ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ


Με  μια σύντομη έρευνα στο internet  θα ανακαλύψετε  ότι η αγορά ενός ανιχνευτή μετάλλου    δεν είναι εύκολη υπόθεση , η πληθώρα από της μάρκες και οι  τεχνικές ιδιότητες του κάθε ανιχνευτή   σίγουρα θα σας προκαλέσουν σύνχηση  για το ποια θα είναι η σωστή απόφαση που θα πρέπει να πάρετε ώστε τα χρήματα σας να μην  δαπανηθούν άσκοπα με έναν ανιχνευτή χαμηλών δυνατοτήτων  η με έναν ανιχνευτή που δεν ταιριάζει στην έρευα που θέλετε να κάνετε

Μερικοί προσπαθούν να περάσουν λανθασμένα μηνύματα   για την ενοικίαση των ανιχνευτών ώστε να προωθήσουν   μόνο την πώληση παρουσιάζοντας εξαιρετικά δύσκολη  και λάθος όλη την διαδικασία  .

Φτάνουν ακόμα και στο σημείο να παρουσιάζουν ολόκληρες αναρτήσεις στις ιστοσελίδες τους δήθεν  για το πόσο δύσκολο είναι  κάποιος να δουλέψει ένα ανιχνευτή σε μια έρευνα, αναφέρουν  ακόμα για τον μεγάλο  δήθεν χρόνο που χρειάζεται κάποιος να μάθει έναν ανιχνευτή   , μια γενική προσπάθεια στο να αποτρέψουν την οικονομική λύση τις ενοικίαση με απώτερο σκοπό την προώθηση τις  πώληση και το υψηλό κέρδος     χωρίς να δίνουν την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει   και να πειραματιστεί σε διάφορους  ανιχνευτές   .

Η δήθεν σχολιασμοί   από διάφορους για τον βαθμό δυσκολίας έρευνας των ανιχνευτών   για τους ήχους που εκπέμπουν σε κάθε στόχο  και των πετρωμάτων  είναι πολύ άστοχοι γιατί με μια σοβαρή εκπαίδευση  από  το εξειδικευμένο προσωπικό μας όλα αυτά μπορεί κάποιος να τα μάθει  σε ελάχιστο χρόνο  και χωρίς κόστος

Η εταιρεία μας δεν είναι αντίθετη στην  πολιτική της σωστής πώλησης   και σε καμιά περίπτωση  δεν θέλουμε να θίξουμε καμιά εταιρεία η επιχείρηση που προωθεί την πώληση με σωστό τρόπο και με σεβασμό στον αγοραστή  . 

Εμείς  παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας  και την εναλλακτική λύση της ενοικίασης με πολύ χαμηλό κόστος  σε όλους τους τύπους των ανιχνευτών   ώστε να μην χρειάζεται κάποιος να δαπανήσει μεγάλα ποσά  για μια  μονωμένη  έρευνα   η για ένα ξεκίνημα στο χόμπι τις έρευνας . 

Παράλληλα διαθέτουμε και ειδικευόμενο προσωπικό που είναι διαθέσιμο να σας εκπαιδεύσει στην σωστή χρήση του ανιχνευτή που θα επιλέξετε για ενοικίαση η για αγορά.

Η  σωστή χρήση των  ανιχνευτών    είναι πολύ απλή  και διασκεδαστική  εμπειρία  και δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις , με την κατάλληλη εκπαίδευση που σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν σε φυσικό περιβάλλων και σε πραγματικές συνθήκες  θα γίνει μια απολαυστική εμπειρία έρευνας  που θα σας μείνει αξέχαστη και σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρων να ασχοληθείτε με το αυτό το χόμπι .

Ξεκινώντας με την ενοικίαση ενός ανιχνευτή  σας δίνετε η δυνατότητα να δοκιμάσετε διάφορους τύπους ανιχνευτών  με πολύ χαμηλό κόστος  ώστε να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρία  για το ποιος ταιριάζει καλύτερα στις έρευνες που επιθυμείτε να κάνετε   .



Η ενοικίαση  σας προφυλάσσει από μια άσκοποι και βιαστική αγορά , πριν δαπανήσετε χρήματα για αγορά  δοκιμάστε ποιος τύπος σας ταιριάζει και ποιος ανιχνευτής είναι αξιόπιστος  .



Η ενοικίαση ανιχνευτών μέταλλου δεν απαγορεύεται  και δεν υπάρχουν ποινικές κυρώσεις στον  ενδιαφερόμενο χρήστη . Κάποιοι δήθεν επαγγελματίες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους υποψήφιους ενδιαφερομένους με απώτερο σκοπό την τυφλή πώληση των ανιχνευτών μετάλλου  χωρίς  να δίνουν την δυνατότητα δοκιμής στον ενδιαφερόμενο.

Η δυνατότητα  της ενοικίασης των ανιχνευτών μετάλλου – χρυσού  προστατεύει τον ενδιαφερόμενο αγοραστή από μια άσκοπη και δαπανηρή αγορά , και του δίνει την δυνατότητα να εκτιμήσει αντικειμενικά  όλες τις δυνατότητες που έχει ο ανιχνευτής αγνοώντας  τα κατευθυνόμενα λογία των πωλητών .

Η έντονη λασπολογία κάποιον  πωλητών  για δήθεν απαγόρευση  στις ενοικίασης ανιχνευτών, είναι ψευδές γιατί η νομοθεσία είναι ίδια προς την  αγορά και προς την ενοικίαση , ο απώτερος σκοπός τους είναι το γρήγορο κέρδος  με μεθόδους περασμένων εποχών.

Οι απαρχαιωμένες μέθοδοι πώλησης που προσπαθούν κάποιοι δήθεν πωλητές με ανιχνευτές μετάλλου χαμηλού προφίλ  μεθοδεύουν να   τρομοκρατήσουν  τους  πιθανούς αγοραστές ώστε να τους αποτρέψουν για δοκιμή και να τους προωθήσουν στην κατευθυνόμενη μάρκα η τύπο ανιχνευτή που θέλουν να ξεστοκάρουν με μια  γρήγορη πώληση  .

Όλες αυτές οι προσπάθειες τους   πέφτουν στο κενό , αυτές τις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε .



Ο σεβασμός προς των αγοραστή αποδεικνύεται  από των πωλητή όταν του δίνεται η επιλογή της δόκιμης  και της σύγκρισης.

Στο κατάστημα μας δίνουμε τις δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να συγκρίνουν τις δυνατότητες  από όλους τους τύπους  και μάρκες ανιχνευτών με την  υπηρεσία  της ενοικίασης  σε πολύ χαμηλές τιμές  .

Προσφέροντας σε όλους τους καταναλωτές την δυνατότητα της σωστής αγοράς ενός αξιόλογου δοκιμασμένου  ανιχνευτή χρυσού.

 



Επισήμανση του υπουργείου για την ενοικίαση:
1. Οι συσκευές που διατίθενται προς ενοικίαση θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένες στο παραπάνω ειδικό μητρώο.

2. Οι ενοικιαστές των παραπάνω μηχανημάτων θα πρέπει κατέχουν την κατά νόμο άδεια προκειμένου να προβαίνουν στην χρήση των μηχανημάτων που ενοικιάζουν, προσκομίζοντας προηγουμένως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με το 2. Σχετικό.

3. Η χρήση ανιχνευτών μετάλλου άνευ αδείας, τιμωρείται σύμφωνα με αρ. 62 του ανωτέρου 1 σχετικού.

 Παράγραφος 1.: «Η κατοχή ανιχνευτών ή και οργάνων τελεί υπό τον έλεγχο των Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού (ΥΠ. ΠΟ.Τ).

Προς τούτο κατά την πώληση ή και απόκτηση καθ’ οιονδήποτε τρόπο των ανιχνευτών ή και οργάνων στην ημεδαπή, επιβάλλεται να συμπληρώνεται από τους ιδιώτες έντυπο δελτίο κατοχής ανιχνευτών ή και οργάνων, όπως το συνημμένο στην παρούσα παράρτημα, συνοδευόμενο από επικυρωμένο αντίγραφο, από Δημόσια Αρχή, Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.

Το πρωτότυπο του δελτίου αυτού, η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης του οποίου θα βαραίνει τόσο τους ιδιώτες αγοραστές ή ιδιοκατασκευαστές όσο και τους πωλητές οργάνων διασκόπησης για τα στοιχεία που υποχρεούται να δηλώνει έκαστος, αποστέλλεται από τον αγοραστή στην αρμόδια Διεύθυνση Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών του ΥΠ.ΠΟ.Τ., στην οποία τηρείται ειδικό μητρώο.

Το ειδικό αυτό μητρώο τηρείται και σε ψηφιακή μορφή, είναι δε προσιτό στις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Τ. ή άλλων Υπουργείων και άλλων αρμοδίων αρχών. Την ίδια υποχρέωση συμπληρώσεως και αποστολής του εντύπου δελτίου υπέχουν και όσοι εισάγουν στην ελληνική επικράτεια ανιχνευτές και όργανα, τα οποία απέκτησαν στην αλλοδαπή. Μετά την περιέλευση του ανωτέρω δελτίου και την εγγραφή στο ειδικό μητρώο εκδίδεται σχετική βεβαίωση.»

Η ενοικίαση ανιχνευτών δεν απαγορεύεται

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ