ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΗΣΑΥΡΩΝ


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΗΣΑΥΡΩΝ

Η εταιρεία  μας Gold Detector – Alexopoulos  αναλαμβάνει επαγγελματικές έρευνες  αποκάλυψης θαμμένων αντικειμένων   με τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά όργανα ανίχνευσης  ευγενή μέταλλων .
 Η άρτια εκπαιδευμένη ειδική ομάδα ερευνών  της  εταιρεία μας Gold Detector – Alexopoulos  με επικεφαλής των ερευνητή Αντώνη Βλάχο μπορεί να φέρει τα θετικότερα αποτελεσμένα στην  κάθε έρευνα  που αναλαμβάνει και στις ποιο δύσκολες εδαφικές συνθήκες.
Η πολυετή εμπειρία την ειδικής ομάδας μας στον χειρισμό των  τεχνολογικών οργάνων εγγυούνται  την αποκάλυψη κάθε στόχου σε οποιασδήποτε συνθήκες  εδαφικές ακόμα και σε πολύ μεγάλα βάθη.
Η εταιρεία  Gold Detector – Alexopoulos   προσφέρει υψηλές υπηρεσίες έρευνας σε όλους τους πελάτες που δεν θέλουν να δαπανήσουν χρήματα σε αγορές οργάνων ανίχνευσης για μια μονωμένη έρευνα που επιθυμούν να κάνουν   .
Παράλληλα η εταιρεία Gold Detector – Alexopoulos   αναλαμβάνει όλη την διαδικασία της εκδόσεις άδειας ερευνών  από την αρμόδια κρατική υπηρεσία του υπουργείου πολιτισμού βάση της Ελληνικής νομοθεσίας   .

Ενοικίαση ανιχνευτών χρυσού

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ