ΕΚΚΡΕΜΕΣ – GOLD IFESTOS 130 €


ΕΚΚΡΕΜΕΣ – GOLD  IFESTOS  130 €



Το Εκκρεμές  GOLD  IFESTOS  είναι κατασκευασμένο  χειροποίητα με ευγενή μέταλλα υψηλής αγωγιμότητας και ευαισθησίας , έχει ιδιότητα να ανιχνεύει ακόμα και ελάχιστα μικρές ποσότητες από ευγενή μέταλλα σε μεγάλο βάθος και απόσταση    .

Η ιδιαίτερη ικανότητα του να ανιχνεύει  ακόμα και πολύ μικρά αντικείμενα  το κατατάσσει στα επαγγελματικά  ραβδοσκοπικά όργανα για την ανίχνευση  των ευγενή μετάλλων , χρυσό , ασήμι , χαλκό , ορείχαλκο .
  
Το ειδικό  μικρό σχήμα του με τον συνδυασμό  των  εγγενή μετάλλων  που έχει κατασκευαστεί , είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει στην  ανίχνευση  και των διαχωρισμό των εκπομπών που παράγουν τα θαμμένα αντικείμενα  που αναζητούμε σε μια έρευνα.
Η υψηλή ευαισθησία του είναι το μυστικό που κάνει αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο να διαχωρίζει τα ευγενή μέταλλα  με διαφορετικές  κινήσεις .

Διαχωρισμός      
Το Εκκρεμές  GOLD  IFESTOS   είναι  από τα επαγγελματικά  ραβδοσκοπικά όργανα που μπορούν να κάνουν διαχωρισμό στα μέταλλα που ανιχνεύουν σε θαμμένους στόχους , οι δονήσεις που παράγει στο κάθε μετάλλου που εντοπίζει  φανερώνει στον χειριστή την ταυτότητα του  με μεγάλη ακρίβεια .

Ανίχνευση  και εντοπισμός κενού 
Το Εκκρεμές  GOLD  IFESTOS   το ιδιαίτερο σχήμα του και η υψηλή ευαισθησία του μπορούν πολύ εύκολα να ανιχνεύσουν ,εισόδους σπηλαίων , πηγάδια , καταφύγια ,  τούνελ ,κλπ .Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται από   ένας αεροστεγώς κλεισμένο  χώρο  με αποτέλεσμα  να ανιχνεύονται  αυτές οι εκπομπές των κυμάτων   πολύ εύκολα  από το  GOLD  IFESTOS προκαλώντας του αντίδραση  κινήσεων  διαφορετικών από των μετάλλων. 

Βάθος ανίχνευσης
Το Εκκρεμές  GOLD  IFESTOS   εντοπίζει και πολύ μικρά αντικείμενα , λύρες ,κοσμήματα , κέρματα, ορυκτό χρυσό , κλπ ,   σε μεγάλα βάθος  ακόμα και στις ποιο δύσκολες εδαφικές συνθήκες  όπως μεγάλες μάζες ορυκτών πετρωμάτων , υγρασία ,  βούρκους , λίμνες , κλπ .

Απόσταση ανίχνευσης 
Το Εκκρεμές  GOLD  IFESTOS   δεν έχει περιορισμό στην απόσταση , λόγο τις μεγάλης ευαισθησίας του μπορεί να ανιχνεύσει στόχους από χιλιόμετρα μακριά δείχνοντας την κατεύθυνση στον χειριστή.

Μαγνητικά παιδία  
Το Εκκρεμές  GOLD  IFESTOS   μπορεί να ανιχνεύσει  σε μια περιοχή έρευνας  τα μαγνητικά παιδία και να φανερώσει στον χειριστή το  σημείο που συνοδεύονται οι μεγαλύτερες  μαγνητικές δυνάμεις .

Ανίχνευση λευκών  χαμηλών συχνοτήτων
Το Εκκρεμές  GOLD  IFESTOS   αντιδρά με μικρές  κινήσεις κυκλικές   σε όλες τις χαμηλές συχνότητες που παράγονται από πηγές ενέργειας φυσικών και παραφυσικών παραγόντων , φανερώνοντας στο χειριστή το σημείο της μεγαλύτερης συσσώρευσης ενεργειακής έλξης.

Ερωτήσεις – Απαντήσεις
Το Εκκρεμές  GOLD  IFESTOS   μπορεί να προγραμματιστεί από των χειριστή να λειτουργεί με την μέθοδο των ερωτήσεων , φανερώνοντας την απάντηση  σε κάθε ερώτηση με συγκεκριμένη κίνηση  .

Φόρτωση ενέργειας 
Το Εκκρεμές  GOLD  IFESTOS  φορτίζει αυτόματα από την ενεργεία του κάθε χειριστή μέσος χωρίς να χρειάζεται προθέρμανση πριν από κάθε χρήση .

Κατασκευαστής
Το  Εκκρεμές GOLD  -IFESTOS    έχει κατασκευαστεί εξολοκλήρου από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο μετά από πολλές μακρόχρονες δοκιμές και πειραματισμούς σε φυσικούς και παραφυσικούς στόχους. Η πολύχρονη εμπειρία του στις κατασκευές των ραβδοσκοπικών οργάνων εγγυούνται σίγουρα αποτελέσματα ακόμα και από άπειρους χειριστές.

Εγγύηση  καλής λειτουργιάς
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο έχει εγγύηση καλής λειτουργιάς εφόρου ζωής , δίνοντας την επιλογή στον  κάθε αγοραστή αν δεν μείνει ευχαριστημένος να το επιστρέψει εντός 5 ημερών από την ημερομηνία αγοράς  και να πάρει πίσω όλο το ποσό αγοράς.

Προσωπικό μήνυμα
Ερευνητής – Αντώνης Βλάχος
Όλα τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου οργάνου είναι πραγματικά  και έχουν διαπιστωθεί σε πραγματικές έρευνες.
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι ένα πολύτιμο εργαλείο ανίχνευσης για ερευνητές που επιθυμούν έρευνες υλικών και πνευματικών στόχων

Σας εύχομαι καλές επιτυχίες     
     

Gold Detector –Alexopoulos
Ενοικίασεις πωλήσεις  ανιχνευτών χρυσού – μέταλλου
Όλων των τύπων και όλες οι μάρκες στις ποιο οικονομικές λύσεις
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη  ποικιλία ειδικών   επαγγελματιών ραβδοσκοπικών οργάνων   χρυσού στις ποιο οικονομικές λύσεις .Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές  είναι υψηλής αγωγιμότητας για εύρεση πραγματικών στόχων  .
Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – 6974 115 407



   

 

Gold detector

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ:

OKM Bionic X4

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ