Ενεργειακός καθαρισμός χώρου


Ενεργειακός καθαρισμός χώρου
Ζούμε σε έναν κόσμο όπου το φως και το σκοτάδι είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η μαγεία είναι η αρνητική χρήση ενεργειών από ανθρώπους γεμάτους κακιά. Οι άνθρωποι που ασκούν μαγεία η λαμβάνουν την βοήθεια μάγων είναι αυτοί που έχουν ένα στόχο στο μυαλό τους, να βλάψουν, να στερήσουν τους άλλους από το να ζουν ειρηνικές ζωές ή και να αρρωστήσουν. Βλάπτουν με την διαδικασία της μαγείας τα θύματα τους καταστρέφοντας οποιαδήποτε πτυχή της ζωής τους,την καριέρα τους, την ευημερία τους δημιουργώντας τους οικονομικά προβλήματα ακόμα και την καταστροφή της υγείας τους. Η μαγεία εξαπλώνεται σαν μεταδοτική ασθένεια και ο κόσμος βυθίζεται στο κακό μεταφέροντας αρνητική ενέργεια σε άλλους ανθρώπους, χάος, καταστροφή και διαταραχή, απορροφώντας τους την θετική τους ενέργεια. Μέρος της μαγείας είναι και τα λεγόμενα "ερωτικά δεσίματα" που κατά τις λαϊκές μαγικές παραδόσεις χρησιμοποιούνταν για ερωτικό δέσιμο του συντρόφου, για την αναθέρμανση της μεταξύ τους σχέση και για να φουντώνουν την αγάπη και το πάθος.
Κάνανε δεσίματα για να επαναφέρουν κάποιον στην ζωή τους, για επιτυχία σε κάθε ζήτημα τους ακόμα και για να φέρουν ένα ανδρόγυνο σε χωρισμό. Ο ειδικός ερευνητής συγγραφέας  Αντώνης Βλάχος μέσω της πολύχρονης εμπειρίας τους ,αντιμετωπίζει και λύνει τέτοιου είδους καταστάσεις.
Συμβουλεύει ότι ο δρόμος για την λύση είναι ο καθαρισμός της αρνητικής ενέργειας με την τέχνη της Ραβδοσκοπίας σε συνδυασμό με την γεωπαθολογία και των εσωτερισμό  . Δημιουργεί μια ισχυρή ενεργειακή ασπίδα προστασίας από παντός είδους επιρροές. Η ψυχική προστασία έχε μεγαλύτερο αποτελέσματα αν γίνεται καθαρισμός αρνητικής ενέργειας και στον χώρο μας (οικία/εργασία). Ο κόσμος βιώνει μεγάλες απώλειες σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.
Εάν τυχαίνουν πολλές κακοτοπιές μαζεμένες, γίνονται κλοπές, χάνονται πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες αδικαιολόγητα ή ακόμα χάνονται χρήματα χωρίς λογική εξήγηση, τότε σίγουρα ευθύνεται η εξωτερική αρνητική ενέργεια που  εισπράττουμε. Ο Αντώνης Βλάχος με την ειδίκευση του πάνω στην Ραβδοσκοπία κάνει έναν δυνατό ενεργειακό καθαρισμό όπου η διάθεση και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο θετική. Ο καθαρισμός των επαγγελματικών χώρων, γίνεται αντιληπτός τόσο από τον καταστηματάρχη όσο και από τους πελάτες. Αυξάνει την ροή του χρήματος και θέτει γερές βάσεις για επιτυχίες στην επιχείρηση. Όλα στο περιβάλλον μας έχουν μια δόνηση ενέργειας και επηρεάζουν την ευημερία μας. Γι'αυτό είναι σημαντικό με την βοήθεια ενός ειδικευμένου ερευνητή  να καθαρίζουμε την αρνητικότητα  και να καλωσορίζουμε την θετική ενέργεια στο χώρο μας.
Όλα τα κείμενα, που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (www.gold-hunter.gr), συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντώνη Βλάχου. Κατά συνέπεια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση του πρώτου, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού/κατόχου του.



Vlachos Antonis
Τηλ :210 5981296 - 215 5405045 – 6974 115 407

Κατάστημα : Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά από 09:00 ππ έως 16:00 μμ  Σάββατο από 09:00 έως 14:00


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ