών μας δυνάμεων, επιτρέποντάς μας να φτάσουμε σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο. ¨Ελευθερώνουν¨ τα ενεργειακά κέντρα του σώματός μας (chakra) και αποκαθιστούν την πνευματική αλλά και ψυχική μας ηρεμία (ισορροπία), οδηγώντας μας σε έναν καλύτερο, με μηδαμινούς περιορισμούς και παρεμβολές, συντονισμό, τόσο με το όργανο όσο και με το ¨Εγώ¨ μας. Είναι, μάλιστα, ιδανικά και για χώρους πάσης φύσεως (π.χ. επαγγελματικούς), καθώς δύνανται να ¨φτιάξουν¨ τα ήδη φορτισμένα ενεργειακά δίκτυα-ροές, που είναι συνυφασμένα με τις περισσότερες καταστάσεις, με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά (όπως το στρες).
Όλα τα παραπάνω, θα ήταν ιδιαιτέρως σημαντικό να καταφέρναμε να τα εφαρμόσουμε και κατά τη διάρκεια της έρευνας, που είναι και το ζητούμενο στην όλη υπόθεση. Θέτοντας σε λειτουργία δυνάμεις, που πηγάζουν από το ¨μέσα¨ μας (εκ των έσω), όπως ο οραματισμός, η διαίσθηση, η ανώτερη αντίληψη κ.ο.κ., μόνο πιο κοντά θα μπορούσαμε να φτάσουμε στον επιθυμητό μας στόχο, καθώς η αρμονική λειτουργία μεταξύ ύλης και πνεύματος (σώμα και ψυχή) μόνο θετικές συνέπειες θα μπορούσε να έχει για κάποιον/α.
Η τεχνογνωσία και η ¨συνταγή¨, που ¨κρύβονται¨ πίσω από την αρχική σύλληψη και, στη συνέχεια, τη ¨γέννηση¨ , τέτοιου είδους ραβδοσκοπικών οργάνων, έχουν φτάσει, από τα ¨βάθη¨ των προηγούμενων αιώνων, ¨αναλλοίωτες¨ στο σήμερα, μέσω της προφορικής παράδοσης (ενν. από στόμα σε στόμα) αλλά και μέσω διαφόρων κειμένων και ¨μαρτυριών¨, που είναι καταγεγραμμένα σε διαφόρων ειδών βιβλία, όπως π.χ.  σε απόκρυφα, σε ιερά, σε βιβλία υπερβατικής πραγματικότητας κ.ο.κ.
H κατηγορία, λοιπόν, αυτή, στην οποία αναφερθήκαμε εκτενώς παραπάνω, ουδεμία σχέση μπορεί έχει, όπως καθένας μπορεί να καταλάβει από την ανάγνωση του κειμένου αυτού, με τα συμβατικά ηλεκτρονικά και ραβδοσκοπικά όργανα αναζήτησης, καθώς εδώ εμπλέκονται ¨ανώτερες¨ δυνάμεις, πνευματικού και ενεργειακού τύπου!
Πως φτιάχνονται τα  αυθεντικά ραβδοσκοπικά όργανα
Τα ραβδοσκοπικά μας όργανα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε, ότι είναι ένα ατόφιο ¨κομμάτι¨ του μακρινού παρελθόντος, το οποίο έχει φτάσει ¨σώο¨ στις μέρες μας. Ο κάθε χειριστής τους γίνεται έμμεσα ¨μάρτυρας¨ των μυστικιστικών εκδηλώσεων αλλά και της μυστηριακής ατμόσφαιρας που διέπει την όλη διαδικασία της αναζήτησης και έρευνας. Οι επιδόσεις τους δεν προϋποθέτουν κάποια προηγούμενη εμπειρία από τον πρώτο πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Αρκεί μόνο η άσβεστη διάθεση για αναζήτηση και η συνεχής προσπάθεια για σύνδεση με το εσωτερικό του ¨εγώ¨. Για αυτό, λοιπόν, θεωρείται μία τέχνη για αυστηρά εσωτεριστές.
Η αυθεντικότητα των οργάνων αυτών είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο ειδικός ερευνητής Αντώνης Βλάχος χρησιμοποιεί τεχνογνωσία και τεχνικές, παρμένες αυτούσιες από το τότε, κατόπιν μακροχρόνιας μελέτης και έρευνας καθώς και υλοποίησης πολλών, και υπό διάφορες συνθήκες, δοκιμών. Είναι τεχνικές, με λίγα λόγια, ¨ανθεκτικές¨ στο πέρασμα των αιώνων, ιδιαίτερα αποδοτικές, έχοντας εγγυημένα αποτελέσματα. Ενδείκνυνται, φυσικά, για τον οποιονδήποτε και την οποιαδήποτε επιθυμεί να δοκιμάσει την ¨τύχη¨ του/της στην έρευνα.
Η αφοσίωση του, επίσης, στο αντικείμενο αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνουν χώρα έρευνες που αναλαμβάνει να φέρει εις  πέρας, ενώ γίνονται και δοκιμές πάνω στα ίδια τα όργανα προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθή λειτουργία και η άριστη απόδοσή τους. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτήν, είναι, όπως προαναφέραμε, η πολυετής μελέτη μέσα από τον προφορικό αλλά και γραπτό λόγο (έγγραφα, γραπτές μαρτυρίες, αφηγήσεις-παραδόσεις, τοιχογραφίες και ζωγραφιές κ.ο.κ.)
Δεν πραγματοποιούνται δηλαδή περιστασιακά (οι έρευνες), όπως πράττουν οι περισσότεροι. Οι τελευταίοι, συχνά, επιλέγουν να θυσιάζουν γνώσεις και τεχνικές στο ¨βωμό¨ του εύκολου χρήματος και του πλουτισμού, ενώ, δεν είναι λίγες οι φορές, που κυκλοφορούν στην αγορά απομιμήσεις των ραβδοσκοπικών οργάνων, τα οποία και, ασφαλώς, δεν φέρουν σε καμία περίπτωση τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γνώσεις, οι οποίες δεν είναι απαραίτητα, βάσιμες καθώς πολλοί είναι αυτοί που ευαγγελίζονται επαγγελματισμό και ειδίκευση πάνω στο αντικείμενο, ενώ, αντιθέτως, δεν έχουν ίχνος εμπειρίας πάνω στο ¨κομμάτι¨ της αναζήτησης και τον τομέα της έρευνας.
Ο Αντώνης Βλάχος, λοιπόν, είναι σε θέση να εγγυηθεί γραπτώς την άριστη λειτουργία των ραβδοσκοπικών οργάνων καθώς και την αυθεντικότητά τους στον εκάστοτε χειριστή. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά, υπάρχει και η ανάλογη καθοδήγηση μέσα από παρουσιάσεις (manual), οι οποίες συνοδεύουν τα διάφορα προϊόντα, ώστε να λυθεί οποιαδήποτε απορία ανακύπτει στην πορεία της έρευνας. Είμαστε κοντά στον πελάτη προκειμένου αυτός να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να επιτύχει το στόχο, που έχει θέσει. Καλή τύχη!
Φτιάξε ένα μοναδικό προσωπικό  ραβδοσκοπικό όργανο
Αγαπητέ αναγνώστη,
Τα ραβδοσκοπικά όργανα (βέργες και εκκρεμή) συνίστανται ως ιδανική επιλογή, για κάθε τύπου αναζήτηση (πνευματική και μη). Αποτελούν, με λίγα λόγια, αξιόπιστα και ποιοτικά ¨εργαλεία¨ , στα χέρια οποιουδήποτε επίδοξου χειριστή (ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο).
Η εκάστοτε βέργα ή το εκάστοτε εκκρεμές είναι ουσιαστικά η ¨προέκταση¨ του ¨είναι¨ μας. Τ α όργανα αυτά, όντας εμποτισμένα με το πνεύμα μας, μάς στέκονται ως ¨αρωγοί¨ στην καθημερινή προσπάθεια, που καταβάλλουμε (στα πλαίσια πάντοτε του βίου που διάγουμε), προκειμένου να επιτύχουμε είτε σχέδια (απλά ή μεγαλεπήβολα) και στόχους είτε τον εντοπισμό των τελευταίων, όταν η θέση τους παραμένει κρυφή από το κοινό.
Στο εγχείρημα, που διατυπώθηκε παραπάνω, ο χειριστής είναι το Α και το Ω, όταν μιλάμε για την τέχνη της ραβδοσκοπίας. Αν ο ίδιος δε φτάσει σε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και συντονισμού με το ραβδοσκοπικό όργανο, που διαθέτει, και δεν καταβάλει ουσιαστική προσπάθεια και ενέργεια για να γαλουχήσει το πνεύμα του, τότε, και τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά. Τα ραβδοσκοπικά όργανα, όσο καλά και αξιόπιστα να θεωρούνται, από μόνα τους, καλώς ή κακώς, δεν μπορούν να σταθούν.
Τα αποτελέσματα, και δη τα επιτυχή, προκύπτουν, ως επί το πλείστον, από το ¨δέσιμο¨, από τη σύνδεση δηλαδή, που θα επιτύχει ο χειριστής με το όργανο, του οποίου είναι κάτοχος. Το γεγονός ότι ο χειριστής και, κατά συνέπεια, η συγκέντρωση, που θα επιδείξει, συνιστά-εάν θέλουμε να το αποτυπώσουμε ποσοστιαία-το 85 με 90%, δεν αποκλείει απαραίτητα το γεγονός, πώς το υπόλοιπο 10 με 15% (που συνιστά τη βέργα/το εκκρεμές), δεν διαδραματίζει κομβικό ρόλο. Φυσικά και ένα όργανο, κατασκευασμένο ορθά (βάσει αξιόπιστης τεχνογνωσίας) και με ποιοτικό τρόπο, είναι σε θέση να μάς εγγυηθεί καλύτερα αποτελέσματα.
Η γκάμα των ραβδοσκοπικών οργάνων, που μπορεί να βρει κανείς στο κατάστημά μας, είναι ευρεία, όπως μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε, απλά και μόνο, με την είσοδό του στο site μας (www.gold-hunter.gr), και, φυσικά, ανταποκρίνεται, αν όχι σε όλες,  στις περισσότερες επιθυμίες των υποψήφιων χειριστών. Ωστόσο, αποφασίσαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα, έτσι ώστε η σύνδεση χειριστή-οργάνου να φτάσει στο ζενίθ.
Η Vlachos Team, με επικεφαλής των ειδικό ερευνητή Αντώνη Βλάχο, δίνει, λοιπόν, τη δυνατότητα στον καθένα, ανεξαιρέτως, να δώσει ¨σάρκα και οστά¨ στη ¨φαντασίωσή του. Τι εννοούμε με αυτό; Η βέργα ή το εκκρεμές (ανάλογα με την περίπτωση) θα μπορεί, πλέον, να κατασκευαστεί στα ¨μέτρα¨ του χειριστή.
Το κάθε άτομο είναι μια ξεχωριστή οντότητα, μοναδική στο σύμπαν, που εκπέμπει αρμονικές συχνότητες και ενέργεια. Διαθέτει, επίσης, ποικίλα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά (άλλα οξυμένα άλλα αδρανοποιημένα), που συνθέτουν την ευρύτερη ¨εικόνα¨ του (προσωπικότητα) και, έτσι, τον καθιστούν μοναδικό στο είδος του. Πάνω σε αυτό, λοιπόν, και με βασικό μας κριτήριο τις κλίσεις και το τι αρέσει στο χειριστή, είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε ανάλογες βέργες και εκκρεμή.
Βέργες δηλαδή που θα συντονίζουν καλύτερα τις αρμονικές συχνότητες του ατόμου και που θα λαμβάνουν πιο έντονα την ενέργεια, που το τελευταίο θα εκπέμπει. Εκκρεμή με χρώμα και γεωμετρικό σχέδιο, που θα ανταποκρίνονται στην ψυχοσύνθεσή του, και που θα αποτελούν ¨δείγμα¨ του χαρακτήρα του. Η θετικότερη ανταπόκριση στο όργανο συνεπάγεται και καλύτερη προσαρμογή στον περιβάλλοντα χώρο, ως γνωστόν. Και με την καλύτερη προσαρμογή στο χώρο, είναι ζήτημα χρόνου να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα!


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ