ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD IKARIOS 350 €

ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD IKARIOS 350 €



Η ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD IKARIOS έχουν κατασκευαστεί χειροποίητα από ευγενή μέταλλα  μεγάλης περιεκτικότητας σε χρυσό  για μεγαλύτερη   ευαισθησία  και αγωγιμότητας για την ανίχνευση και εντοπισμό ευγενών μετάλλων  ( χρυσό , ασήμι , χαλκό , ορείχαλκο )σε μεγάλο βάθος και απόσταση .

Η μεγάλη ευαισθησία  αυτών των συγκεκριμένων  ραβδοσκοπικών οργάνων μπορούν να ανιχνεύσουν με μεγάλη  ευκολία τα  ηλεκτρομαγνητικά παιδιά που παράγονται σε κλειστούς χώρους  εντοπίζοντας και ανιχνεύοντας εισόδους, τούνελ , σπήλαια , καταπακτές , πηγάδια , καταφύγια, υπόγειες στοές ,

Διαχωρισμός μετάλλων    
Η ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD IKARIOS είναι ειδικά κατασκευασμένες για να διαχωρίζουν τα μέταλλα που ανιχνεύουν δίνοντας ξεκάθαρες ενδείξεις στο χειριστή για την ταυτότητα του θαμμένου αντικειμένου ακόμα και στις δυσκολότερες  εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες.

Απόσταση ανίχνευσης   
Η ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD IKARIOS  μπορούν  να ανιχνεύσουν ένα θαμμένο αντικείμενο από απόσταση 2 χιλιομέτρων ανεξαρτήτως όγκου , κατευθύνοντας τον χειριστή πάνω στο ακριβές σημείο.

Βάθος ανίχνευσης 
Η ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD IKARIOS  μπορούν να εντοπίσουν μικρά και μεγάλα θαμμένα αντικείμενα σε απεριόριστο βάθος , και να φανερώσουν στο χειριστή με  ακριβές μετρήσεις το πραγματικό βάθος που βρίσκεται το αντικείμενο   .

Απόρριψη πετρωμάτων
Η ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD IKARIOS  απορρίπτουν αυτόματα όλους τους ψευδούς στόχους που εκπέμπουν κάποιες κατηγορίες πετρωμάτων, η κατασκευή των συγκεκριμένων ραβδοσκοπικών οργάνων έχει γίνει με συγκεκριμένα  αγώγιμα  υλικά που ακυρώνουν τις ψευδές  εδαφικές εκπομπές   .

Απόρριψη μαγνητικών κυμάτων
Η ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD IKARIOS  δεν επηρεάζονται από τα μαγνητικά παιδιά που συσσωρεύονται στην ατμόσφαιρα  , η ειδική κατασκευή των συγκεκριμένων οργάνων  προσφέρει μια φυσική ασπίδα προστασίας αντικρούοντας όλες τις μαγνητικές εκπομπές τις ατμοσφαίρας.

Απόρριψη ψευδών στόχων     
Η ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD IKARIOS   λαμβάνει μόνο συνεχόμενες  εκπομπές από ευγενή μέταλλα που βρίσκονται θαμμένα  στο έδαφος για μεγάλη χρονική περίοδο  , η μικρές και διακεκομμένες εκπομπές που δημιουργούν οι διάφορες  εδαφικές καταστάσεις , οξειδώσεις , μαγνητικά πετρώματα ,, υγρασία ,βλάστηση , κλπ   αγνοούνται και δεν ανιχνεύονται από το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο .   

Φόρτωση ενέργειας 
Το Εκκρεμές  GOLD  IFESTOS  φορτίζει αυτόματα από την ενεργεία του κάθε χειριστή μέσος χωρίς να χρειάζεται προθέρμανση πριν από κάθε χρήση .

Κατασκευαστής
Η ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD IKARIOS   έχει κατασκευαστεί εξολοκλήρου από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο μετά από πολλές μακρόχρονες δοκιμές και πειραματισμούς σε φυσικούς και παραφυσικούς στόχους. Η πολύχρονη εμπειρία του στις κατασκευές των ραβδοσκοπικών οργάνων εγγυούνται σίγουρα αποτελέσματα ακόμα και από άπειρους χειριστές.

Εγγύηση  καλής λειτουργιάς
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο έχει εγγύηση καλής λειτουργιάς εφόρου ζωής , δίνοντας την επιλογή στον  κάθε αγοραστή αν δεν μείνει ευχαριστημένος να το επιστρέψει εντός 5 ημερών από την ημερομηνία αγοράς  και να πάρει πίσω όλο το ποσό αγοράς.

Προσωπικό μήνυμα
Ερευνητής – Αντώνης Βλάχος
Όλα τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου οργάνου είναι πραγματικά  και έχουν διαπιστωθεί σε πραγματικές έρευνες.
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι ένα πολύτιμο εργαλείο ανίχνευσης για ερευνητές που επιθυμούν έρευνες υλικών και πνευματικών στόχων

Σας εύχομαι καλές επιτυχίες     
     

Ανιχνευτές χρυσού

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ