ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD ΆΜΙΣΣΟΣ TIMH 160 €

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ -  GOLD ΆΜΙΣΣΟΣ  TIMH 160 €


Το ΕΚΚΡΕΜΕΣ - GOLD ΆΜΙΣΣΟΣ  είναι κατασκευασμένο  μόνο με ευγενή μέταλλα με επιχρύσωση μεγάλης περιεκτικότητας , για υψηλή αγωγιμότητα  στον εντοπισμό  πολύτιμων αντικειμένων ,(  χρυσό , ασήμι  ) .

Το  υψηλό επίπεδο ευαισθησίας του συγκεκριμένου ραβδοσκοπικού οργάνου , μπορεί να εντοπίζει εκτός  από  πολύτιμα αντικείμενα και πηγές ενέργειας  , (ηλεκτρομαγνητικά παιδία ,ηλεκτρικές συχνότητες ,εντοπισμό ψυχοενεργιακών και παραφυσικών φαινόμενων ).
Το ειδικά σχεδιασμένο σχήμα του ,σε συνδυασμό των ευγενή  αγώγιμων μέταλλων που έχει κατασκευαστεί το κάνει να δονείτε η να περιστρέφεται  άμεσος όταν λαμβάνει κάποια εκπομπή από ηλεκτρομαγνητικά κύματα .
 
Θάλαμος δειγμάτων
Το Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ έχει εσωτερικό θάλαμο επιλεκτικών  μαρτύρων , ο χειριστής μπορεί να τοποθετήσει στον εσωτερικό θάλαμο  δήγμα από αυτό  που θέλει να εντοπίσει  ώστε το εκκρεμές να εντοπίσει και συνδεθεί με  την  γραμμή εκπομπής μόνο για το συγκεκριμένο  που θέλουμε να εντοπίσουμε , με αυτόν τον τρόπο το εκκρεμές δημιουργεί στον πυρήνα του μια ηλεκτρομαγνητική έκρηξη έλκοντας τις εξωτερικές εκπομπές της ίδιας συχνότητας
    
Απόσταση εντοπισμού αντικειμένων
 Το Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ  μπορεί να ανιχνεύσει θαμμένα αντικείμενα σε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις  ακόμα και στις ποιο δύσκολες εδαφικές συνθήκες.

Βάθος εντοπισμού αντικείμενων
Το εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ   δεν έχει απεριόριστο στο βάθος , μπορεί να ανιχνεύει ακόμα και μικρές ποσότητες σε απεριόριστο βάθος .

Εύκολος χειρισμός ανίχνευσης
Με το   Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ   και οποίο άπειρος χειριστής μπορεί να το λειτουργήσει από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσει στα χέρια του , η άμεση ενεργοποίηση του εκκρεμές στην ανθρώπινη ενέργεια,  οφείλετε στην αγώγιμη κατασκευή του και στον εσωτερικό θάλαμο δειγμάτων μαρτύρων που προκαλεί ηλεκτρομαγνητισμό έλκοντας όλες τις επιθυμητές εκπομπές των  στόχων  έρευνας  .

Εντοπισμός ψυχοενεργιακών και παραφυσικών δονήσεων
Το  Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ   είναι το καταλληλότερο ραβδοσκοπικό όργανο που μπορεί να εντοπίζει τις χαμηλές συχνότητες ψυχοενεργιακών και παραφυσικών δονήσεων, η υψηλή ευαισθησία του είναι ικανή να εντόπιση κάθε πηγή ενέργειας αμέσως  από όπου και αν προέρχεται ακόμα και σε συνθήκες δύσκολες  ατμοσφαιρικές με έντονη δραστηριότητα.

Αυτόματη φόρτιση ενέργειας
Το  Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ   φορτίζει αυτόματα από την ενέργεια του χειρίστη από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσει  στα χέρια του , δεν χρειάζεται προθέρμανση από τον χειριστή,  όπως συμβαίνει στα   τα υπόλοιπα ραβδοσκοπικά όργανα .

Ανάγνωση θερμότητας ( ΑΥΡΑ )ζωντανών οργανισμών
Το  Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ   είναι κατάλληλο για την ανάγνωση της Αύρας σε ζωντανούς οργανισμούς , μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διάγνωση  , πρόληψη , θεραπεία ,κλπ , διαφόρων  ψυχικών αντιδράσεων  .

Προβλέψεις
Το  Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ   έχει την δυνατότητα εντοπισμού ζωντανών οργανισμών, για  την πρόβλεψη των δραστηριοτήτων τους  στο  παρελθόν η στο μέλλον , δίνοντας την δυνατότητα  και στον ποιο άπειρο χειριστή να  αποκτήσει  σημαντικές πληροφορίες  για θέματα που τον απασχολούν.    Οι προβλέψεις ακόμα και σε καταστάσεις , πράγματα ,κλπ  φανερώνονται μπροστά στον χειριστή  αμέσως με ξεκάθαρες ενδείξεις   . 

Μετατροπή ενεργειών
Το  Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ    λόγο του θετικού ενεργειακού κύματος που εκπέμπει όταν συνδεθεί με τον χειριστή απωθεί αμέσως κάθε αρνητική ενέργεια γύρο από τον χειριστή και από το κοντινό περιβόλων που βρίσκεται  .Η συνεχόμενες  χαμηλές δονήσεις εκπομπών που ενεργοποιούνται στο συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο  με την σύνδεση του χειριστή απενεργοποιούν κάθε αρνητική ενέργεια που θα μπορούσε να αποπροσανατολίσει την επιθυμητή έρευνα μας .

Παρεμβολές      
Το  Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ    δεν επηρεάζεται στην έρευνα και στον εντοπισμό  από εξωτερικούς παράγοντες , ηλεκτρικές καταιγίδες , ραδιοκύματα ,μαγνητικές τρύπες , κλπ .Ο πυρήνας του οργάνου δημιουργεί  έντονο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εμποδίζοντας κάθε εξωτερικό παράγοντα να εισχωρήσει στον εσωτερικό του  .

Απομακρυσμένη έρευνα
Το  Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ    μπορεί πολύ εύκολα να εντοπίσεις και να αναγνωρίσει οπουδήποτε στόχο από οποιαδήποτε απόσταση , μπορεί να ανιχνεύσει ένα αντικείμενο η ένα ζωντανό οργανισμό μέσα από έναν χάρτη η μια φωτογραφεία.

Εντοπισμός παράλληλων διαστάσεων  
Το  Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ    έχει την δυνατότητα να εντοπίζει από τον φυσικό μας κόσμο τις εκπομπές παράλληλων διαστάσεων , οδηγώντας  μας στο  ακριβής σημείο διασταυρώσεις , τα γνωστά στους περισσότερους ερευνητές σημεία δύναμης που συγκεντρώνετε μεγάλη ποσότητα ενεργειακής  θεραπευτικής ακτινοβολίας .

Κατασκευαστής
Το  Εκκρεμές GOLD  -ΆΜΙΣΣΟΣ    έχει κατασκευαστεί εξολοκλήρου από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο μετά από πολλές μακρόχρονες δοκιμές και πειραματισμούς σε φυσικούς και παραφυσικούς στόχους. Η πολύχρονη εμπειρία του στις κατασκευές των ραβδοσκοπικών οργάνων εγγυούνται σίγουρα αποτελέσματα ακόμα και από άπειρους χειριστές.

Εγγύηση  καλής λειτουργιάς
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο έχει εγγύηση καλής λειτουργιάς εφόρου ζωής , δίνοντας την επιλογή στον  κάθε αγοραστή αν δεν μείνει ευχαριστημένος να το επιστρέψει εντός 5 ημερών από την ημερομηνία αγοράς  και να πάρει πίσω όλο το ποσό αγοράς.

Προσωπικό μήνυμα
Ερευνητής – Αντώνης Βλάχος

Όλα τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου οργάνου είναι πραγματικά  και έχουν διαπιστωθεί σε πραγματικές έρευνες.
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι ένα πολύτιμο εργαλείο ανίχνευσης για ερευνητές που επιθυμούν έρευνες υλικών και πνευματικών στόχων

Σας εύχομαι καλές επιτυχίες     
     

 

Gold Detector –Alexopoulos
Ενοικίασεις πωλήσεις  ανιχνευτών χρυσού – μέταλλου
Όλων των τύπων και όλες οι μάρκες στις ποιο οικονομικές λύσεις
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη  ποικιλία ειδικών   επαγγελματιών ραβδοσκοπικών οργάνων   χρυσού στις ποιο οικονομικές λύσεις .Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές  είναι υψηλής αγωγιμότητας για εύρεση πραγματικών στόχων  .
Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – 6974 115 407





Gold detectors

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ