ΕΚΚΡΕΜΕΣ - GOLD ZEYS ΤΙΜΗ 70 €



ΕΚΚΡΕΜΕΣ - GOLD  ZEYS  ΤΙΜΗ 70 €


Το Εκκρεμές GOLD  -ZEYS  είναι κατασκευασμένο χειροποίητα από  ευγενή  μέταλλα και ειδικά σχεδιασμένο μεγάλης αγωγιμότητας στην  ανίχνευση  εγγενών μετάλλων  . ( χαλκό ,ασήμι ,χρυσό ). Κατάλληλο για επαγγελματίες  στην  Ραβδοσκοπία & Τηλεραβδοσκοπία
ΕΚΚΡΕΜΕΣ  NIKEL  - ZEYS   ΤΙΜΗ 70 €
Το Εκκρεμές  NIKEL  - ZEYS  είναι κατασκευασμένο χειροποίητα σχεδιασμένο  για μεγάλης αγωγιμότητας στην  ανίχνευση  υγρών & στερεών  στοιχείων  ( νερό , αντικείμενα , εσωτερισμός  ) Κατάλληλο για επαγγελματίες  στην  Ραβδοσκοπία & Τηλεραβδοσκοπία
Η υψηλή ευαισθησία και η μεγάλη αγωγιμότητα    αυτόν των  ραβδοσκοπικών οργάνων τα κατατάσσει στην κορυφή των οργάνων ανίχνευσης ,αλλά και τις πρόγνωσης σε επίκαιρα θέματα που μπορεί να απασχολεί έναν επαγγελματία ραβδοσκόπο  ερευνητή που βαδίζει το μυστικό μονοπάτι της ανακάλυψης.    

Αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο έχει κατασκευαστεί   και σχεδιαστεί  χειροποίητα  εξολοκλήρου από τον ερευνητή  ραβδοσκόπο   Αντώνη Βλάχο  εμπνευσμένος από την τέχνη της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων  της  αρχαία Ελλάδα  .Και είναι το όργανο που χρησιμοποιεί έως και σήμερα σε δύσκολες  έρευνες με  ιδιαίτερα χαρακτηριστικά   .
Gold DetectorAlexopoulos
Ενοικίασεις πωλήσεις  ανιχνευτών χρυσού – μέταλλου
Όλων των τύπων και όλες οι μάρκες στις ποιο οικονομικές λύσεις
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη  ποικιλία ειδικών   επαγγελματιών ραβδοσκοπικών οργάνων   χρυσού στις ποιο οικονομικές λύσεις .Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές  είναι υψηλής αγωγιμότητας για εύρεση πραγματικών στόχων  .
Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – 6974 115 407

Έρευνες χρυσού

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ