ΧΡΥΣΗ ΒΕΡΓΑ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - DION GOLD ΙΙ – DYNAMIC

Όργανο εξειδικευμένης αναζήτησης χρυσού – GOLD DION ΙΙ
Με πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα τιμή προσφοράς 700 ευρώ

  • Απόσταση έρευνας: 6.000 μέτρα
  • Βάθος εντοπισμού: 80 μέτρα

To διάσημο κυκλικό περιστροφικό όργανο εξειδικευμένης αναζήτησης Gold DION II, με τις τρεις τηλεσκοπικές κεραίες λήψης σημάτων εκπομπών, είναι εξειδικευμένο στην αναζήτηση θαμμένων πολυτίμων αντικειμένων σε μεγάλη απόσταση που ξεπερνά τα 6 χιλιόμετρα και σε βάθος που ξεπερνά τα 80 μέτρα.Έχει κατασκευαστεί από ευγενή μέταλλα υψηλής αγωγιμότητας με εσωτερικά Πηνία φυσικών ηλεκτρομαγνητικών παλμών για την λήψη εκπομπών από θαμμένα αντικείμενα, που δημιουργούνται από τα ιόντα στις εδαφικές συνθήκες όπου φιλοξενούνται ευγενή μέταλλα (χρυσό, ασήμι).Το ειδικό αυτό όργανο κατατάσσεται στην κατηγορία των πιο εξειδικευμένων επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων αναζήτησης ευγενών μετάλλων λόγω της πρωτοποριακής κατασκευής και του ειδικού συνδυασμού των μετάλλων από τα οποία έχει δημιουργηθεί στην αναζήτηση των ευγενών μετάλλων.Τα ειδικά πηνία σπειροειδούς περιτύλιξης που έχουν προστεθεί στο εσωτερικό της κυκλικής βάσης, όπου ενώνονται οι κεραίες λήψης, με τον συνδυασμό των ειδικών γομώσεων από ενεργειακά πετρώματα και μέταλλα Κάνουν αυτό το όργανο αναζήτησης να ανταποκρίνεται μόνο σε πραγματικούς στόχους θαμμένων πολυτίμων αντικειμένων (χρυσό, ασήμι, χαλκό) και σε πολύτιμα πετράδια.

Το όργανο εξειδικευμένης αναζήτησης πολύτιμων αντικειμένων είναι από τα ποιο εξελιγμένα στην παγκόσμια κοινότητα των επαγγελματιών ερευνητών. Οι δυνατότητες του δεν περιορίζονται μόνο στην εύρεση αντικειμένων αλλά ανάλογα με την ειδική γόμωση που μπορεί να τοποθετηθεί στο εσωτερικό κυκλικό στροφείο του. Μπορεί να ανιχνεύσει διάφορα ατμοσφαιρικά σήματα και εκπομπές από διάφορες πηγές ενέργειας. Για να οδηγήσει τον χειριστή με μεγάλη ακρίβεια στο σημείο εκπομπής (ηλεκτρομαγνητικά σήματα, ηλεκτρικά σήματα, μαγνητικά πεδία). Επίσης, είναι η εύκολη αναζήτηση στα υγρά στοιχεία (νερό, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, κλπ). Η αναζήτηση του συγκεκριμένου οργάνου ξεπερνά τα δεδομένα των υπολοίπων ραβδοσκοπικών οργάνων και επεκτείνεται και σε αναζήτηση των κενών κοιλοτήτων του εδάφους (σπήλαια, τούνελ, πηγάδια).Αυτό το πολυσύνθετο επαγγελματικό όργανο είναι ένα πολύτιμο εργαλείο έρευνας και αναζήτησης σε όλους τους επαγγελματίες ερευνητές. Δεν επηρεάζεται από ατμοσφαιρικές και εδαφικές συνθήκες και δεν επηρεάζεται και από την θέληση του χειριστή. Λόγω της ειδικής κατασκευής του προσφέρει άμεση ανταπόκριση σε κάθε επιθυμητό στόχο.
Το όργανο εξειδικευμένης αναζήτησης Gold DION II έχει δυνατότητα να συνδεθεί και να συνεργαστεί με όλους τους ατμοσφαιρικούς και εδαφικούς ενισχυτές μοριακών και βίο συχνοτήτων. Προσφέρει στον χειριστή την δυνατότητα να κάνει έναν συνδυασμό ενεργειών για την επιβεβαίωση των πραγματικών στόχων.Αυτό το όργανο αναζήτησης Gold DION II ερευνά σε όλες τις συνθήκες τις ατμόσφαιρας και του εδάφους, της θερμοκρασία και της υγρασίας.
Θάλαμος δειγμάτων στροφείου
Το κυκλικό στροφείο στο εσωτερικό του έχει δυο θαλάμους δειγμάτων. Ο ένας έχει την μόνιμη γόμωση και το πηνίο λήψης και ο άλλος είναι για επιλεκτική γόμωση από τον χειριστή.
Θάλαμος δειγμάτων λαβής
Η λαβή αυτού του οργάνου αναζήτησης έχει στο κάτω του μέρος ειδική τάπα βιδωτή που ανοίγει κατ’ επιλογή του χειριστή για να προσθέσει την γόμωση που επιθυμεί.
Τρόπος λειτουργίας
Το όργανο εξειδικευμένης αναζήτησης Gold DION II λειτουργεί όπως τα περισσότερα επαγγελματικά όργανα ραβδοσκοπίας με διαφορά μόνο τον σίγουρο εντοπισμό του στόχου .
Το σετ περιλαμβάνει
Βέργες( Γ )ραβδοσκοπίας (1τεμάχια )
3.Κεραία ευθεία αποσπώμενη σε 2 τεμαχίων (κατηγορία XL ελεγχόμενης αγωγιμότητας )
Ραβδοσκοπικός ενισχυτής αποστάσεων V.R.G 811 (1τεμάχιο)
4 δείγματα μαρτύρων μετάλλων
1.Θήκη μεταφοράς υφασμάτινη παραλλαγής
DVD Βιβλίο ραβδοσκοπίας + Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά (1τεμάχιο)
Σεμινάριο ραβδοσκοπίας 1 ώρας από των ερευνητή Αντώνη Βλάχο
Κάρτα εγγύησης καλής λειτουργίας
Κάρτα μέλλους
Εγγύηση 5 χρόνια
3.Κεραία τηλεσκοπική (κατηγορία SLIM EXTRA υψηλής αγωγιμότητας ευαισθησίας ) Εκτός βασικού πακέτου .
Ό, τι πρέπει να γνωρίζει κανείς για την κατασκευή των επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων
Διπλές βέργες τύπου Γ – Υ – Ι
Στις διπλές βέργες τύπου Γ, η κάθε βέργα κατασκευάζεται με κάποιες διαφορές στα μέταλλα και τις επιμεταλλώσεις, όπως και στο βάρος και τη σύνθεση, έτσι ώστε το ραβδοσκοπικό όργανο να δημιουργεί, αφενός, την κατάλληλη αγωγιμότητα (+ και -), αφετέρου να έλκεται από τις εκπομπές εκείνων των μεταλλικών πολύτιμων αντικειμένων, για τα οποία και έχει κατασκευαστεί, αφού, προηγουμένως, έχει μπει στη θέση αναζήτησης. Το πώς θα λειτουργήσει το εκάστοτε ραβδοσκοπικό όργανο έχει να κάνει, σε πρώτη φάση, με την κατασκευή του, καθώς και με τον συνδυασμό των μετάλλων, αφού από εκεί κρίνεται το αν θα έχουμε την επιθυμητή αγωγιμότητα (σύνδεση ραβδοσκοπικού οργάνου με χειριστή), το αν δηλαδή οι αρμονικές συχνότητές μας θα εξισορροπήσουν σε ικανοποιητικό βαθμό με το πρώτο και, κατά συνέπεια, το αν θα είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε με ακρίβεια τον εκάστοτε στόχο της αρεσκείας μας. Σε δεύτερη φάση, έχει να κάνει με την μαγνητική φόρτισή του, η οποία γίνεται με ποικίλους τρόπους, βάσει, πάντοτε, των μετάλλων κατασκευής και των επιμεταλλώσεων.
Οι λεπτομέρειες, κατά τη διάρκεια της δημιουργίας των ραβδοσκοπικών οργάνων, διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στη γενικότερη λειτουργικότητά του (ορθή ή μη), καθώς και στο αν θα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τους πιθανούς στόχους, ανεξάρτητα από τις εδαφικές (επιφάνεια ή υπέδαφος) και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, που θα επικρατούν στον περιβάλλοντα χώρο.
Κάποιος, που δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις πάνω στην τέχνη της ραβδοσκοπίας και την έρευνα, πιστεύει ότι με το να φτιάξει μια μπρουτζόβεργα ή ένα χάλκινο καλώδιο ή, ακόμα, κι ένα σίδερο σε σχήμα ραβδοσκοπικού οργάνου θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με ένα επαγγελματικό. Αυτό, φυσικά, είναι τελείως λάθος γιατί ένα απλό σύρμα μπορεί μεν να εντοπίσει κάποιες εκπομπές μετάλλων, αλλά δεν δύναται να πραγματοποιήσει διαχωρισμό (ταυτοποίηση), και δεν μπορεί, επίσης, να προβεί σε ακριβή εντοπισμό της τοποθεσίας, όπου βρίσκεται θαμμένος ο πιθανός στόχος.Επιπροσθέτως, δεν κρίνεται εφικτό, για ένα απλό σίδερο, να ¨επικεντρωθεί¨ στις λεγόμενες ¨επιθυμητές¨ εκπομπές. Για να γίνουμε πιο σαφείς, αν ένας χειριστής επιθυμεί να εντοπίσει, μέσω της έρευνας, που πραγματοποιεί, ευγενή μέταλλα (λίρες, κοσμήματα, νομίσματα κ.ο.κ.), και χρησιμοποιεί μια ιδιοκατασκευή, ένα ¨όργανο¨ δηλαδή χωρίς τις απαραίτητες προδιαγραφές, το πιθανότερο είναι ότι οι εκπομπές, που θα βρει, θα είναι ¨ψευδείς¨ (οξειδώσεις εδάφους, μαγνητικά πεδία, ηλεκτρικά φορτία, ραδιοκύματα/ραδιοσυχνότητες κ.τ.λ.), και ουδεμία σχέση θα έχουν με τις επιθυμητές, που διοχετεύονται μεν σε ατμόσφαιρα και έδαφος, αλλά εντοπίζονται αν και εφόσον χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα εργαλεία και οι σωστές τεχνικές.
Αυτή είναι και η βασική αιτία, που πάρα πολλοί απογοητεύονται και μένουν με τη λανθασμένη εντύπωση ότι η ραβδοσκοπία δεν είναι για όλους, καθώς και ότι ¨απαιτείται¨ ένα ειδικό χάρισμα, για την ενασχόληση μαζί της. Η πραγματικότητα, ωστόσο, απέχει παρασάγγας από την αντίληψη αυτή, διότι όλοι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, μπορούμε να εντρυφήσουμε στην τέχνη της ραβδοσκοπίας, φτάνει να το θέλουμε πραγματικά!
Είναι βέβαιο ότι πολλοί θα μπερδευτούν (εάν δεν έχουν ήδη μπερδευτεί) σχετικά με το ποιο επαγγελματικό ραβδοσκοπικό όργανο πρέπει να προμηθευτούν, προκειμένου να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς κυκλοφορεί πληθώρα τέτοιων στην αγορά, με ελάχιστα εξ’ αυτών, ωστόσο, να είναι αυθεντικά (είναι, ως επί το πλείστον, αντιγραφές). Για αυτόν, λοιπόν, το λόγο ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος οφείλει να αξιολογήσει πολύ σοβαρά το τί προϊόν θα προμηθευτεί και από ποιό κατάστημα, πριν προβεί στην (τελική) αγορά του πρώτου. Και επειδή η αναφορά μου αυτή δεν θέλω να θεωρηθεί μια προσπάθεια, που αποσκοπεί στην προώθηση των ραβδοσκοπικών οργάνων, που προμηθεύω εγώ προσωπικά, σταματώ εδώ και ο νοών νοείτω.
Μονές βέργες τύπου Γ – Υ – Ι
Στις μονές βέργες η κατασκευαστική μέθοδος διαφέρει σε σχέση με τις διπλές, καθώς τα μέταλλα κατασκευής, στην περίπτωση για την οποία κάνουμε λόγο τώρα, συνδυάζονται (+ και -) στο ίδιο ραβδοσκοπικό όργανο. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι για να λειτουργήσει στον επιθυμητό βαθμό το ραβδοσκοπικό αυτό όργανο (για να απορρίψει, εν ολίγοις, τις παρεμβολές) θα πρέπει να συνδυαστούν η αγωγιμότητά του, η ένταση της μαγνητικής του φόρτισης και, τέλος, οι αρμονικές συχνότητες του ίδιου του χειριστή.Η κατασκευή των μονών βεργών, συγκριτικά με τις διπλές, είναι πιο σύνθετη διαδικασία, καθώς εκεί πρέπει να ληφθούν υπόψιν περισσότερες παράμετροι, προκειμένου να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Βάρος, σχήμα, μήκος, επιμεταλλώσεις, χρόνος μαγνητικής φόρτισης είναι ένα μόνο δείγμα του πόσοι παράγοντες πρέπει να συνδυαστούν σωστά για να φτάσει ο εκάστοτε χειριστής στο αποτέλεσμα της επιθυμίας του.
Κάθε λεπτομέρεια στον κατασκευαστικό τομέα παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς εκεί έγκειται η μετέπειτα λειτουργία (ορθή ή μη) του ραβδοσκοπικού οργάνου, το αν, δηλαδή, θα είναι, μελλοντικά, το τελευταίο σε θέση να εντοπίζει τα επιθυμητά σήματα ή, αντίστοιχα, να απορρίπτει τα ψευδή.
Τα ¨μυστικά¨ της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων έχουν τις ¨ρίζες¨ τους πολλούς  αιώνες πίσω, όταν και η σημερινή τεχνολογία δεν υπήρχε, ούτε καν σαν ιδέα. Η δημιουργία τους πραγματοποιείτο από τους ανθρώπους με τη χρήση φυσικών πόρων και πρώτων υλών, που συνέλλεγαν, με μεγάλη προσοχή, με απώτερο σκοπό/στόχο τόσο τον εντοπισμό μεταλλικών και υγρών στοιχείων, όσο και την ανίχνευση διαφόρων ενεργειών (θετικών-αρνητικών/ ωφέλιμων-ζημιογόνων), που ¨εμπλέκονταν¨ στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Αυτές οι ανεκτίμητης αξίας γνώσεις έφτασαν σε μας, στο σήμερα, κυρίως με την προφορική παράδοση, αλλά και με γραπτές αναφορές, όπως είναι τα διάφορα κείμενα, οι ζωγραφιές, οι τοιχογραφίες κ.ά.
Για να μπορέσει κάποιος να ολοκληρώσει επιτυχώς την κατασκευή ενός επαγγελματικού οργάνου θα πρέπει να διαθέτει, αφενός εκείνες τις γνώσεις, που θα του επιτρέψουν να το κάνει, αφετέρου την πολύχρονη εμπειρία, που θα έχει αποκομίσει τόσο από τις έρευνες όσο και από τους πειραματισμούς.Τα υλικά κατασκευής (μέταλλα, πετρώματα κ.τ.λ.) συνδυάζονται ανάλογα με το πώς θέλουμε να αντιδράει, κατά τη διαδικασία της έρευνας, το ραβδοσκοπικό μας όργανο. Για παράδειγμα, ο συνδυασμός μετάλλων οδηγεί σε Α αποτέλεσμα, ο συνδυασμός πολύτιμων και ημι-πολύτιμων λίθων/πετρωμάτων σε Β και ο συνδυασμός μετάλλων με πετρώματα οδηγεί σε Γ.
Οι ηλεκτρομαγνητικές φορτίσεις, κατά την ολοκλήρωση της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων, φέρνουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι συνδυασμοί, που μπορούν να γίνουν είναι δεκάδες, για αυτό και οι χειρισμοί μας πρέπει να είναι καθ’ όλα λεπτοί, καθώς η ακρίβεια από την ανακρίβεια στο αποτέλεσμα, που θέλουμε, χωρίζονται από μια λεπτή κλωστή.
Εκκρεμή ραβδοσκοπίας
Για τα εν λόγω όργανα αναζήτησης είναι εξαιρετικά σημαντικό να υφίσταται ένα θεωρητικό υπόβαθρο (εξειδικευμένες γνώσεις) πριν κάποιος προβεί στην κατασκευή τους. Συγκεκριμένα, για να μπορέσει ο υποψήφιος κατασκευαστής να φέρει εις πέρας το παραπάνω έργο, απαιτούνται οπωσδήποτε η εμπειρία αλλά και η γνώση πάνω σε θέματα όπως είναι τα πετρώματα, τα μέταλλα, οι επιμεταλλώσεις, οι ενέργειες κ.ο.κ. Τότε, και μόνο τότε, θα είναι σε θέση να δημιουργήσει με τον τρόπο, που ενδείκνυται (με ακρίβεια δηλαδή), τα προαναφερθέντα ραβδοσκοπικά όργανα.
Τα ¨συστατικά¨(κατασκευαστικά υλικά), από τα οποία και απαρτίζονται τα εκκρεμή, θα πρέπει να έρχονται σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους, σε σημείο, μάλιστα, να καθίστανται ουδέτερα προς τον εκάστοτε χειριστή, έτσι ώστε να φορτίζουν, αυστηρά και μόνο, από τις αρμονικές συχνότητες, που εκπέμπει το σώμα του τελευταίου. Καταλυτικό ρόλο στα παραπάνω έχει το σχήμα, το βάρος, ακόμη και το μήκος της αλυσίδας! Αναλόγως το σύνολο και τη ¨φύση¨ των υλικών, από το τα οποία και απαρτίζεται το εκκρεμές, του δίνουμε και το αντίστοιχο σχήμα και βάρος και, κατά συνέπεια, τις (επιθυμητές) αντιδράσεις, που επιθυμούμε να έχει, κατά τη διεξαγωγή της έρευνας.
Κατά τη διάρκεια της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων, τίποτα δεν πρέπει να αφήνουμε στην τύχη, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια θα μπορούσε να αλλάξει δραματικά, προς το χειρότερο, το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τέχνη της δημιουργίας αυτών των ¨πνευματικών εργαλείων¨, συνιστά ένα επτασφράγιστο ¨μυστικό¨, στο οποίο ελάχιστοι έχουν ¨πρόσβαση¨. Όλα αυτά τα δήθεν ραβδοσκοπικά όργανα, που κυκλοφορούν στο εμπόριο, και που κατασκευάζονται χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές, από άτομα, που είναι παντελώς ανίδεα/άσχετα με το αντικείμενο, ουδεμία σχέση έχουν με τα αυθεντικά και εξυπηρετούν, καθαρά και μόνο, στην οικονομική εξαπάτηση του αγοραστικού κοινού. Για αυτό, λοιπόν, προσοχή στις απομιμήσεις! Στο ¨βωμό¨ του εύκολου κέρδους, πολλοί είναι εκείνοι, που ¨ευαγγελίζονται¨ τον εύκολο εντοπισμό και την επιτυχία! Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν τέτοια άτομα. Αν ένα ραβδοσκοπικό όργανο δεν είναι αυθεντικό, όσο κοντά και αν είναι οπτικά, δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει σοβαρή έρευνα (ανίχνευση), στον αιώνα τον άπαντα!


•Research Distance: 6,000 meters
•Depth of detection: 80 meters
The famous Gold DION II specialized search circular rotary, with its three telescopic emitting antennae, is specialized in searching for buried precious objects over a distance of more than 6 kilometers and at a depth of more than 80 meters.
It is made of high-conductivity noble metals with internal electromagnetic pulse coils for receiving emissions from buried objects created by the ions in the ground conditions where noble metals (gold, silver) are housed.
This special instrument belongs to the category of the most specialized professional dowsing search tools due to the innovative construction and the special combination of the metals from which it has been created in the search for noble metals.
Special coil added to the inside of the circular base where the receiving antennas are joined by the combination of special charges from energy rocks and metals. This search appliance only responds to real targets of buried precious objects (gold, silver, copper) and precious gems.
It can detect various atmospheric signals and emissions from various sources of energy. To lead the operator with high precision at the transmitting point (electromagnetic signals, electrical signals, magnetic fields). Also, it is easy to search for liquid elements (water, gas, oil, etc.) The search for this instrument overcomes the data of the other dowsing instruments and extends in search of the empty cavities of the soil (caves, tunnels, wells).
It is not affected by atmospheric and soil conditions and is not affected by the operator’s will. Due to its special construction, it offers an immediate response to any desired target.
This Gold DION II search tool explores in all conditions the atmosphere and the soil, temperature and humidity.
How It Works:
The Gold DION II specialized search engine works like most professional dowsing instruments, with only a clear target location.
The set includes:
•Rods (L) of dowsing (1 pieces)
•3. Double 2-segment straight line (XL controlled conductivity category)
•VR.G 811 dowsing distance amplifier (1 piece)
•4 samples of metal control
•1. Textile variant transfer case
•DVD Dowsing book + Instructions for use in Greek (1 piece)
•1 hour dowsing seminar by researcher Antonis Vlachos
•Good performance warranty card
•Member card
•5 year warranty
•3. Antenna telescope (SLIM EXTRA high sensitivity category)

Πως φτιάχνονται τα  αυθεντικά ραβδοσκοπικά όργανα
Τα ραβδοσκοπικά μας όργανα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε, ότι είναι ένα ατόφιο ¨κομμάτι¨ του μακρινού παρελθόντος, το οποίο έχει φτάσει ¨σώο¨ στις μέρες μας. Ο κάθε χειριστής τους γίνεται έμμεσα ¨μάρτυρας¨ των μυστικιστικών εκδηλώσεων αλλά και της μυστηριακής ατμόσφαιρας που διέπει την όλη διαδικασία της αναζήτησης και έρευνας. Οι επιδόσεις τους δεν προϋποθέτουν κάποια προηγούμενη εμπειρία από τον πρώτο πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Αρκεί μόνο η άσβεστη διάθεση για αναζήτηση και η συνεχής προσπάθεια για σύνδεση με το εσωτερικό του ¨εγώ¨. Για αυτό, λοιπόν, θεωρείται μία τέχνη για αυστηρά εσωτεριστές.Η αυθεντικότητα των οργάνων αυτών είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο ειδικός ερευνητής Αντώνης Βλάχος χρησιμοποιεί τεχνογνωσία και τεχνικές, παρμένες αυτούσιες από το τότε, κατόπιν μακροχρόνιας μελέτης και έρευνας καθώς και υλοποίησης πολλών, και υπό διάφορες συνθήκες, δοκιμών. Είναι τεχνικές, με λίγα λόγια, ¨ανθεκτικές¨ στο πέρασμα των αιώνων, ιδιαίτερα αποδοτικές, έχοντας εγγυημένα αποτελέσματα. Ενδείκνυνται, φυσικά, για τον οποιονδήποτε και την οποιαδήποτε επιθυμεί να δοκιμάσει την ¨τύχη¨ του/της στην έρευνα.Η αφοσίωση του, επίσης, στο αντικείμενο αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνουν χώρα έρευνες που αναλαμβάνει να φέρει εις  πέρας, ενώ γίνονται και δοκιμές πάνω στα ίδια τα όργανα προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθή λειτουργία και η άριστη απόδοσή τους. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτήν, είναι, όπως προαναφέραμε, η πολυετής μελέτη μέσα από τον προφορικό αλλά και γραπτό λόγο (έγγραφα, γραπτές μαρτυρίες, αφηγήσεις-παραδόσεις, τοιχογραφίες και ζωγραφιές κ.ο.κ.)Δεν πραγματοποιούνται δηλαδή περιστασιακά (οι έρευνες), όπως πράττουν οι περισσότεροι. Οι τελευταίοι, συχνά, επιλέγουν να θυσιάζουν γνώσεις και τεχνικές στο ¨βωμό¨ του εύκολου χρήματος και του πλουτισμού, ενώ, δεν είναι λίγες οι φορές, που κυκλοφορούν στην αγορά απομιμήσεις των ραβδοσκοπικών οργάνων, τα οποία και, ασφαλώς, δεν φέρουν σε καμία περίπτωση τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γνώσεις, οι οποίες δεν είναι απαραίτητα, βάσιμες καθώς πολλοί είναι αυτοί που ευαγγελίζονται επαγγελματισμό και ειδίκευση πάνω στο αντικείμενο, ενώ, αντιθέτως, δεν έχουν ίχνος εμπειρίας πάνω στο ¨κομμάτι¨ της αναζήτησης και τον τομέα της έρευνας.
Ο Αντώνης Βλάχος, λοιπόν, είναι σε θέση να εγγυηθεί γραπτώς την άριστη λειτουργία των ραβδοσκοπικών οργάνων καθώς και την αυθεντικότητά τους στον εκάστοτε χειριστή. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά, υπάρχει και η ανάλογη καθοδήγηση μέσα από παρουσιάσεις (manual), οι οποίες συνοδεύουν τα διάφορα προϊόντα, ώστε να λυθεί οποιαδήποτε απορία ανακύπτει στην πορεία της έρευνας. Είμαστε κοντά στον πελάτη προκειμένου αυτός να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να επιτύχει το στόχο, που έχει θέσει. Καλή τύχη!


Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας με τα ανανεωμένα προϊόντα σε τιμές  προσφοράς !!!

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ