OKM ROVER C II NEW EDITION


OKM ROVER C II NEW EDITION

ENOIKIAZETAI


ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ OKM ROVER C II NEW EDITION / ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ

Το Rover C II Νεw Edition της OKM ανήκει στην κατηγορία των πολύ εξεληγμένων τεχνολογικά ανιχνευτών μετάλλων και είναι αναβάθμιση από πλευράς αξεσουάρ του Rover C, βασίζει τη λειτουργία του στην μέθοδο των ηλεκτρομαγνητικών παλμών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συγκεντρωθούν οι διαφοροποιήσεις της περιοχής του στόχου. Με τον τρόπο αυτόν το μηχάνημα μπορεί να προσδιορίζει τα ακόλουθα αντικείμενα και σχηματισμούς.Μεταλλικά αντικείμενα όπως δοχεία, κιβώτια και σωλήνεςΚενά όπως σπηλιές, κοιλόητες και κενά στο έδαφος κάθε είδους και τούνελ.

Το ROVER C II New Edition της ΟΚΜ μπορεί να δημιουργεί εξαιρετικά γραφικά την περιοχή που έχουμε ερευνήσει. Ο φορητός υπολογιστής συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του μιχανήματος,και έχει ήδη εγκατεστημένο το πρόγραμμα Visualizer 3D, το μηχάνημα είναι έτοιμο για έρευνα.

To ROVER C II New Edition έχει ενσωματωμένο τον ανιχνευτή μετάλλων και γεω-ηλεκτρικό ανιχνευτή και διαθέτει τα ακόλουθα :
Ακουστικο μαγνητομετρο
Ερευνα εδάφους (αυτόματη / χειριζόμενη) με γραφική αναπαράσταση με την κανινική κεραία και με την κεραία Super Sensor
Καταγραφή τριών διαστάσεων στην μνήμη ή άμεση μεταφορά στο ΗΥ μέσω bluetooth
Γεω - ηλεκτρικό μηχάνημα
Διαχωρισμό σιδηρούχων και μη-σιδηρούχων μετάλλων με την κεραία Super Sensor

Το μικρό μέγεθος του Rover τα καθιστά εύκολο στην μεταφορά και επιτρέπει την χρήση του σε διαφορετικών ειδών περιοχές. Τα δεδομένα που έχουν μετρηθεί μπορούν να μεταφερθούν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή να αποθηκευθούν προσορινά στην μνήμη του μηχανήματος. Μετά την ολοκλήρωση των μετρήσεων οι καταγεργαμμένες μετρήσεις μπορούν να αναλυθούν με γραφική αναπαράσταση με χρήση του προγράμματος VISUALIZER 3D. Με τον τρόπο αυτόν μπορούμε να λάβουμε ακριβείς πληροφορίες για το μέγεθος, και το βάθος του θαμμένου αντικειμένου. Για να γίνει αυτό ορατό πρέπει να πάρουμε αρκετές μετρήσεις του αντικειμένου.


Με το εξάρτημα Super Sensor (συμπεριλαμβάνετε στην τιμή του μηχανήματος) μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση του , διότι επιτρέπει το σκανάρισμα με ακόμα πιο υψηλή ευκρίνεια και με διαχωρισμό ανάμεσα σε σιδηρούχα και μη-σιδηρούχα.
Λόγω του ενσωματωμένυ υπολογιστή  που διαθέτει το μηχάνημα η απόρριψη μεταλλεύματος, η μέτρηση του βάθους και η αποθήκευση των δεδομένων διενεργούνται αυτόματα. Η εκτίμηση των καταμετρημένων δεδομένων διενεργείται από τον ηλεκτρονικο υπολογιστή (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ) όπου η σκαναρισμένη περιοχή αναλύεται με γραφική αναπαράσταση τριών διαστάσεων 3D.







To Rover C II Νew Edition διαθέτει την ακόλουθες λειτουργίες :
ΦΩΤΙΖΌΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ (ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ή ΟΧΙ)
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ (ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΣ ΟΙ ΛΥΧΝΙΕΣ ή ΟΧΙ)
ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ
ΔΙΠΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΡΕΙΣΤΗ
ΜΙΚΡΟ ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΡΟΔΕΣ, ΤΗΕΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ, ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ.

Gold DetectorAlexopoulos


Τηλ : 215 5405045 – whats up -6974115407 –f2g- 6906836170 –cu - 6956615312



www.gold-detector.gr


Gold detectors

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ