GOLDENGATE PLUS 3D

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
GOLDENGATE PLUS 3D



ΑΝΙΧΝΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο GOLDENGATE PLUS 3D- Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ο οποίος μετατρέπει την συνηθισμένη χρήση ανιχνευτών μέταλλων (metal detectors) σε μια μοναδική εμπειρία, είναι ο πρώτος ανιχνευτης χρυσού στον κόσμο που μπορεί να κάνει το σήμα-σχήμα και το σήμα-διάσταση σε συνεργασία με το στόχο σε πραγματικό χρόνο. Επίσης διαθέτει ένα ενσωματωμένο GPS. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έρχεται με το GPS είναι η TRACKING. D.I.S.S. τεχνολογία, η οποία έχει αναπτυχθεί πρόσφατα

Ο gold detector GOLDENGATE PLUS 3D διαχωρίζει τα ανιχνευόμενα μέταλλα σε 3 διαφορετικές ομάδες ως χρυσός / μη σιδηρούχα, σίδηρος, χάλυβας / κράματος και παρέχει τα αποτελέσματα στο χρήστη αμέσως. Όλες αυτές οι τεχνολογίες είναι διαθέσιμες σε έναν ανιχνευτη μεταλλων συλλογικά για πρώτη φορά χάρη στους μηχανικούς της nokta. Διαθέτει 10 γλωσσικές επιλογές, προκαθορισμένες λειτουργίες αναζήτησης και προσαρμόσιμα προσωπικά θέματα, θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του να απολαμβάνουν ευχάριστες αναζητήσεις.

ΣΗΜΑ-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ

Ο GOLDENGATE PLUS 3D gold detector for sale συνεργάζεται με το σήμα που λαμβάνει από το στόχο με τις διαστάσεις του (πλάτος-μήκος). Με βάση τη γωνία του υπόγειου στόχου, ο GOLDENGATE PLUS 3D δείχνει τις διαστάσεις από την άποψη των εκατοστών με το αποτέλεσμα στο διάγραμμα που υπάρχει στην οθόνη 3D. Ο χρήστης μπορεί να υπολογίσει τις διαστάσεις του στόχου για την υπόγεια περιοχή καθώς και την περιοχή έρευνας με την εξέταση αυτών των στοιχείων.
Ο ανιχνευτής αυτός gold detector ebay μπορεί να αντλήσει το 3D τρισδιάστατο γράφημα του σήματος που ανιχνεύεται αμέσως. Επίσης δείχνει στο χρήστη του τους ισόπλευρους στόχους χρησιμοποιώντας κύκλο και τετράγωνα, όπως τα σχήματα και τα μακρόστενα χρησιμοποιώντας έλλειψη και ορθογώνια, όπως τα σχήματα.

ΕΝΔΕΙΞΗ ΒΑΘΟΥΣ
Ο GOLDENGATE PLUS 3D δείχνει το βάθος του στόχου που εντοπίστηκε όσον αφορά τα εκατοστά από το βάθος στην μπάρα που αφορά το βάθος η οποία βρίσκεται στην τρισδιάστατη οθόνη αποτελεσμάτων του χρήστη. Η τρισδιάστατη οθόνη ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες του χρήστη ανιχνευτη μεταλλων σε μία μόνο οθόνη. Ο διαχωρισμός, το βάθος, οι διαστάσεις και το γράφημα του στόχου με 3D οθόνη εμφανίζει τα αποτελέσματα ώστε να παρέχει όλες τις λεπτομέρειες, τόσο με ακρίβεια όσο και με υψηλή ποιότητα γραφικών για το χρήστη του. Εντοπίστε την διαφορά με τον GOLDENGATE 3D PLUS gold detector reviews!


ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Υπάρχουν 5 αυτόματες, προκαθορισμένες λειτουργίες αναζήτησης για τον GOLDENGATE 3D PLUS gold & metal detector. Η λειτουργία αυτή επιλέγεται με βάση τη δομή του εδάφους της περιοχής αναζήτησης. Η συσκευή κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις αυτόματα και τις έχει έτοιμες για την αναζήτηση. Αυτοί οι τρόποι είναι:ο γενικός , το Βαθύ, με ορυκτό, Άχρηστα μέταλλα και η λειτουργία παραλίας. Επιπλέον, τα επίπεδα ευαισθησίας Threshold & RX για κάθε λειτουργία μπορούν να προσαρμοστούν και να αποθηκευτούν από το χρήστη.



ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ

Ο GOLDENGATE PLUS 3D καθιστά ταχύτερη και ακριβέστερη εξισορρόπηση σε κάθε τύπο εδάφους, λόγω της γρήγορης τεχνολογίας DSP. Αυτή η τεχνολογία ανιχνεύει τις διαφορές με βάση τις δομές ορυκτών του εδάφους πιο αποτελεσματικά και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ρύθμιση εδάφους σε λίγα δευτερόλεπτα μόνο. Ο GOLDENGATE PLUS 3D best gold detector ελέγχει το έδαφος συνεχώς κατά τη διάρκεια της αναζήτησης και ενημερώνει τον χρήστη. Η αναζήτηση γίνεται πιο ευχάριστη με τη δύναμη της τεχνολογίας!



ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ (THRESHOLD & GAIN RX)

Είναι δύσκολο να πάρει ακριβή αποτελέσματα σε περιοχές όπου το έδαφος έχει υψηλά επίπεδα ανόργανων αλάτων και πυκνότητα του μαγνητισμού. Οι δυσμενείς συνθήκες καθιστούν τη χρήση της συσκευής ανιχνευτή πιο δύσκολη για όλους τους χρήστες. Στον GOLDENGATE 3D PLUS,  το επίπεδο ευαισθησίας (Threshold & RX Gain) μπορεί να προσαρμοστεί. Με βάση τις συνθήκες της περιοχής αναζήτησης, τα επίπεδα THRESHOLD & RX  μπορουν να μειωθούν ή να αυξηθούν. Ο ανιχνευτής χρυσού GOLDENGATE PLUS 3D λαμβάνει την ευαισθησία της αναζήτησης υπόψην.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ

Ο GOLDENGATE PLUS 3D παρέχει στο χρήστη τις πληροφορίες, τις διακρίσεις και την ταυτότητα του ανιχνευόμενου μετάλλου αμέσως. Μια ρύθμιση διαχωρισμού όπου ο χρήστης μπορεί να αλλάξει με το χειροκίνητα επίσης είναι διαθέσιμη στον GOLDENGATE 3D PLUS. Οι χρήστες, χρησιμοποιώντας αυτή τη ρύθμιση, μπορούν να καθορίσουν τα μέταλλα τα οποία ο GOLDENGATE 3D PLUS θα αντιλαμβάνεται ως μη σιδηρούχα και ποια ως σιδηρούχα. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του GOLDENGATE PLUS 3D gold detector prices είναι η γρήγορη ανάκτηση της ταχύτητας. Ο GOLDENGATE 3D PLUS μπορεί να ανιχνεύσει σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους και αυτό δείχνει η γραφική παράσταση διαχωρισμού κάθε μετάλλου στην οθόνη αναζήτησης του χρήστη.

GPS ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ

Οι GOLDENGATE PLUS 3D χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν τις συντεταγμένες των περιοχών που ψάχνουν και να τις αποθηκεύσουν. Μπορούν επίσης να δούν τα στοιχεία σχετικά με το ύψος της περιοχής και την ταχύτητα αναζήτησης. Μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για την περιοχή, όπως τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά, την ιστορία κ.ά., όταν οι συντεταγμένες έχουν συναφθεί και εμφανιστεί σε χαρτογραφικές εφαρμογές όπως (Google Earth ®, Yahoo ® χάρτες κλπ) που υπάρχουν στο Internet ή σε υπολογιστές. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να χαθούν ψάχνοντας για το χαμένο!
Εντοπισμός
Οι Χάρτες του χρήστη μπορούν να δημιουργηθούν από την λειτουργία παρακολούθησης του GOLDENGATE PLUS 3D best metal detector. Οι περιοχές αναζήτησης μπορούν να χαρτογραφηθούν και πληροφορίες όπως π.χ.πού έχει βρεθεί ο χρήστης, πού σταμάτησε και έψαξε, και πόσο μακρυά έχει πάει μπορούν να αποθηκευτούν. Αυτή η δυνατότητα παρέχει την ευκαιρία να πάει ο χρήστης πίσω στις αποθηκευμένες περιοχές. Ο GOLDENGATE PLUS 3D υπενθυμίζει στο χρήστη, πού και γιατί ο ίδιος έχει σταματήσει. Οι αναζητήσεις γίνονται ευκολότερες και οι περιοχές αναζήτησης δεν είναι ποτέ ξεχασμένες χάρη στην λειτουργία παρακολούθησης.
D.I.S.S. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ποιότητα αξίας του σήματος που λαμβάνεται από το έδαφος και τα μεταποιημένα καθορίζονται από τη σαφήνεια και τη σταθερότητα του. Όλοι οι ανιχνευτές και τα πηνία επηρεάζονται αρνητικά από τους κλιματικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η τεχνολογία DISS φιλτραρει το αποτέλεσμα, ως αποτέλεσμα αυτών των παραγόντων και αυξάνει την ποιότητα του σήματος. Σας επιτρέπει να αναζητάτε αδιαλειπώς το έδαφος. Οι μηχανικοί της Nokta που έχουν αναπτύξει αυτή τη νέα τεχνολογία χρησιμοποιούν την DISS σε όλες τις συσκευές της.

DSP (Digital Signal Processing)

Η τεχνολογία ανιχνευτών μετάλλων GOLDENGATE PLUS 3D τροφοδοτείται από 4 επεξεργαστές. Ο gold detector for sale GOLDENGATE 3D PLUS μπορεί να επεξεργαστεί το σήμα πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά πράγμα που οφείλεται σε έναν δεύτερο επεξεργαστή που λειτουργεί με ταχύτητα 216MHz και έχει 32-bit κινητό σημείο DSP και 16 bit ADC. Τα στοιχεία αναζήτησης βρίσκονται σε επεξεργασία και τα αποτελέσματα δίνονται στον χρήστη γρήγορα, χωρίς την επιβράδυνση του συστήματος, και χωρίς προβλήματα.



ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LINUX

Ο GOLDENGATE PLUS 3D ανιχνευτής χρυσού χρησιμοποιεί τεχνολογία LINUX. Το λειτουργικό σύστημα Linux μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις πλατφόρμες υπολογιστών χωρίς επιπλοκές. Το λειτουργικό σύστημα Linux, το οποίο έχει τεράστια υποστήριξη λογισμικού hardware, λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία, σε σχεδόν κάθε πλατφόρμα συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων συστημάτων, φορητούς υπολογιστές, servers, σταθμούς εργασίας, τα έξυπνα τηλέφωνα και υπολογιστές.

5,7 " ΟΘΟΝΗ TFT

Στον GOLDENGATE PLUS 3D, μία VGA (640x480) οθόνη υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιεί την τεχνολογία TFT. Αυτή η υψηλής ανάλυση οθόνης κάνει την χρήση του GOLDENGATE PLUS 3D πιο εύκολη και τη μετατρέπει σε διασκέδαση. Όλα φαίνονται πιο καθαρά με τον GOLDENGATE 3D PLUS.



ΘΕΜΑΤΑ

Η γενιά των προσαρμόσιμων ανιχνευτων μεταλλων έχει αρχίσει! Οι χρήστες, με βάση τις προτιμήσεις τους, μπορούν να ρυθμίσουν τις διεπαφές χρήστη του GOLDENGATE PLUS 3D, η αναζήτηση και ο λειτουργικός ήχος προειδοποίησης, και η επιλογή επιταχυνσιόμετρου που ελέγχει την κλίση του πηνίου με το έδαφος κατά την αναζήτηση.



ΑΡΧΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο GOLDENGATE PLUS 3D αποθηκεύει τους χάρτες παρακολούθησης, τις συντεταγμένες GPS, καθώς και τα τρισδιάστατα 3D γραφικά στη μνήμη του. Έρευνες που γίνονται από το GOLDENGATE PLUS 3D ποτέ δεν ξεχνιούνται!


SUN MODE

Η SUN mode λειτουργία χρησιμοποιείται όταν το φως του ήλιου είναι έντονο και η οθόνη επηρεάζεται από αυτό. Η λειτουργία ήλιος μπορεί να ,χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιλογές μενού του GOLDENGATE 3D PLUS. Παρέχει ευκολότερη ανάγνωση και την προβολή κάτω από έντονο ηλιακό φως.



10 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Μπορείτε να διαχειρίζεστε την τεχνολογία αυτή στη δική σας γλώσσα! Ο GOLDENGATE PLUS 3D δραστηριοποιείται σε 10 γλώσσες: αγγλικά, τουρκικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ρωσικά, βουλγαρικά, ελληνικά, αραβικά και περσικά.


Αρχή λειτουργίας: VLF ισορροπία επαγωγής
Μικροεπεξεργαστής: 32-bit πυρήνα ARM9 τρέχει σε 216MHz + 32-bit κινητής υποδιαστολής DSP
Λογισμικό: State of the Art GUI με γρήγορη επεξεργασία στόχων και πολυ-γλωσσική υποστήριξη
Θόρυβος - Ακύρωση: Έξυπνη τεχνολογία DSP  / Προσαρμοστική εξάλειψη θορύβου (DIANE)
Λειτουργίες αναζήτησης: 5 επιλεγόμενες λειτουργίες αναζήτησης
Διαχωρισμός: σίδηρος, κράμα / ατσάλι, χρυσό / μη σιδηρούχα + παρέχοντας ταυτότητα ID μετάλλων
Αναγνώριση στόχου: Πραγματικό μέγεθος του στόχου και τον τύπο του με 3D προβολή
Ευαισθησία (Όριο & RX Gain): Αυτόματη και χειροκίνητη ρύθμιση
Visual Θέματα: 4 θέματα εμφάνισης
Ήχος Θέματα:  4 ακουστικοί τόνοι
Υπόλοιπες λειτουργίες εδάφους: Αυτόματη χρήση της τεχνολογίας DISS
Υπόλοιπες ρυθμίσεις εδάφους: κομμάτι φάσης εδάφους για τα ανοργανοποιημένα εδάφη
Αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης: 24x32cm (12,5'') Διπλό-D πηνίο
Προαιρετικά αδιάβροχα πηνία αναζήτησης: 19x24cm (9,5'') & 32x40cm (15,7'') πηνίο αναζήτησης
Μπαταρία: 6400mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία Lithium Polymer
Οθόνη: 5.7'' VGA οθόνη TFT έγχρωμη
Έξοδος Ακουστικών: 1 / 4''στερεοφωνικό
GPS: αποθήκευση και ανάκληση / αναθεώρηση συντεταγμένων του GPS (έως 100)
Παρακολούθηση: Καταγραφή και προβολή των κομματιών με χρήση GPS (έως και 25 εγγραφές εντοπισμού)
3τρισδιάστατη προβολή: Αποθηκεύστε έως και 100 3τρισδιάστατες εγγραφές
Ταχύτητα ανίχνευσης : Μέτρηση της ταχύτητας σάρωσης χρησιμοποιώντας MEMS
Επιταχυνσιόμετρο: Οπτική ανάδραση για την ισορροπία του πηνίου αναζήτησης
Μήκος: 90 - 120cm (35 - 47'') μπορεί να επεκταθεί
Βάρος: 2,5 kg (5,5 lbs) (συμπεριλαμβανομένου και του 24x32cm (12,5'') πηνίου, με εξαίρεση την μπαταρία και τα αξεσουάρ)



Gold DetectorAlexopoulos



Τηλ : 215 5405045 – whats up -6974115407 –f2g- 6906836170 –cu - 6956615312



www.gold-detector.gr

Enoikiash anixneuton xrusou

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ